Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря пластири с Виктанил 50 или 75 mg за майка ми, която има рак на дебелото черво?
Какви са някои естествени методи за повишаване на левкоцитите след терапия?
Какви са някои съвети за справяне с гадене и повръщане след химиотерапия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря пластири с Виктанил 50 или 75 mg за майка ми, която има рак на дебелото черво?
Пластирите с Виктанил 50 или 75 mg могат да бъдат намерени в аптеки като Adoniс.bg. Въпреки това, за тях е необходима рецепта, която може да бъде издадена от онколог или специалист по дентална хирургия. В случай на затруднения, препоръчително е да се консултирате с онколог или да потърсите алтернативни методи за намиране на лекарството.
-
Какви са някои естествени методи за повишаване на левкоцитите след терапия?
-
Какви са някои съвети за справяне с гадене и повръщане след химиотерапия?
За да управлявате ефективно гаденето и повръщането след химиотерапия, от съществено значение е да приемате лекарства като Еменд и Мотилиум според указанията на вашия лекар. Освен това избягвайте храни, които предизвикват гадене, и се консултирайте с онколог за персонализирани стратегии за справяне със симптомите.
-
Къде мога да намеря информация за новия метод на реконструкция на гърда, разработен от д-р Клайнер?
-
Как мога да намеря информация за лъчетерапията на дясна гърда?
В понеделник ще разбера.
. По-често къпане / обливане с вода/ и можеш да си гушкаш детето.
За следващите 12 пък не ми се мисли какво ще е.