Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 39

• 121 574
  • 775
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Ми моя е НЕинвазивен. Затуй спрях нолвадекса и започнах по нова програма.
Simple Smile

# 541
Нана,ин ситу ли беше твоят, в нулев стадий? Наистина тук повечето сме с инвазивен и почти всички сме правили пхт. Ама сега ще ме карате да чета за тази евиста.
Аз да споделя, че преди една година дебелината на ендометриум ми е била 9 мм, а сега е 3,5 мм. На анастрозол съм от май месец. Сега остава и цитонамазката да е наред. И некроза на челюстта нямам, че и за това ме бяха шашнали.
Иначе много ме дърпа оперираната мишница, а и някакви твърдини сякаш усещам в оперираната гърда. Ех, няма спокойствие вече.

# 542
  • В царството на игрите:)
Ми моя е НЕинвазивен. Затуй спрях нолвадекса и започнах по нова програма.
Simple Smile
Не думай!!!! Mr. Green

# 543
  • София
Да каже какво е програмата  Joy Joy Joy

# 544
  • Варна
Веднага ме разпознахте брееее ...
 Joy    Joy    Joy
Аз Евиста не пия, само ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТИ ПРОДУКТИ ! ! !
Винце, бирка, ракийка и от време на време - уиски ... с бадеми.
Пък сега съм си направила и една иииииизклююючиииително полезна тинктура от къпини за вътрешно приложение. Къпината съдържа много важни антиоксиданти, витамини и микроелементи, които лекуват рак.
Тинктура - демек накиснах ги в малко ракия и захар за 1 месец. Французите му викат ликьор.

# 545
  • София
Привет на всички момичета!
Не знам от кога не съм влизала в темата, а пък и за писане също. Нани ме предизвика с нейния пост.
Мила Нани тази програма мисля, че не е никак нова. Откакто се познаваме все сме на нея Laughing
Баба Марги също обича .... с много лед  Joy
Надявам се, че Миленчето скоро ще се погрижи за нас!

# 546
  • Варна
Искаме на СПА ! Искаме на СПА !
 smile3559

Всъщност не ме интересува медицината какво има в предвид под инвазивен и неинвазивен рак, но думата инвазия ми звучи неприятно. Аз съм оставила лекарите да се борят с моя рак, защото аз имам по-важни занимания. Пък и от тая хормонална терапия съвсем съм станала "сън в лятна нощ".
За ръката - опъва от брадичката до върха на средния пръст - рязани са нерви и мускул все пак.

Последна редакция: ср, 21 окт 2015, 16:55 от nanastef

# 547
  • София
Кво спа бе, искаме на КРЪЧМАААААА  newsm44

# 548
  • Варна
Кво спа бе, искаме на КРЪЧМАААААА  newsm44
Маме, аз имах в предвид - СПА - Сипваме Правилния Аператив Simple Smile
Ще преживеем всичко друго допълнително като СПА процедури
 Mr. Green

# 549
  • София
Аааа, така може. Сега съм спокойна  hahaha hahaha hahaha

# 550
Най-накрая да си дойдем на думата Party

# 551
Здравейте, не мога да пиша нормално, и аз съм в тази група.Карцином инвазивен дуктален на гърдата G2 НER2 позитивен след мастектомия.
И при това с посещение при"светилото"- Свещаров март тази година, където ми беше казано, че е може би е липом, изчака  шест месеца и чак септември се усъмни и ми направи хистология, оказа се инвазивен карцином, с мета в лифни възли, защо по дяволите си правех мамографии и плащах пари като той не ми го откри на време?

# 552
Няма смисъл да си задаваш тези въпроси. И аз си задавах същите, но това само ме накара да се чувствам  още по-зле. Нищо не можем да направим по въпроса. Не сме попаднали на правилните лекари просто Sad Фокусирай се върху лечението и позитвните мисли.  Мисли, че всичко ще завърши благоприятно накрая и се радвай на живота   Hug
Колко позитивни лимфни възела имаш? Кой стадий те водят?
Не знам това ще те успокои ли, но и мен така не ме диагностицираха навреме и ракът ми напредна. Имам 5 тумора като най-големия е 2.6см. Имам и един позитивен лимфен възел. Ракът ми е и от най-агресивните. И въпреки това лекарите казват, че е хванат сравнително навреме и имам шанс за успешно лечение и аз сякаш вярвам в това. Поне за момента еженевието ми не се върти около диагнозата рак и си живея спокойно и щастливо грижейки се за детето. Важното е да сме спокойни и уверени. Другото е Божа работа. Историята познава случаи на жени в 3 стадий доживели дълбоки старини, и такива в съвсем начален, които получават рецедив след 1-2 години. 

# 553
Мушмороче, мен ме водят 3 стадий, но аз си давам кураж, мина година и 1 месец от операцията, минаха 8 химии и лъче, но аз се радвам както казваш на живота, и с помощта на Бог съм добре, лекарите ме увериха, че всичко е изчистено и така; проблема ми е че пълнея много от хормоните, имам вълчи апетит, ръката ми е подута, но това са бели кахъри.Подменям си гардероба и се радвам на всеки ден.Върнах се и на работа.

# 554
  • София
Преди години една професорка ми казваше - не го мисли толкова. Като усетиш, че задълбаваш в мислите , отиди и си купи някаква дрешка. Разведрява !

Общи условия

Активация на акаунт