Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 39

• 121 519
  • 775
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Голдън... не разбирам кои сте болни ?

Майка ми е болна.
Тогава защо пишеш "ние". Оставам с убеждението, че и двете сте.
Звучи ми, като някои майки на малки бебета - ние акахме, ние пихме и т.н.
Извинявай, не е тенденциозно.

Хули, аз съжалявам, че ти е прозвучало така...като при малките бебета. Преживяла съм болестта с баща ми, при майка ми е рецидив, така че реално се сблъсквам с нея за трети път. Толкова ми е тежко, че няма как да се дистанцирам, дори и просто на думи. Така го чувствам, така се изразявам. Боледувам и аз, по мой си начин, несъпоставим с положението на болния, но, повярвай ми, боледувам. Освен това доста пъти съм писала тук, че става въпрос за майка ми, та затова не намирам за нужно да го уточнявам всеки път. Но, след като е дразнещо, спирам.

# 646
  • София
Не спирай, не ме разбра правилно.
Пиши, споделяй, ще ти бъде по-лесно. И аз съм го преживяла и то нееднократно- със сестра ми, с татко , с близки...

# 647
  • София
Не спирай, не ме разбра правилно.

Не, всичко е наред, просто спирам да се изразявам така. Много сте ми полезни тук и ви благодаря от сърце.

# 648
  • София
Миленка,
 newsm51   благодарско
Абе вървиме си яко към ''клинично здравите'' Joy

# 649
  • София
Аааа, аз един път бях. Даже тогава ми дадоха 19 % и пенЦия йок.
Сега обаче влязох във възрастта на любовта и съм пожизнено "болна"  Joy Joy Joy

# 650
  • В царството на игрите:)
Миленка,
 newsm51   благодарско
Абе вървиме си яко към ''клинично здравите'' Joy
Дай Боже, дай Боже!!!!! Hug

# 651
Моля ви, някой ако си спомня да ми изброи какви документи са му искали за продължаване на болничен от ТЕЛК. Имам епикриза от операцията, резултат от патологията, нещо като писмо, че тумор борда са ми назначили химио и лъче и резултати от ПЕТ скенер. Нещо друго дали ще ми е нужно? Питам за да знам да се подготвя какво да превеждам още, че всеки превод е свързан с пари и време.

# 652
на мен май не ми искаха кой знае колко документи  Thinking епикриза, картона, може някакви изследвания да занесеш. Мисля че друго няма да ти е нужно. Така или иначе тези 6 месеца болничен = 180дни от операцията ти се полагат по закон.
Но това моето не беше ТЕЛК, а ЛКК.

# 653
На мен ми е нужно продължаване на болничния от ТЕЛК„ защото тези 180 дни от ЛКК ми изтичат. От ЛКК ми искаха само епикризите, не съм имала проблем с документите. Сега за ТЕЛК се чудя какво още да подготвя като изследвания за да не ме върнат. То реално щом имам ПЕТ скенер, това не е ли най-показателното изследване. какво друго да им нося? То аз нямам друго.

# 654
Мушмороче, протокол от ЛКК до ТЕЛК е нужен. На мен в ТЕЛК ми искаха и копия на всички болнични досега по тази диагноза, както и копия на епикризите от химиите.

# 655
A какви са тези епикризи от химии? Аз сякаш нямам такова нещо. Имма по едно листче от всеки вид хумиотерапия с какви химии са ми вливани и това е.  newsm78

# 656
Мушмороче, в Пловдив онколожката ми изготвяше писмо, което извеждаха на регистратура, запечатваха в плик и аз го давах в ТЕЛК само с епикризите, явно там се описваше , че ми предстоят още химии и имам нужда от болнични.И двата пъти процедирах по този начин и нямах проблеми, а това беше преди 3-4 месеца.

# 657
  • София
Мушмороче, на мен ми искаха само копие от епикризата, копия на болничните до момента от ЛКК, копие на протокола от онкокомисията аз оставих и копие от хистологията. В писмото което получих да се явя на ТЕЛК имаше описани всички документи дето трябва да се носят, ЛК, консултация с специалист вътрешни болести. Минах за пет минути, а на другия ден минах да си взема решението за продължаване на болничните от ЛКК.  Сега ми изтича продължението и не ми е ясно какво следва, но мисля че отново по този начин ще процедират.

# 658
A какви са тези епикризи от химии? Аз сякаш нямам такова нещо. Имма по едно листче от всеки вид хумиотерапия с какви химии са ми вливани и това е.  newsm78

На мен след всяка химия ми даваха епикриза. На нея е описано моментното състояние, резултатите от изследванията, какво са вливали и др. Предполагам, че и Veniz има такива, и двете в Пловдив се лекуваме. Не знам защо ми ги искаха на мен. На теб може да не ти трябва такова нещо.

# 659
Здравейте!

Търся информация за лечение на рак със сода бикарбонат.Ако някой се е подлагал на такова лечение,или има някаква информация за хора,които са се лекували по този начин,моля да ми пише.Всякаква информация ще бъде от полза!

Желая здраве и сила на всички Ви! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт