Звездни компромати - 254 част

• 78 373
  • 729
  •   1
Отговори
# 195

Каква красота!!  Heart Eyes
Жалко,че не могат да имат още биологични деца, красотата трябва да се размножава!

Анджи обича технологиите, току виж си е замразила яйцеклетки и след някоя друга година ни изненадат с няколко синтетични братчета или сестричета  Mr. Green

Последна редакция: пн, 20 юли 2015, 18:18 от Бумър

# 196
  • София
По повод краката на Олеся и другата девойка аз да ви покажа пък ние какво момиче си имаме (гимнастичка е) - https://www.facebook.com/bilyana.prodanova.9

# 197
# 198
  • някъде
Какво й е специалното на Биляна Проданова /изключвам спортните й постижения/?Симпатично момиче ,но нищо особено.

# 199
  • UK
Бумър, я кажи какво се говори по твоите сайтове за Хозиър? Знам че не е гей, за други клюки говоря Simple Smile Знам че и ти го харесваш и реших,. че ще знаеш всичко, което има да се знае Simple Smile

# 200
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Виждали сме я с дълга коса, но там пак имаше индивидуалност и не беше барби-гърл, каквато е в тази роля.
Впечатлих се, че е на 54, а гаджето й с 18 години по-млад  Sunglasses.
На мен и в тази роля ен ми изглежда Барби-гърл

# 201
Бумър, я кажи какво се говори по твоите сайтове за Хозиър? Знам че не е гей, за други клюки говоря Simple Smile Знам че и ти го харесваш и реших,. че ще знаеш всичко, което има да се знае Simple Smile

МГМ, Сонгс е твоя човек, тя може да ни разкаже  Peace
Свестно момче е явно, но е факт, че се тества за "гадже" на Тейлър по-рано тази година, значи би бил склонен за ПР игрички, ще си го следим групово  Twisted Evil

Междувременно хвърли му един поглед тук

# 202
  • UK
Чакаме Сонгс тогава. То се вижда, че е свестен (уф, кога станаха големи хора родените през 90те?!), но ми беше интересно какво друго се говори за него. Simple Smile Сега ще погледна линка Simple Smile

ПП. Много добър. Много уважавам хора, които на запис и на живо звучат еднакво.

Последна редакция: пн, 20 юли 2015, 21:31 от Малката Госпожица Мърморана

# 203
Венета празнува 10 години семеен живот:
http://smart.dir.bg/life/news/19574026/gallery/#topnav

# 204
  • София
Какво й е специалното на Биляна Проданова /изключвам спортните й постижения/?Симпатично момиче ,но нищо особено.

На мен много ми харесва цялостно, тя и мис София стана наскоро, но в случая имах предвид, че е дългокрака.

# 205
# 206
  • Варна
Къде са кюфтаците? Нали това беше тайната за щастлив семеен живот.

# 207
Къде са кюфтаците? Нали това беше тайната за щастлив семеен живот.

Ето ги моменталически  Naughty

# 208
efg=eyJpIjoidCJ9&oh=a566c76dfa0d82dbfb3c53a4e875dead&oe=5616E08B&__gda__=1443787242_ede09aba471f01023b600649717f8d8b] Мария и Гущерчо [/url]
той цял алигатор.

Тилда ми харесва много, но в екстравагантния си вид. С дългата коса е просто обикновена симпатична готвачка.

# 209
би бил склонен за ПР игрички, ще си го следим групово  Twisted Evil[/color]
Не е склонен!  Crossing Arms

Чакаме Сонгс тогава. То се вижда, че е свестен (уф, кога станаха големи хора родените през 90те?!), но ми беше интересно какво друго се говори за него. Simple Smile Сега ще погледна линка Simple Smile

ПП. Много добър. Много уважавам хора, които на запис и на живо звучат еднакво.
Пораснахме.  Laughing Много ме кефи това момче, много, много!

За Хозиър мога да ви кажа само една клюка и тя е, че се задява с Есте Хайм, или поне това открих след усърдно ровене в профилите му. Той често ретуитва нейни простотийки.

Първо се запознаха на някакви награди.

После заедно пяха Jungle Love на Coachella, снимчица.

Изпълнението тук - забележете как я гледа

Клипче в нейната кола   

Хубава двойка са  Laughing, той - захлупен ирландски момък, тя - освободена калифорнийска мома.

Не е нещо серизно, просто се кефят един на друг, при това повече той на нея.  Grinning

Лично на мен тя ми е най-малко симпатична от Хаймките, но като се харесват младите...

Общи условия

Активация на акаунт