Име за момиче

• 3 768
  • 26
  •   1
Отговори
Търся подходящо име за момиченце. Включих и името Кармен, защото много ми харесва, макар че не е ли с ромски произход newsm78

# 1
  • В един копнеж!
Дала съм глас, ама айде, моля, бг-мамата я обърнахте на анкетен поименник.

# 2
Не, разбира се. Името е испанско/италианско. Харесва ми, но не бих кръстила така детето си ако живея в България.

Лара ако беше Лора, щях за нея да гласувам.
Мария за някои е класика, на мен ми е ужасно досадно и банално.
Даница е ужасно, Милица също ми е много грубо.
Наталия или Натали ми харесват много повече от Наташа.

# 3
  • Телиш/Плевен
Само Мария и Милица ми допадат, гласувах за Мария.  bouquet

# 4
Не харесвам особено имена, които завършват на -ица. Даница е ужасно. Може би си искала да напишеш Деница. Деница е хубаво име. Нито едно от имената не ми харесва.

# 5
Не харесвам особено имена, които завършват на -ица. Даница е ужасно. Може би си искала да напишеш Деница. Деница е хубаво име. Нито едно от имената не ми харесва.
  Не съм искала да напиша Деница, а ДАница!!

# 6
Не, разбира се. Името е испанско/италианско. Харесва ми, но не бих кръстила така детето си ако живея в България.

Лара ако беше Лора, щях за нея да гласувам.
Мария за някои е класика, на мен ми е ужасно досадно и банално.
Даница е ужасно, Милица също ми е много грубо.
Наталия или Натали ми харесват много повече от Наташа.
    Знам, че е испанско, но съм чула, че има и много ромки с това име newsm78 Макар, че много ми харесва. Женствено и страстно е Heart Eyes

# 7
Познавам Кармен ,но е с майка българка и баща сърбин и със сръбската фамилия се връзва много добре името.
С вашата фамилия как ще звучи?

Не се сърди ,но скоро по-измислено име от ДАница не бях чувала. Защо искаш да причиниш това на детето си цял живот да го питат дали името му не е с правописна грешка?

Гласувах за Милица.

Като цяло подбора ти на имена е странен. newsm78

# 8
Познавам Кармен ,но е с майка българка и баща сърбин и със сръбската фамилия се връзва много добре името.
С вашата фамилия как ще звучи?

Не се сърди ,но скоро по-измислено име от ДАница не бях чувала. Защо искаш да причиниш това на детето си цял живот да го питат дали името му не е с правописна грешка?

Гласувах за Милица.

Като цяло подбора ти на имена е странен. newsm78
   Ако е Кармен ще е Кармен Иванова, което много ми допада. А Даница попринцип е сръбско име.

# 9
Гласувах за Лара. Мария също е много красиво име. Останалите не са ми по вкуса.

# 10
Мария.

Даница ми звучи като паница.

# 11
Вие да не си мислите, че при името Даница ударението е на И-то.  #Crazy Ударението е на А. ДАница!!

# 12
Както и да е ударението, все не би се приемало в БГ, хората ще си мислят, че е объркано.
Но ти си решаваш, важното е на вас да ви харесва.

# 13
  • Варна
Мария

# 14
  • София
 newsm78
The different meanings of the name Karmen/Carmen are:

Hebrew meaning: Garden; orchard
    Latin meaning: Song

Гласувах Лара, в пъти бих предпочела Лора.

Общи условия

Активация на акаунт