Добре дошли, АПРИЛки 2016г

• 39 474
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
За гаденето
1/чай мента с лимон
2/чай джинджифил
3/хомеопатични капки Вомитусхил
4/Деган,лекарство(първия път като бях бременна бях на системи Деган,питайте ме дали ми помогна.. )
5/солени крекери,солети
6/ядене на малки порции
7/не допускане да се огладнее зверски
Това е,като цяло.Стискайте палци,да сте от онези щастливки,които с навлизането в 4ти месец се отървават от "екстрата".

# 106
Не съм в 4 та а в 5, защото 4+3, значи че в момента караш 5. Поне аз така го разбирам.

Тази нощ се събдих в 4 часа и 2 часа няма заспиване.  Shocked През половината време ми се гадеше, нормално ли е толкова рано? Вчера на вечеря даже не ми се ядеше, но като почнах, не можех да се спра.

За казването, ние още веднага казахме. Аз не мога да пазя такава тайна, а имам и нужда от подкрепа. Казахме само на нашите родители, още не сме на приятелите.

# 107
Добро утро! От мен е кафето днес с палачинки! Замолих мъжо да ми направи и сега чакам  Wink
Днес ми е първи ден от отпуската и си лежа! Е,до голяма степен е и заради гаденето,че я мръднах,я .....  Sick
Дайде идея как да го борим това гадене! Аз в сряда съм на доктор и ще питам,но до тогава?!
Аз също заминавам на море след няколко дни и не мисля да променям нищо кой знае какво. Повечко сянка,вода и нищо от капанчетата  Naughty не сме болни,а леко бременни!
Хубав ден!
А ще влизаш ли да се къпеш в басейна или морето?

# 108
За гаденето първата бременност ми изписаха "Емил" хапчета. Не ми помогнаха особено.
И аз тази нощ не спах добре. И в съня ми се гадеше.Сега едвам гледам.  Crazy

# 109
Момичета,  нали гаденето е добър симптом? Или е без значение?

# 110
  • Пловдив
Гаденето е симптом на бременността, но изобщо не е приятно. Не ме питай как съм от както съм отворила очи тази сутрин  Sick То да межех да си повърна и да се реши проблема, но не ... трябва да държа фронта, че много лекарства пия и трябва поне няколко часа да минат след приемат им.

# 111
Не се втелясвайте толкова в тези +- два дни! Бебето е факт,от нас се иска да го пазим и износим,а то кога ще си дойде...негова си работа! Моят син беше с термин по МЦ 27.11. Но на 10000 процента не е станало толкова рано,бях с късна О. Термина ми според ехографа още от първия преглед беше за 19.12. Което си е почти месец! С течение на времето варираше по размери между 10.12 и 24.12. Е,роди се на 22.11. в 35г.с. тоест ехографа не бърка! Сутринта преди да родя го мериха 2.700кг,толкова и беше  Wink
Да,мисля да влизам във водата,но после ще сменям долнището със сухо.

# 112
Привет Simple Smile
Добре дошли на новите момичета  Hug
Питате ли ме мен с едно 4 годишно и едно 11 месечно как се оправям, че и сега бабата я няма /не знам за колко време/ Толкова много ми се спи, но в 6:30-7:00 съм на крак, а вечер не мога да заспя до късно. Лудница  е вкъщи  Crazy Още не съм си записала час за доктор, но тази седмица ще се обадя да видим за кога ще ме вземе. Първата ми бременност я изкарах на морето/там жиеех/ и си ходех лятото на плаж, под чадъра и на сянка на някое капанче, но не съм избягвала да влизам във водата. По скоро в басейни не е добре, до колкото знам. Миналото лято бях в 7-8ми месец като бяхме на морето за 2 месеца и пак си ходех на плаж, то нямаше как де...трябваше да водя баткото понеже мъжа ми работеше там и по цял ден се шляехме.

# 113
О да така е, просто ми беше интересно как се броят нещата. Все пак ми е за първи път и може би се вълнувам повече от нормалното.
А можете ли да ми кажете в коя седмица те гледат на ехограф? Тоест не ефективна седмица, а от началото на последния цикъл.
Аз днес ще си питам и доктора, но чак до 4 часа ще трябва да чакам.

# 114
  • Пловдив
Още от първия преглед ще те гледат на ехограф или поне би трябвало. В началото се гледа с вагинален, а в определена седмица започва само на коремен. Относно влизането в морето ... всеки си знае, но аз бих посъветвала, който се колебае да си пита лекаря, защото както всяка жена е различна, така и всяка бременност. Някои бременни нямат проблеми да влизат в морето, но при други има опасност от контракции. Аз не съм ходила бременна на море, но моите бременности са ин витро и предполагам, че повече се страхувам и се пазя. Бременността не е болест, а уникален момент от живота, който не трябва да тежи, а да носи радост.

# 115
Не се втелясвайте толкова в тези +- два дни! Бебето е факт,от нас се иска да го пазим и износим,а то кога ще си дойде...негова си работа! Моят син беше с термин по МЦ 27.11. Но на 10000 процента не е станало толкова рано,бях с късна О. Термина ми според ехографа още от първия преглед беше за 19.12. Което си е почти месец! С течение на времето варираше по размери между 10.12 и 24.12. Е,роди се на 22.11. в 35г.с. тоест ехографа не бърка! Сутринта преди да родя го мериха 2.700кг,толкова и беше  Wink
Да,мисля да влизам във водата,но после ще сменям долнището със сухо.
МНого ти благодаря, че моя гиниколог е в отпуска, тази седмица и му е изклучен телефона.

# 116
Препоръчайте ми фолиева киселина, вие каква пиете и освен фолиева друго взимате ли,накакви витамини например. На мен доки ми каза само фолиева да почвам засега. Благодаря!  Hug

# 117
Препоръчайте ми фолиева киселина, вие каква пиете и освен фолиева друго взимате ли,накакви витамини например. На мен доки ми каза само фолиева да почвам засега. Благодаря!  Hug
фолиева +желязо тя е комбинирана - феро фолгамма

# 118
Аз пия Неофолик мета, една таблетка от 0,4мг дневно. Витамини нито предния път съм пила, нито сега възнамерявам. На пазара има изобилие от плодове и зеленчуци и предпочитам чрез тях да си набавям нужните витамини.  Peace

# 119
Аз съм на фолиева киселина и селен.Пренатални витамини засега няма да купувам.

Общи условия

Активация на акаунт