Добре дошли, АПРИЛки 2016г

• 39 483
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Сутрин пия абофилик мета, което е метелирана фолиева киселина с Б витамини, а вечер неофилик мета.

# 121
  • София
Аз пия Фолацид 0,4 мг, започнах го около месец преди да забременея.

# 122
Мъжо ми е купил Неофолик, но ще го дзаменя довечера с неофолик мета, виждам че и вие предпочитате мета, и още един въпрос. Тая сутрин се събудих с хрема  Cry Цял ден кихам и си духам носа. Какво да правя момичета капки или някоя бабина рецепта или по-добре нищо да чакам да мине  сама.

# 123
Аз днес се обадих на гинеколожката за 4ас и 4ак на 21-ви имат свободен!
А, на 23-ти ще летим с малката за БГ, много ми е притеснено, ако има някоя мама, която да е летяла със самолет в ранна бременност, ще съм благодарна на мнения! Е, аз ще питам гинеколожката, но искам и други мнения  Blush
По електронния калкулатор, в4ера влезнах във 2-ри месец  Heart Eyes
нямам търпение да видя то4ката  Heart Eyes

за гаденето- мен не ми се гади, ама усещам много миризмите  Sick съседите като пушат на терасата и ги усещам, кой с какъв прах си пере  Mr. Green абе, вси4коооо  Sick

Малката0000, не знам какво да те посъветвам, аз съм с алергия към полените и сега пак ги усещам много, кихам, подсмър4ам  ooooh! Може би някое 4ай4е да пиеш, щях да те посъветвам за вит. Ц, ама не съм сигурна дали може да се пие!
Аз първата бременност не я усетих, освен зверското главоболие, нищо не съм пила, само ФК, други витамини не съм приемала, гледах да се храня здравословно  Whistling

# 124
Мъжо ми е купил Неофолик, но ще го дзаменя довечера с неофолик мета, виждам че и вие предпочитате мета, и още един въпрос. Тая сутрин се събудих с хрема  Cry Цял ден кихам и си духам носа. Какво да правя момичета капки или някоя бабина рецепта или по-добре нищо да чакам да мине  сама.
има един мехлем чаено дърво, мажеш и ще мине или нарязан стар лук със захар престоява и сока с капкомер по 2-3 капки в ноздра.

# 125
  • Пловдив
malkata, също е много добре да опиташ и със солена вода.

# 126
.

Последна редакция: пн, 31 авг 2015, 16:30 от зайче

# 127
Здравей Зайче  Hug и аз в момента дремя на работа  Laughing Само чакам да мине времето да си тръгна. И аз засега нямам гадения и тем подобни,дано до края да я караме все така. Лека бременност ти желая!

# 128
Привет и от мен Simple Smile От няколко дни знаем за втората чертичка Simple Smile Това ни е вторият комплект чертички Wink Вече имаме един малък мъж на 1г5м., който рано-рано ще става батко Stuck Out Tongue Леко бременеене на всички и здрави бебоци Simple Smile

# 129
  • Нейде из лудите гори...
Добро утро, момичета   bouquet
На 14.07 направих тест, появи се много бледа втора черта, направих и кръвен с много леко завишено ЧХГ, записах се при февруарките, защото прц беше на 11.05, НО той като цяло си е доста нередовен  Mr. Green На 22.07 отидох при случаен лекар , защото моя гинеколог беше в отпуска, този случайния ми каза "Нямаш бебе, имаш тумор" , съответно преживях някакъв абсолютен шок, но в крайна сметка реших да оставя нещата така, докато дойде лекаря, на който имам безусловно доверие и така вчера бях при него  - бременна в 6 г.с. , видяхме сърчице и цялото щастие на света се изля върху мен  Heart Eyes Миналия месец , теста и прегледа са били в прекаленно ранен период и все пак това не оправдава нечовешкия отговор на тази "лекарка"  Twisted Evil
Миналото - минало, записвам се при вас с термин 01.04, втора бременност ми е, каката в момента е на 3 години и 9м и ще разбере последна , че ще става кака  Mr. Green
За сега знаят само сестра ми и две приятелски семейства, който бяха до мен миналия месец и нямаше как да не им споделя.
Симптомите ми са - гадене и чувствителни гърди, отслабнах 3 кг за последния месец, дано да не продължавам.

Като за първи пост се поулях с писането май, хубав ден на всички   bouquet

# 130
  • Пловдив
Marsy Green лошите неща зад  гърба ти и само хубави занапред  Hug За много некадърни док. бях чувала, но да ти кажат за + тест и ти да видиш тумор вместо бебе  ooooh! Пази Боже!

# 131
Добро утро мили мами,нещо ме е наблегнало чувството за тъга,притеснявам се за бебчо... Извинявам се че така мрънкам,бая намаляха наприжението в гърдите,нз видяхме сакче миналата седмица,доки таз седмица е в отпуска,аз съм на море... нз направо ще се побъркам,опитвам се да мисля позитивно,но тези лоши мисли наделяват  smile3518 smile3518

# 132
  • Пловдив
daritka защо не пуснеш през ден чхг, за да видиш как се удвоява.

# 133
  • София
Добро утро бременалки Grinning
Добре дошли на новите мами лека до финала.
Според моите изчисления вече съм 5гс+1ден Вчера отново бях на доктор и сакчето се е увеличило миналата седмица в сряда беше 4мм а сега е почти 1см(0,94) малко се успокоих.Доктора даже каза че има затчатаци на ембрионче но са много малки все още.
daritka Като се притесняваш,защо не идеш някъде да те прегледат там сигурно има лекари
 Marsy Green минала си през нещо страшно,но притесненията ти се възнаграждават с нещо много хубаво и приятно,Лека бременност

# 134
Здравейте мами вчера бях на лекъри и видя 2 сърца. В понеделник съм пак за да ми потвърди че не е много сигурен.в 6 седмица съм.успех на всички

Общи условия

Активация на акаунт