Добре дошли, АПРИЛки 2016г

• 39 476
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Предполагам, че става въпрос за служебната бележка, която се представя на работодателя, за да можеш да се ползваш от полагащата се защита / права по КТ. Например отказване на командировки, не-даване на тежка работа и т.н. Лекарите, които издават подобна, са наясно с изискванията - г.с. и термин предполагам трябва да са вписани  Peace

# 631
flower_girl до колкото разбирам , ако си бременна не могат да те уволнят, но си има седмица след която могат да я дадат тази бележка. Ще знам повече след 4 септември. Тогава ще съм в 9 та и се надявам да получа. С предната бременност имах проблем с работодателя и не можах да се защитя заради незнание. Сега съм решила да не се давам.
Най-добре се допитай до гинеколога си.

# 632
  • София
Благодаря ще питам.

# 633
  • Нейде из лудите гори...
Аз съм в 7+3г.с и вече искам да пазарувам, май не съм добре,а?

И на мен ми се пазарува, ама ще си трая. Набелязвам неща, все пак ще хванем и черни петъци и коледни и следколедни намаления Grinning Grinning Grinning (Аз пазарувам от чужбина и там намаленията са си истински  Mr. Green )

# 634
  • София
Момичета, имаме си ембрионче 12 мм с хубава сърдечна дейност отговарящо на 7,8 г.с.  newsm44  Като цяло се чувствам добре нямам гадене, но вечер ми доспива мн.рано и се чувствам изморена, само май това е засега.
Честито и моя е 12мм и ми се спи по 20 часа в денонощието другите 4 съм заета да ям Grinning Лека бременност и дано и за напред всичко е наред!

# 635
От мен , Добре дошли на новите мами  Hug
malkata0000  и Suzi_to - честити ви ембриончета , изглеждат ми толкова големи 12 мм , в сравнение с моето , което в началото на шеста седмица беше едва 3,8 мм  Simple Smile . Утре  пак ще мина на преглед в клиниката до нас , за да съм спокойна преди морето , дано всичко да е наред ..
Момичета , и на мен много ми се пазарува , от време на време тайничко преглеждам някакви бебешки нещица , но още не мога спокойно да се зарадвам и да си планирам ..  smile3506
Marsy Green , благодаря ти за новата темичка - изглежда прекрасно!! Малко странен въпрос , но сега ще се прехвърлим в новата темичка ли , тази да не я следя вече в общи линии или ?
Фифи , и аз не мисля , че трябва да обръщаш такова внимание на теста , аз доколкото знам и зависи по кое време си го правиш , в някои части на денонощието , хормоните са по-концентрирани . Изчакай си до четвъртък , знам , че е много трудно , то всяка минута се точи като час , но най - добре си е на прегледа . Стискам палци всичко да е наред !!

Иначе мен нещо днес ми е малко криво , корема пак се оказа , че го стягам , въпреки че се уверих сутринта , че слагам панталон доста широк , но уви .. чакам с нетърпение краят на работния ден да си се прибера ..  Sad

# 636
Какво става с новата тема? Изписва ми,че форумът който търся не съществува или имам ограничени права...

# 637
Мхм, вече мога да пиша, новата тема я изтриха, без обяснение каква е причината. Чакам отговор от модератор.  Crossing Arms

# 638
  • София
Сега видя ,че момиче от мартенките е докладвала за новата тема и те за това са я изтрили
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=840351.1050

Последна редакция: вт, 25 авг 2015, 19:26 от kremonka

# 639
  • София
А вие предполагам сте чули сърцето още на генекологичния преглед...  Малко съм озадачена защо за мен нямаше такава опция хмм или лекарката ми ползва машина на времето или не и се занимава и в 2-та случая нещо не ме кефи

# 640
Сузи, може само да се види, без да се чуе сърдечната дейност, явно е от апаратурата.

Тази мартенка много бърза, направо светкавица.

Съжалявам, но нямам време и търпение да се занимавам наново с темата, надявам се някой друг да се захване с това.  Peace Така или иначе след 50-та страница трябва нова тема.  Tired

# 641
  • София
А вие предполагам сте чули сърцето още на генекологичния преглед...  Малко съм озадачена защо за мен нямаше такава опция хмм или лекарката ми ползва машина на времето или не и се занимава и в 2-та случая нещо не ме кефи
И Аз още не съм чула сърчице в петък бях на лека но ме гледа с коремен ехограф  и каза ,че е още малко тази седмица съм при моя си лекар в репродоктивната клиника и се надявам всичко да е ОК и да чуем най-после сърчице.

# 642
  • София
А вие предполагам сте чули сърцето още на генекологичния преглед...  Малко съм озадачена защо за мен нямаше такава опция хмм или лекарката ми ползва машина на времето или не и се занимава и в 2-та случая нещо не ме кефи
И Аз още не съм чула сърчице в петък бях на лека но ме гледа с коремен ехограф  и каза ,че е още малко тази седмица съм при моя си лекар в репродоктивната клиника и се надявам всичко да е ОК и да чуем най-после сърчице.

Стискам палци, а не е ли рано за коремен мен за сега с вагинален си ме гледа. Аз чак на 14.09 съм на фетална морфология и се надявам тогава да се чуе и види. До тогава се "наслаждавам" на гаденето и чакам търпеливо Simple Smile

# 643
Може ли да ми кажете как да се присъединя към фб групата? Simple Smile

# 644
  • Пловдив
dorotti можеш да ми пишеш на ЛС с линк към ФБ профила ти. Ако не искаш да те добавям като приятел, то може да ми пратиш мейла си, но не знам дали ще успея скоро така, защото по мейл може да се праща покана само от компютър,  а аз съм прибрала моя лаптоп в дрешника до 15 септември, че малкият прекалява.

Общи условия

Активация на акаунт