Добре дошли, АПРИЛки 2016г

• 39 486
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Ето ме, добре сме за сега. Днес пътуваме и мина добре, бях се и легнала на задната седалка и не ми стана дори лошо. Иначе и аз имам доста болки, изписаха ми най сетне хапче за тях, подобно на но шпа. Но си мисля че може да са и от газове тези болки. Иначе лекаря ми каза, че не са притеснителни. Днес запазих час за бхс, тука се прави в два дена. Даже е през седмица единия и другия час.

Пс
И аз само си проверявам гърдите. Даже в началото повече от сега, а преди да си направя тест дори си Мери зърната с линийка.  Laughing Blush

Последна редакция: пн, 24 авг 2015, 23:21 от Едно_магаре

# 616
Ъпдейт на поста ми от вчера: търся си спешно лекар в София за първи преглед, който да не е отпуска и да работи с НЗОК и по възможност да има читава апаратура. Благодаря  Hug

# 617
Момичета, днес ходих на цитонамазка и както ме предупреди лекарката имам леко кръвотечение, но трябва да отмине. Обаче цял следобед имам менструални болки и се чудя дали да не взема едно но шпа, какво ще кажете? Така на своя глава, защото тук не изписват такива.

# 618
  • София
Според мен можеш да вземеш ношпа. Няма да навреди, то е точно за болки - да няма контракции и да е спокойна матката. Ако много те боли можеш да пиеш и по 2. Максималната доза е 3 пъти по 2 хапчета.

# 619
На мен днес също ми се гадеше сутринта и се чувствах много отпаднала на работа.Притеснява ме това,че работя по 10-12 часа на крак и пред компютър,нямам почти никаква възможност да сядам,защото ни е забранено...Не знам как ще изкарам така... ooooh!
Защо не им кажеш, че си бременна, може и да ти влязат в положението. Аз не си представям да изкарам така и един ден с това гадене.

Казах им,но управетят беше категоричен - има ли клиенти - права.А офисът да е празен е почти невъзможно (работя в един от мобилните оператори). Но вчера му дадох да се разбере , че ако лекарят прецени че не е добре за мен да стоя права, изобщо няма да се съобразявам има ли хора,няма ли Naughty
Иначе още не съм била на доктор , според вас кога е най-добре да отида на първи преглед (в момента съм 4с и 6д  според калкулатора)

Последна редакция: вт, 25 авг 2015, 09:10 от dorotti

# 620
Здравейте и от мен мами, да се запиша и аз към априлските бебчета Simple Smile След положителен тест тръгнах на път и вдигнах температура 37,9. Притесних се и отидох на първата попаднала ми лекарка в Смолян. 5с3д видя плодно сак че отговарящо но видя и още едно като за 8 седмица и много се изненада каза че можело да е второ но не виждала ембрион не била виждала такова нещо било притеснително това. Надуваха ми се и краката. Изписа ми утрогестан през устата 2*1, но шпа 3*1, неофолик. В четвъртък съм на лекар чакам с нетърпение. Уплаши ме тази..

# 621
Според мен можеш да вземеш ношпа. Няма да навреди, то е точно за болки - да няма контракции и да е спокойна матката. Ако много те боли можеш да пиеш и по 2. Максималната доза е 3 пъти по 2 хапчета.

Мерси, сигурно ще взема едно, ако продължават. Въобще доста болки днес след вземането на секрета Sad.
Има ли някоя друга от вас да е правила цитонамазка по време на бременност?

# 622
На мен на подранилия ми преглед също ми изписаха но-шпа, поради зацапване на датата на М. Още преди като бях чела, това е от лекарствата, които се изписват по време на бременност.

Да ви питам, има ли и други откачалки като мен, които продължават да си правят уринарни тестове? В четвъртък съм на лекар и дано вече да се види нещо (предишния път съм била 4г.с. + 5), но днес си направих един Presto и противно на очакванията, чертата е станала по-бледа  Rolling Eyes Поревах си сутринта.. На кръвен отлагам до последно, защото ми става лошо и съвсем се притеснявам  Embarassed

# 623
  • София
Суши то цитонамазката си влиза към задължителните изследвания по НЗОК. Обаче моя лекар казва, че се прави след третия месец.

Фифи най-добре си направи кървен тест и го повтори след два дни. Така ще разбереш със сигурност какво става. Или просто си изчакай прегледа в четвъртък, тогава със сигурност трябва да се види. От уринарни тестове няма смисъл.

# 624
GIBANA, благодаря за успокоението  bouquet

Припадам аз при взимане на кръв и затова още не съм отишла, иначе сигурно щях да съм се надупчила 6 пъти. Хем ми е притеснено, хем ме е страх. Как ще я карам така, направо си се съжалявам сама Simple Smile

# 625
Момичета, имаме си ембрионче 12 мм с хубава сърдечна дейност отговарящо на 7,8 г.с.  newsm44  Като цяло се чувствам добре нямам гадене, но вечер ми доспива мн.рано и се чувствам изморена, само май това е засега.

# 626
malkata0000 честито!! Почивай си повече - четох, че добрият сън допринася да няма гадене.

# 627
На мен днес също ми се гадеше сутринта и се чувствах много отпаднала на работа.Притеснява ме това,че работя по 10-12 часа на крак и пред компютър,нямам почти никаква възможност да сядам,защото ни е забранено...Не знам как ще изкарам така... ooooh!
Защо не им кажеш, че си бременна, може и да ти влязат в положението. Аз не си представям да изкарам така и един ден с това гадене.

Казах им,но управетят беше категоричен - има ли клиенти - права.А офисът да е празен е почти невъзможно (работя в един от мобилните оператори). Но вчера му дадох да се разбере , че ако лекарят прецени че не е добре за мен да стоя права, изобщо няма да се съобразявам има ли хора,няма ли Naughty
Иначе още не съм била на доктор , според вас кога е най-добре да отида на първи преглед (в момента съм 4с и 6д  според калкулатора)

Аз съм в подобна ситуация. Доктора ме посъветва да кажа чак когато видим сърдечна дейност, понеже чак тогава може да ми даде бележка която да депозирам в счетоводството! И до тогава си трая. Спотайвам се и кръшкам малко от работа. Има и една командировка , която се чудя как да отказвам.

# 628
  • София
Аз съм в 7+3г.с и вече искам да пазарувам, май не съм добре,а?

# 629
  • София

Аз съм в подобна ситуация. Доктора ме посъветва да кажа чак когато видим сърдечна дейност, понеже чак тогава може да ми даде бележка която да депозирам в счетоводството! И до тогава си трая. Спотайвам се и кръшкам малко от работа. Има и една командировка , която се чудя как да отказвам.
За каква бележка става дума?

Общи условия

Активация на акаунт