Добре дошли, АПРИЛки 2016г

• 39 464
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
И аз съм с болки и то от около седмица постоянно прегледа ми беше онзи ден чак и казаха, че всичко е добре .Пия но шпа и утрогестан.И то ми ги изписа лекаря в Бг а тук в Англия нищо не ми дадаха.Явно е нормално.

# 601
А на някоя от вас да и е прилошавало в първите дни и после да е преминало? Аз имах замайване и ми се повдигаше само във вторник и оттогава - нищо  newsm78

# 602
  • Бургас
Здравейте! Аз съм Светлана на 27. Имам момченце на 3 и 3 положителни теста. Термина ми е 27.04 и още не мога да повярвам и осъзная какво ми се случва. Лека бременност на всички

# 603
  • Пловдив
Фифи, прилошаването може да е от кръвното.

# 604
Здравейте, момичета!

Едно тихо записче и от мен с три положителни теста от преди 8 дни.

Днес направих опит да отида на първи преглед в окръжна, казаха ми, че няма нито един АГ. После в транспортна- няма, както и в 7 поликлиника. Може ли някой да ми препоръча лекар с читава апаратура, за предпочитане жена, но не е задължително, който да не е в отпуск и да работи със здравна каса? Благодаря предварително!

# 605
Здравейте,мале много сме,колко хубаво !!! Simple Smile
Днес всички  на работа разбраха за бебето,е от жените имам в предвид Де,защото по принцип пуша ,а сега не и не пия кафе и всички се усетиха!Голяма радост настана!
Момичета много ми се хапва,аз се въздържам ,но ми е трудно. А вие имате ли повече апетит?

Има ли мами от Варна?Къде мислите да следите бебо?
Лека и приятна вечер за сега!

# 606
Аз апетит си имам съвсем нормален (да се чете: силен  Mr. Green), ям както обикновено, но се чувствам много подута, все едно съм глътнала футболна топка. Обаче с нетърпение чакам да ми се приядат кисели краставички, както съм виждала поне с 3 приятелки или колежки и вече официално ще се провъзглася за бременна Wink

# 607
На мен ми се хапва по- начесто, но количествата не са се променили. Иначе киселичко по всяко време мога да ям или пия.Гледам ви,че на много от вас им е лошо, повръщат, чак се притеснявам, че аз съм си добре Grinning Едни подути гърди и засилено течение - това е.

# 608
О да, гърдите ми са подути и освен това по-топли. Много ми е интересно и от време на време си ги "проверявам", кой знае как изглеждам отстрани Laughing

# 609
Хахаха Grinning Фифи, уби ме- мислех,че само аз го правя. Даже преди още да си направя тест си ги проверявах при всяко ходене до тоалетната... Луда работа Grinning

# 610
  • София
Аз съм същата с гърдите по няколко пъти на ден-луда работа.Но понеже и на мен все още не ми става лошо и единствено това ме крепи ,че всичко е наред с бебчо,а и честото пишкане през нощта ставам поне два пъти.Днес се натоварих с покупки малко повече от колкото трябваше и сега сякаш имам мускулна треска на корема.Дано нещо не му стане на грахчето.

Добре дошли на новите мами Hug лека и успешна до края baby_neutral

# 611
На мен днес също ми се гадеше сутринта и се чувствах много отпаднала на работа.Притеснява ме това,че работя по 10-12 часа на крак и пред компютър,нямам почти никаква възможност да сядам,защото ни е забранено...Не знам как ще изкарам така... ooooh!

# 612
  • Нейде из лудите гори...

Има ли мами от Варна?Къде мислите да следите бебо?

Не живея във Варна, но там ще се следя. Още не съм решила къде, тъй като моя гинеколог не води ЖК.
Миналия път бях при Петинка Цветкова, нищо лошо не мога да кажа за нея, но и бременността ми нямаше поводи за притеснение. Сега се чудя дали към нея или към някой в АГ направо, където планувам да се запозная с новия човек .  Peace

# 613
  • Пловдив
На мен днес също ми се гадеше сутринта и се чувствах много отпаднала на работа.Притеснява ме това,че работя по 10-12 часа на крак и пред компютър,нямам почти никаква възможност да сядам,защото ни е забранено...Не знам как ще изкарам така... ooooh!
Защо не им кажеш, че си бременна, може и да ти влязат в положението. Аз не си представям да изкарам така и един ден с това гадене.

# 614
Здравейте аз също не съм от Варна,но там ще си следя бременноста. За сегансъм в Сити клиник на ул. Брегалница при д-р Кирчева . Доволна съм,но никакви изследвания за сега не ми пуска и каза чак 12 седмица като ми направи картона. Незнам това нормално ли е или не, но засега поне там ще ходя има ЖК при нея.

Общи условия

Активация на акаунт