Добре дошли, АПРИЛки 2016г

• 39 479
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
11 Април,искаш да кажеш.  Peace

Да,мисля си че мъжа има РД точно тогава и съм го написала, да термина ми е на 11 април.  Hug

# 91
Момичета, мислех, че е рано за симптоми, тьй като съм в 4 седмица някъде, но и на мен се опитва да ми е лошо от време на време и стомаха ми е доста подут, точно както преди да ми дойде. С първата бременност нямах нищо подобно. Не виждам как ще спадне, а съм доста в началото. Докторът ми е в отпуск, та ще съм на преглед чак на 10.09. Дано до тогава всичко е ок.

# 92
Момичета, мислех, че е рано за симптоми, тьй като съм в 4 седмица някъде, но и на мен се опитва да ми е лошо от време на време и стомаха ми е доста подут, точно както преди да ми дойде. С първата бременност нямах нищо подобно. Не виждам как ще спадне, а съм доста в началото. Докторът ми е в отпуск, та ще съм на преглед чак на 10.09. Дано до тогава всичко е ок.
и аз имам бая симтоми и го потах моя доктор и каза че е нормално

# 93
Здравейте момичета! Точно преди една година на днешния ден видях двете чертички и сега си имам прекрасна госпожичка.Пожелавам ви леко бременеене и щастливи бебоци на финала.
Аз се следих в Тина Киркова ,някой беше питал.Какво те интересува?

# 94
Здравейте. И аз се записвам при вас. Термина ми е 15 април. Във вторник съм на лекар  , че ми предстои море и искам да попитам мога ли да пътувам. Това ми е втора бременност. Дъщеря ми е от априлчета 2010.  
Сега не знам как ще казвам на каката. Не иска да имам бебче в корема и много ме ревнува от други деца.

Последна редакция: нд, 09 авг 2015, 23:45 от Dani Vasileva

# 95
Здравейте! Simple Smile

И аз се присъединявам към темата с термин според онлайн калкулатори - 9-и април (макар че забелязах, че не отчитат 29-и февруари 2016 г.  Laughing).  Иначе зачеването се е получило точно като подарък за моето РД  тази година. Flutter

За първи път ще ми е и пак според същите изчисления съм в 5-а седмица в момента и трябва да отида на АГ на 19-и август.

Бих искала да ви попитам като опитни и отзивчиви мами - добра идея ли е периода 10-16 август да изкарам по морето? И какво трябва да избягвам?

Иначе за сега само двамата си знаем с таткото. Може на 12-и август да кажа на брат ми и снаха ми, че тогава е втория РД на тяхното момиченце и мисля, че ще е приятен "подарък". Simple Smile А и майката ще сподели ценен опит от първа ръка, убедена съм. За сега на други роднини и приятели няма да казваме. Не пуша, не пия от година и нещо (е снощи глътнах 2 глътки розе по повода), цял август съм почивка от работни натоварвания и вече две седмици се облагодетествам на спокойствие в ресторанта на родителите ми.  Grinning В идеално здрав съм според скорошния профилактичен преглед и изследването на стерилна урина.

Гадене почти нямам, само ми се похапва повече сутрин и по-често посещавам тоалетната. Пия фолиева киселина на adipharm (такава имаше в аптеката, че съм в "нищото" в момента).  Иначе до преди няколко седмици пие пълна гама добавки от Vision в продължение на два месеца, но ги спрях, че не съм убедена колко е подходящо да се съчетават с Б. Май имам обратното на сънливост обаче, а по принцип съм от "поспаливите"  Grinning

Изтеглих разни електронни книжки, та на плажа да се образовам, макар и малко на посоки към момента.

Май това е за сега!

Благодаря ви предварително за отговора и съм отворена за всякакви препоръки и съвети.  Peace

Последна редакция: нд, 09 авг 2015, 16:23 от Lovethief

# 96
  • Пловдив
Lovethief лека бременност ти желая  Hug Според мен е добре първия триместър да се пазиш повече. Ако все пак решиш да отидеш на море, мисля че на слънце е добре да не се излагаш и във водата само до коленете.

# 97
Lovethief, аз съм за морето, стига да се чувстваш добре. Не се лишавай от почивката, просто се съобразявай с положението си.
Аз цяло лято съм на морето и не пропускам плаж и разходки, но не излизам в големите жеги. Е, от два дни така ми се гади, че едвам ставам от леглото..

# 98
При мен гаденето е в някакви ненормални граници.Постоянно ми е зле,постоянно.Едва гледам,едва се движа.Сменявах един чаршаф 20минути.Пробвах солети,крекери,чайове,хомеопатични капки.С Йоан си повръщах до деня на раждането,но ми беше по-леко,защото нямах никакви ангажименти.А сега с това момченце,просто е кошмар.Не зная как ще продължаваме така. Cry

# 99
Същата работа при мен. Добре, че тук има кой да ми помага за малкия, а и той като цяло е послушен.
Освен гаденето ме мъчи и постоянен глад, супер комбинация!

# 100
  • Пловдив
При мен е същата работа  Sick с тази разлика, че нямам абсолютно никакъв апетит. Нищо не ми се яде. Само като видя храна и започва гаденето. Първата ми бременност повръщах до деня на раждането, но поне имах апетит, а сега насила ям, за да не се налагат системи. И на мен ми помагат за малкия, че съм по цял ден като пребита. Септември тръгва на градина, трета група е. Дано да сме здрави  Praynig

# 101
Здравейте, днес и аз видях две чертички! Още не мога да повярвам. Според онлайн калкулатор съм 4+3 и ми дава термин 15 април. Ден на зачеване 24 юли. Не раЗбрах много в коя седмица съм, тоест как се броят медицински, защото калкулаора със сигурност брои от началото на последния цикъл.
Иначе ме боли корем все едно ще ми идва, тази вечер започва да ми става лошо, не е ли много рано?
Други симптоми са че гърдите ми ме наболяват и се чувствам доста изморена.

# 102
И аз съм все уморена. Мога да спя по 12 часа. Не е типично за мен. Намалих кафето до едно на ден и може да е от него.

# 103
Здравейте, днес и аз видях две чертички! Още не мога да повярвам. Според онлайн калкулатор съм 4+3 и ми дава термин 15 април. Ден на зачеване 24 юли. Не раЗбрах много в коя седмица съм, тоест как се броят медицински, защото калкулаора със сигурност брои от началото на последния цикъл.
Иначе ме боли корем все едно ще ми идва, тази вечер започва да ми става лошо, не е ли много рано?
Други симптоми са че гърдите ми ме наболяват и се чувствам доста изморена.

Брой се от първия ден на последната менструация. И при мен беше така миналата седмица и ми беше лошо. Сега от време на време . Смених си начина на ядене - по здравословно.Честито на новите мами  Hug желая ви до финал и пухкави бебоци. Мен ме скъсват кисилики никога съм нямала,но сега нямам и те ще минат. И ти си като мен в 4 седмица, пожелавам ви да ви минат и да имате една спокойно бременност  newsm51 preggo smile3525

# 104
Добро утро! От мен е кафето днес с палачинки! Замолих мъжо да ми направи и сега чакам  Wink
Днес ми е първи ден от отпуската и си лежа! Е,до голяма степен е и заради гаденето,че я мръднах,я .....  Sick
Дайде идея как да го борим това гадене! Аз в сряда съм на доктор и ще питам,но до тогава?!
Аз също заминавам на море след няколко дни и не мисля да променям нищо кой знае какво. Повечко сянка,вода и нищо от капанчетата  Naughty не сме болни,а леко бременни!
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт