София - Студентски град

• 22 826
  • 300
  •   1
Отговори
# 180
  • София
А в 22-ра има ли изобщо някакъв двор? И извеждат ли ги?

# 181
А в 22-ра има ли изобщо някакъв двор? И извеждат ли ги?
Ми аз не видях...то сградата е като помещение за трафопост......

# 182
  • нейде там, където ....
Имат нещо като вътрешен двор, открито място, до което се стига през яслата. Вижда се през прозореца, в коридора срещу кабинета на завеждащата. Едно от големите предимства, освен вкусната храна и малкото деца, е големия персонал, който се грижи за тях. Макар и не всички да са възпитателки. Има си педагог. Митко ходи с голямо желание.

Ако някой има намерение да си пусне детето по-рано на градина или на училище, след време, по-добре, въпреки всички плюсове на 22-ра, е да се запише детето в ОДЗ. В момента съм хвърлила око на ОДЗ 12, поради тази причина. Иначе, дори и след преместването ни, бих оставила Митко в 22-ра, докато тръгне на градина.

П. П. Ф, Аз квартира в квартала няма и да търся. Освен ако ти нямаш нещо интересно предвид Laughing
Следващата учебна година не бих пуснала Митко на градина тук (в ОДЗ 12 вече е записан Simple Smile ), а и батко ще е ученик - търсим край училище.

Последна редакция: чт, 10 яну 2008, 19:27 от jd

# 183
  • някъде ... тук ...
То и аз не знам къде ще живеем още за лятото, та затова се чудя. Баткото е в 11 ОУ в Дианабад, ще видим.

# 184
Момичета, може ли да препоръчате добър педиатър в студентски град или около него?
Благодаря предварително!

# 185
  • На черешата
 Аз си харесах училище до работата,да видим какво ще стане,че се води едно от елитните май.  Sad

# 186
  • нейде там, където ....
Фантичка, това училище и аз съм го харесала, ама много ми е далече. Иначе има всичко, което ми душата иска там . . . дори и руски език . . .  Grinning

За педиатър в Студентски град - Търпанова, в САНА-ООД или както там се води.

Моите деца са при Йорданов, пак там, но напоследък хич, ама съвсем хич не съм доволна. Каза, че децата ми са астматици, след 3 спазъма за два месеца. Толкова му трябваше преди да ми даде направление за пулмолог. И 2 пъти се опитва да ни вкара в болница, макар от там да казваха, че не сме за тях...като капак, пулмолога каза, че повтарящите се спазми най-вероятно се дължат на нелекувана инфекция, на която джипито не е обърнало внимание . . . Уф, много неща мога да кажа, ама айде, нема нужда. Всеки лекар греши, гадното е, че сега беше на наш гръб. В повечето случаи досега беше реагирал адекватно. Не е привърженик на ходенето на ясли и след всяко заболяване оставя детето още поне 3-4 в къщи, след като се е оправило. Ако има кой да го гледа. Почнал е и той много да се презастрахова. . .

. . . и аз търся педиатър, но в Младост или Дианабад.

# 187
  • На черешата
Фантичка, това училище и аз съм го харесала, ама много ми е далече. Иначе има всичко, което ми душата иска там . . . дори и руски език . . .  Grinning

Ти от де знаеш за кое става въпрос? Rolling Eyes

# 188
  • нейде там, където ....
Ами, аз, таковата, май сме говорили или поне знам къде работиш и кои училища наоколо биха ти хванали очото  Mr. Green

# 189
  • На черешата
Ами, аз, таковата, май сме говорили или поне знам къде работиш и кои училища наоколо биха ти хванали очото  Mr. Green

Хитруша  Mr. Green.Ти последно,на кое си се спряла?

# 190
  • нейде там, където ....
Записан е в 118, но не съм се отказала от 107, като все пак имам още 3 училища в списъка (8, 39, 144), според зависи къде ще живеем и не само.

Впрочем, в понеделник ще гледаме квартира в Мл.1А . . . и 99% е сигурно че ще се местим веднага.

# 191
Здравейте,
ползвали някоя от вас услугите на детегледачка от която да сте доволна
и бихте ли могли да ми препоръчате. Благодаря предварително.

# 192
Момичета, може ли да препоръчате добър педиатър в студентски град или около него?
Благодаря предварително!
ами д-р Иванова в Студентска е много добра.............

# 193
Първо да побутна темата  Peace
И сега важното: не знам колко от вас знаят или са обърнали внимание, но в 55 блок са открили частна забавачница. Цените на са високи и момичетата са много любезни. На нас ни се наложи веднъж да им ползваме услугите и съм доволна. Споделям ви за нея, защото знам какво е да няма кой да ти помага, а не навсякъде можем да взимаме и малчовците, а и е малко скрита(намира се от страната на блока, която гледа към Марсилия). Ако и вашия дечко е малък като нашия, просто е хубаво ден преди това да предупредите, за да има момиче. което да се занимава само с него.
И клюката: в подлиза на Плиска има разпродажба на обувки и какво ли не - до 27-ми е ако не се лъжа, аз вече се оборудвах.
Дано съм ви била полезна Peace

# 194
  • София
А какви са цените в 55-ти за гледане?

Общи условия

Активация на акаунт