София - Студентски град

• 22 823
  • 300
  •   1
Отговори
# 195
аз съм най-редовния посетител там GrinningНямам изпуснат ден Laughing
Един час е 3 лв,2 часа-5 лв, 3 часа-7 лв

# 196
вече си реших и проблема с лекциите-оставям я, много съм доволна, какичките й обръщат внимание.даже там й празнувахме рожденния ден.

Може някой път да си направим среща там-децата да поиграят, а ние на кафе Peace
 Hug

# 197
  • София
А има ли някакъв лимит на часове, за които може да се остави детето  newsm78 ? Какво им е работното време?

# 198
незнам за лимит, просто не ми се е налагало, на ценоразписите пише само до 4 часа-9 лв, но незнам не мисля 4е е проблем и пове4е.
работното време не го знам точно, но сутрин като отворят аз лично до 20 часа съм се ползвала от услугите им.
Утре ще им погледна работното време и ще пиша

# 199
Аз знам, че работното им време е до 19.30 Казаха ни, че можем да си занесем и паяка или количката, позволяват и играчки да се носят. За друго не съм сигурна, занесах им го със сменен памперс и нахранен, но винаги може да се пита и да се дооточни какво могат да правят и ако е необходимо дали могат да ги хранят.

# 200
верно ли бе тва е супер за забавачницата
аз оня ден гледах че има нещо ново там ама неразбрах какво е

# 201
всъщност работното им време е до 8, но казаха 4е ще го правят до 9.

# 202
  • нейде там, където ....
Ходихме два пъти, но с баткото. Втория път откри телевизорите с игрите  ooooh! Няма да можем да го ползваме вече, че няма да се отлепи от там през цялото време

# 203
  • На черешата
Ходихме два пъти, но с баткото. Втория път откри телевизорите с игрите  ooooh! Няма да можем да го ползваме вече, че няма да се отлепи от там през цялото време

Ти пък какво се впрягаш,голяма работа,че ще поиграе малко.Ники и Дарина се забиха там,ама играха само на джагите и билярда,не обърнаха внимание на телевизионните игри.Я кажи какво стана с квартирата по-добре.

# 204
Koi darzi taia zabavachnica v 55 blok?

# 205
  • На черешата
Koi darzi taia zabavachnica v 55 blok?

Какво значение има.Мацката я познавам,ти защо питаш?

# 206
mislia che sa 2 macki..pitam,zastoto ednata mi se stori,che mi e bivsha sastudentka..mislia che Ralitsa se kazva i mi stana lubopitno

# 207
  • нейде там, където ....
Ми местим се, не е като да не се местим. Идваме от време на време в квартала, но все по-рядко ще идваме. То място за игра не остана. На лято, в НСА  Hug

# 208
  • София, Дървеница
Здравейте,
Скоро не съм писала в темата  Embarassed
Както се вижда от линийката, семейството ми се увеличи с още един член  Hug
Баткото ходи все още в 16-та... какво не й харесвате на градината... много си е хубава даже и директорката е супер  Hug
Личния ни лекар е д-р Йорданов от "САНА" ООД, доволна съм от него, с малки забележки..
Като се постопли ще се разхождаме в НСА и в парка на Технически университет
Лек ден от мен!

# 209
iva_top ЧЕСТИТО ТИ БЕБЕ!!!
ДА Е ЖИВО, ЗДРАВО И МНОГО ДА СЛУША МАМА И ТАТЕ.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт