София - Студентски град

• 22 811
  • 300
  •   1
Отговори
# 210
  • някъде ... тук ...
Ива, честито Ви бебе  bouquet
Единственото, което не ми харесва за 16-та е строежът под/пред прозорците и, ама...
Подадох там за малкия сега. И големия беше там.

# 211
  • нейде там, където ....
Ако есента първа група е там, където е сега предучилищната - това е групата, от страната на строежа . .
Ние се преместихме. Децата са в 12 ОДЗ. По-добре са. Всеки ден подробно ми се казва и показва какво са правили. Дори и да не искам. И те се променят . . . с часове, не с дни. Не са забравили приятелите си (поне големия не е), но вече имаме и нови. Само съм уморена, че не съм свикнала с новия режим, но ще се оправя. Ако не вали, през почивните дни може да отскочим до НСА.

# 212
  • София
Здравейте  Hug
Честито бебче  на Ива   bouquet
От есента не съм влизала в темичката и не познавам никой освен Zazu и Divata май, та ако искате да си направим една срещичка на майките в Студентски.
Фантичка, ами ние сме съвсем съседи  Mr. Green и аз съм в синия блок на Контракт Сити  вх. Б , може и да сме се засичали  newsm78 Трябва да се запознаем официално  Joy, редовно те виждам из темичките, ама нали пишеш, че си в подножието на Витоша  Rolling Eyes
 Peace

# 213
Здравейте мами!
Тъкмо ви намерих и гледам че не пишете... ( но ще се върна назад да прочета все пак).
Ние отскоро живеем в кв.Витоша, на Симеоновско шосе, отсреща е зала Христо Ботев.
Има ли майка съседка, че е скучно да се разхождаш сам...
Като проходи бебчо и започне да играе на вън, ще дойдем на вашите детски площадка в Студентски град (досега не сме ги посещавали). 

# 214
Здравейте  Hug
Честито бебче  на Ива   bouquet
От есента не съм влизала в темичката и не познавам никой освен Zazu и Divata май, та ако искате да си направим една срещичка на майките в Студентски.
Фантичка
 Peace
и съм ЗА срещичка Laughing
а сигурно и половината сме се виждали, но като не можем да се разпознаем Grinning

# 215
  • На черешата
 Aми хайде в събота тогава.Ако е хубаво времето в НСА,ако е лошо във Франклин.какво ще кажете?

# 216
  • София, Дървеница
Aми хайде в събота тогава.Ако е хубаво времето в НСА,ако е лошо във Франклин.какво ще кажете?
Дават го дъжд май  Rolling Eyes
А този "Франклин" бившето THE NET  ли е, до Грошъ
Лек ден!

# 217
Дават го дъжд май  Rolling Eyes
А този "Франклин" бившето THE NET  ли е, до Грошъ
Лек ден!

да, същото място е Peace

е, ще бъде хубаво да се видим Hug

# 218
и аз съм за среща, но някой да обясни де е франклин?
въпросния детски център ли е, обсъден по-горе?

# 219
и аз съм за среща, но някой да обясни де е франклин?
въпросния детски център ли е, обсъден по-горе?

да- 55-ти блок , точно до Гроша, срещу Марсилия

# 220
ок, тогаз някой да казва час Simple Smile.

# 221
  • На черешата
 Ние в събота сутринта сме на рожден ден,така че съм за следобеда или пък в неделя сутринта. Peace

# 222
  • София, Дървеница
Ние в събота сутринта сме на рожден ден,така че съм за следобеда или пък в неделя сутринта. Peace
Аз съм за следобедите (след 15 часа), защото ще е по-топличко, ако сме навън  Hug
Казвайте Вие!

# 223
  • ....от ляво до десния завой...

Ей, Кате, пак по купони ще ходиш, че и от сутринта ще запразваш! Wink
~~

# 224
  • някъде ... тук ...
Кате, комшийка съм Ви вече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт