Отговори
# 15
Да не се възпал нещо, че толкова подут  и червен не съм го виждала....предкътник май е

# 16
  • В къщурката на хълма на феите
не би следвало, но ще внимаваш да не лапа разни мръсни неща .. то никога няма гаранция ..

# 17
  • Варна
Ихааа, диненото заглавие, благодарско  Crazy

Муцунка е по добре вече, благодаря ви за положителната енергия,утре също ще стои в къщи да заякне , добре че е майка ми, да ми е жива здрава  Heart Eyes, мисля си че прихвана от плажа бактерия, забравих да отбележа че тъкмо раздигахме катуна и една позната се приближи и докато говорим поглеждам Лиян изровила една бъркалка за кафе и рови с нея в пясъка и току я лапна  Shocked, такова нещо и като бебе не е правила , скарах и се, тя се разплака и стана панаира, тръгнахме  си набързо, в къщи обясних надълго и нашироко защо не се прави така, днес пак и говорих, дано не се повтаря  Thinking

Взех и пробиотик Flora bimbi флакон, харесва го, сама си го джурка и изпива, моя грешка е че след последната доза преди месец не взех нова опаковка, лятото трябва да им се дава на децата пробиотик ката ден  Peace

Сандре  Hug

За мен розАв еднорог с дълга грива и ако може с пандела на врата  Mr. Green

Мдаа, жега е, но по добре така отколкото кучи студ  Flutter

# 18
Мойто след два месеца що-годе здрав ,тази вечер с 38 и Т ...пфууу ,писна ми .Ся пак при личната да ми обяснява колко бил здрав и как това е нормално ... Tired

# 19
  • Велико Търново
Феичка, благодаря за новата динена тема  Laughing  bouquet
Арвенче, ще чакам да пишеш, ако разбереш какво ти е, защото от 4 месеца и аз съм така - никакъв пауър. И ми е постоянно замаяно. Пия едни витамини от известно време, но никакъв ефект. Предполагам, че е от преумора, ама това 'ич не ме успокоява.

# 20
Либре, я раздуй за този пробиотик, че много искам да давам на Ема, но проблема е как да го пробутам.. Ема много си лапа ръчичките.. И като малка не е правила така Tired

# 21
  • shumen
Цвете,благодаря за темата.Много е хубава.
Либре,сега има такъв летен вирус.Дени го изкара за 2 дни,но само с висока Т.
Меци,и моето не си е лапало ръцете,а сега все са в устата или някоя играчка.Тази вечер 100000 пъти казах да не лапа мръсната лопатка за пясъка,ама кои ме чува.Накрая му я взех и я прибрах,а той започна да лапа ръчички.
Стели,Алексче,и всички болни да се оправят бързо.
Аз след 4 дни в нас днеска пуснах малчо на детския център и си го прибрах със странен обрив.Помислих,че е шарка и газ при педи,но според нея е нахапано от бълха или алергия към нещо.Пъпките са червени,без връхче,на синджир.
За спането,а и през деня пускам климатик на 26 градуса в кухнята,а стоим в детската или хола.
Аз утре и вдругиден съм си в нас и много се чудя дали да го пусна на детския център или да си го оставя в нас,но пък имам задачки и ще трябва да го мъкна с мен.

# 22
  • Северозапада
Аз уж се записах, пък не ми е отбелязала Мамата, че има нови отговори  Crossing Arms
Пробиотици сега вкъщи имам Лактофлор. Когато се сетя вечер, мятам по една капсула в млякото.
Арвен, дано е нещо безобидно, като преумора. Обаче и това не е лесно да се преодолее с малко дете, особено по-палаво.
Стели, бързо оздравяване и на вас!
На мен за сега ми е добре в жегата. Тъкмо се постопли в офиса, че и климатиците са развалени. Всички само пуфкат, само на мен ми е добре  Mr. Green
Ние вкъщи пускаме по малко климатика, че ни настиват бабите  Joy Добре, че сме близо до Витоша и вечер се пуска хлад. Петък и събота нощта изпукахме в Козлодуй на жега и влага.
Аз похвалих ли се с първия кучешки зъб. Пу-пу, сравнително лесно излизат и нямаме ексцесии.

# 23
Хей, върнахме се от морето, беше супер искаме още  Simple Smile
Много се радва малката и от водата не можахме да я изкараме  Simple Smile
Вече е без памперс през деня, крайно време беше  Simple Smile
Лягаме, че сме изморени  Simple Smile

# 24
  • shumen
Ния,добре се завърнали.В тия жеги и аз искам да съм на морето.
Браво на малката за памперса.
Мраве,дано все така излизат при Вас зъбките.
Аз днеска го оставих да си поспи до по-късно и след малко ще го вдигам да го водя на дневния център.

# 25
  • София
Добро утро,

Моето диване стана в 6:30 ч. направо ужасТ. Като е на детска не мога да а вдигна, а сега си стана рано.
Офф на мен още леко ми се е подул долния клепач и ме боли и сърби. Направо полудявам.

Ния, браво за памперса. И аз мисля, че ще си изкараме добре. Сега не я е страх от пясък, ще видим на морето.

За спането, ние сме без климатик. Отваряме вратата в хола и спалнята.
Малката спи с памперс и чаршаф.

# 26
някакви съвети какво мога да използвам за херпес при Ема .. сутринта се събуди с червена устна и едно балонче, което тя разбира се в бяса си пукна .. почистих леко със спирт, но нищо повече не успях да направя .. не, че и знам какво мога да направя повече .. сега се чудя на какво е предвестник тоя херпес - на някаква голяма болест пак и болница или нещо още по-лошо Tired Tired Tired

# 27
Мецоу,нямa дa мислиш лоши нещa,зaщото ги предизвиквaш.Ето aзсегa съм си втълпилa,че Рaди е лепнaл вирусчето с Т сaмо и си живея с тaзи мисъл.Емa пък се е изприщилa от лaпaнето нa мръсни ръчички и толкоз  Crossing Arms

# 28
Стелчо все едно Мецан се е вселил в теб .. няма такова нещо като - с мислите си да предизвикваш нещо .. всичко е плод на наблюдения и анализ на ситуацията ..

# 29
  bouquet за хубавата тема.
Всички болнички да се оправят. Hug

Общи условия

Активация на акаунт