Отговори
# 30
  • Северозапада
Мецо, нямам идея какво да правиш освен бабешките. Малко паста за зъби, ако и мацнеш дали ще търпи? Масло от чаено дърво имаш ли? Аз съм споменавала и друг път, че майка ми го ползва за херпеси, но не знам колко е подходящо за деца. Дано е нещо леко и при вас  Peace

# 31
Аз бих завела детето на лекар. Херпеса е вирус и ако може да се излекува от първата проява ще е най добре.

# 32
  • В къщурката на хълма на феите
Сигме права си, че е вирус, но един път попаднал в тялото, той не се лекува /няма и с какво/, а просто заспива и чака подходящо време за проява .. при Ема херпеса се прояви през февруари при голямото боледуване - явно през афтите беше влезнал в организма й - сега вече явно ще се проявява от време на време .. вече 5 месеца минаха от това боледуване, но имунитета на детето е на никъде .. с каквото й да я поя, с каквото и да я храня, тя просто е ужасно нестабилна, аз и затова живея в постоянен страх от разболяване, защото съпротивителните й сили са малко, а с всяко едно разболяване стават още по-малко .. ето сега се появи тази алергия /която още не сме установили дали не е и астма/, същевременно през 2-3 седмици тя е настинала или с някой друг актуален вирус .. миналата седмица беше този с температурата, сега с появата херпеса очаквам да видя и какво друго ще се появи, понеже ще станат много лекарства на куп, а и няма смисъл да тръгвам да закрепям имунитет по време на болест .. трябва ми само няколко дни аванс и да започна с това, което съм измислила след много четене .. смятам да комбинирам хомеопатична схема с рибомунил и лазер, само трябва да я съгласувам с личния лекар на детето, понеже не знам рибомунила мога ли да го комбинирам с сингулера .. сега просто исках да се допитам до вас, ако знаете какво мога да плесна върху херпеса, за да не го разнася Ема като го пипа или чеше, докато личната ни лекарка влезе в работното си време и се обадя да се консултирам с нея, понеже аз сама за себе си, щом ми избие херпес го горя с ацетон и за 2 часа го унищожавам, но на детето това не мога да го приложа, първо защото е ужасно болезнено и второ защото ацетона върху нея не мога да го контролирам къде ще попадне ..

# 33
Меце, знам че не се лекува. Но все пак мисля че първите прояви, ако се тушира ще рецидивира все по малко. Аз самата имам генетален херпес и няма да ти казвам каква гадост е и колко боли. А колко ме е страх да не иде при детето. Затова като избие, а той избива все по рядко, си мия по 100 пъти ръцете като ходя до тоалетна. Станало ми е фикс идея.

# 34
оооооо не ми говори за миене на ръце .. имам чувството, че ще си протъркам ръцете понякога .. особено пък, ако имам херпес аз .. тогава даже гледам да не седя до нея .. пък то за първите прояви вече е късно, както казах тя успя да го пукне сутринта .. вече мога само да се моля да не се разнася и педиатърката да вземе да даде някакъв адекватен съвет, като се свържа с нея ..

# 35
А за ацикловир малка ли е?

# 36
изобщо не съм наясно, а пък листовката, все едно я е писала маймуна - не само няма вписана информация дали може да се ползва при деца, но няма и информация, ако случайно по невнимание го добара дете какво да очакваш и как да процедираш Crossing Arms Crossing Arms

# 37
Голяма жега, ей не смея да изведа детето, успахме се днес и сега е много топло.
Бързо оздравяване на болните.
За спането и ние снощи трудно заспахме от горещината.
Аз имам въпрос, кога мога махна и памперса за следобедния сън? Без памперс е от 6 юли, а започна да казва на 12, дали е рано  newsm78 ?

# 38
  • NE
Аз реших да изляза с взетата триколка на заем и дивачето се заинати, набра се и изкочи от нея в движение. Хванах го във въздуха за гащеризона пред смаяния поглед на една майка. Междувременно се върна и с две натъртвания от преди този инцидент. Rolling Eyes Поне си спестих един ненужен разход.

# 39
  • Северозапада
Ще излизате пеша май.   Rolling Eyes Голямата раница с багаж и за ръчичка, ако дава. Иначе едно въженце за гащеризона и да не бяга много  Mr. Green

# 40
Аз имам въпрос, кога мога махна и памперса за следобедния сън? Без памперс е от 6 юли, а започна да казва на 12, дали е рано  newsm78 ?
А сух ли е памперса?Ако е сух не виждам смисъл да го слагаш повече, иначе незнам!

И Влади е без памперс от месец и половина, не казва винаги, но обедния памперс оставаше сух малко преди да стане месец и спрях да го слагам, няма изфънки за сега...
Даже има някои вечери, когато също остава сух, но за нощния не смея и няма да бързам.

Феичка при нас гриколколата беше голям интерес за една-две седмици, и Влади започна да се изправя в нея.

# 41
при нас с тоя памперс няма напредък - от яслата ми я връщат с 1-2 напикани чифта гащички .. в къщи, ако редовно я питам има ли няма ли пиш, сяда и пишка .. снощи беше толкова заиграна, че въпреки моите въпроси пак се напишка два пъти .. вече почвам да си мисля, че има голям проблем .. две седмици минаха откак почнахме, а няма никакъв напредък Whistling

# 42
Мецо, няма проблем детето. Споко. И мойто си пикае в гащите и пет пари не дава.

# 43
добре де, като дойде есента и още не сме му хванали цаката - какво правим тогава newsm78 newsm78

# 44
S@NDR@, да сух е, днес няма да слагам на обяд да видим как ще е  Peace Да ти кажа и нощния рядко е напишан, ама за него ще поизчакам  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт