Отговори
# 585
  • shumen
Петьофка,аз не бих го изкарвала в жегите и да стоя по цял ден навънка.
Дано Мишо се оправи скоро и не зарази и малкия.Да не би да е лепнал летния вирус от някъде?

# 586
  • София

Честито на новата бременна . лека и го термин! Simple Smile

Аз разказвах ли ви как Жорко подстрига Лили? Днес съм сама с двамата. Бабата не го ще, вчера се е държал безобразно.  И
Удрял дядо ди, нарязал й една книга и едни покривки. Пуснал душа без да знае и бабата се окъпала с дрехите, викал,  тичал,  пищял. .. и пяна имаше на устата като го доведе и днес не иска да чува за него....Sad

Сега в парка не ме слуша грам, прегракнах да крещя.
Добре, че довечера излизам на кръчма без деца и мъж, че......

# 587
  • Велико Търново
Благодаря за милите думи!  Hug Hug

Още януари, Тони като навърши годинка, започнахме целенасочено да работим за второ. Знаех, че ще ми е трудно, защото ще ги гледам сама. Но ако исках второ дете нямаше за кога да отлагаме (тази година ставам на 37  ooooh!). В началото правех тестове за О, обаче покрай продаването на стария и купуването на нов апартамент, та после море и напоследък забравях. Така или иначе се бях настроила за дълго чакане - все пак за Тони се мъчихме 2 години. Но ето, че сме си направили едно морско бебче.  Heart Eyes
Мислех да пускам Тони от октомври на ясла, сега се чудя дали да го правя?  newsm78

Глухарче, честита годишнина! Да се обичате и уважавате още дълги години!  Hug

# 588
  • София
Пускай го за малко. Да опита. Може и да не боледува много кой знае. Винаги можеш да го спреш при желание.бебето нали ще се ражда март, има време.

# 589
  • Сливен
Яже, много се радвам за теб, лека бременност  Hug Аз бих пуснала Тони на ясла - така ще имаш време за почивка и после за новия член на семейството. Но аз говоря от своята си гл.т. - с неболедуващи и много здрави деца. Можеш да пробваш, пък ако се разболява да я спреш.
Петьофи, бързо дасе оправя Мишо   Hug

# 590
  • NE
Яже Възхищавам се на силния ти дух. Може да я пробваш Тони, а винаги може да си я оставиш вкъщи. Peace

# 591
Пускай го за малко. Да опита. Може и да не боледува много кой знае. Винаги можеш да го спреш при желание.бебето нали ще се ражда март, има време.

Тони е девойка  hahaha hahaha hahaha явно много си му насъбрала на твоя хубостник и все в мъжки род  Mr. Green Mr. Green

За яслата Яже проучи как е , че при мен ме посъветваха да не е веднага на есен, ами да изчакам, защото имат много нови деца и няма как да ги адаптират едновременно всички. Но ако не са много , пускай  Peace

# 592
  • shumen
Яже,пробвай я според мен.Ако свикне и не се разболява ще е по-добре за теб,а ако много боледува ще я спреш.
Аз имам позната,която сега ще пуска голямото си дете на ДГ,а чакат бебе края на Септември.
Прахче,според мен няма да са много,защото мисля,че от 15.09.започва официално учебната година за ясли и градини също.

# 593
  • Велико Търново
Мен точно боледуването ме притеснява и то най вече да не лепне някоя шарка.

Хахаха, Прахче, тъкмо се чудех какво се случва с Магнитка - "новата бременна", Тони в мъжки род ..  Laughing Сякаш за пръв път влизам.  Mr. Green

# 594
  • София
Ах простете пиша от телефона и гледам по накратко, че мн гадно се пиле. Яжке не си ли нова бременна? Прощавсй ама аз сега разбирам а под ГО имам предвид ДЕТЕТо

# 595
  • shumen
Яже,според мен е по-добре да изкара шарка докато бебчо не се е родил.
На моя в групата в яслата имаше пролетта,но той така и не я прихвана.Сега като започнат ДГ се надявам,ако има да я изкара.

# 596
Като ходих да записвам Ивейн, говорих с директорката, по повод и алергията и храненето и тя ме посъветва и записа при нея , че ще я пусна Октомври или Ноември, това беше личен неин съвет, защото имало много деца нови   newsm78 newsm78 Сега като съм решила да си остане в частната как да процедирам с другата, да ходя Септември да я отпиша ли  newsm78 за да може друго детенце да си ползва мястото, макар че при нас в квартала няма проблем, ама смятам е редно да се обадя , нали  newsm78

# 597
  • В къщурката на хълма на феите
ако Ивейн не посещава яслата, мисля че след определен период от време, мястото автоматично се освобождава, ама за всеки случай отиди да питаш, че то с тая държавна администрация знае ли се ..

# 598
Отивам до НАПА да си пусна едно ДДС. Лежарно ме е напекло слънцето и ходя като народна песен по тротоара, минавайки едни храсти като се натъквам на еден еректирал да не казвам какво и хлънцвам от изненада. Собственика на инструментариума вече доволен от постигнатия ефект ме пита- ааааа хареса ли ти. При което не знам защо  Thinking като започвах да пищя, оня се загащи и избяга.

# 599
  • Велико Търново
Магнитче, нова съм, нова съм, не си грешка  Hug
Прахче, според мен трябва да кажеш.

Общи условия

Активация на акаунт