Отговори
# 570
  • София
Яжеее, страхотна новина. Лека и безпроблемна до термин. Simple Smile  Heart Eyes На телефона ми липсват иконки. Mr. Green
Глухарче, честита годишнина, още дъъълги години любов, разбирателство и другаруване. Hug

# 571
  • Варна
Видяхте ли че са заключили ИСКАМ БЕБЕ темата - последната  ooooh! и ни препращат към другата, е гати му, писах им да си прегледат броят теми и на двете назад и ако ще заключват да сложат катанец на другата  Twisted Evil , мале как се ядосах  #Cussing out

# 572
  • В къщурката на хълма на феите
стойте си на дупетата, след малко всичко ще се оправи ..

# 573
  • NE
Не е първото подобно безумие, ама не искам да тревожа Пънчето.

# 574
  • В къщурката на хълма на феите
Цвете в този случай админите не са виновни ..

Последна редакция: пт, 14 авг 2015, 11:57 от mecani

# 575
Яже, страхотна новина. Лека и безпроблемна до края.  Hug

# 576
  • NE
Меци Усетох, че е някоя дребна душица, ама интересно кой ни има пък зъб? А и модераторите не е като да не знаят че о' време има две теми.
Съжалявам. Също се ядосах.

# 577
  • Sydney
Pusteblume Честита годишнина Simple Smile
баба Яжка ехеее, Честитооо Simple Smile хайде лека Simple Smile

а защо има две теми? аз това отдавна го забелязах, но каква е причината... дано оправят нещата, аз не че пиша там, но все пак ми е сантименталност....

# 578
а таааакаааа , ах че хубава новинаааа  Crazy Crazy Crazy  bouquet Лека и до термин Яже  Hug Hug

Аз изпуснах другата тема, я дайте линк , какво станало  Thinking Thinking

# 579
  • София
Яже, честито. Лека до термин.
Глухарче, честита годишнина. Да сте живи и здрави.

# 580
  • Варна
Яженце, нямаш представа колко съм щастлива за теб ! Лека и безпроблемна бременност !  Heart Eyes

# 581
# 582
  • shumen
Яже,чудесна новина.Лека и безпроблемна до края.
Глухарче,честита годишнина.Да сте живи и здрави и още дълги години заедно.
Това с реването и тръшкането и при нас продължава.Снощи пак рева,пищя,търкаля се и каквото се сетите,защото на люлката,на която искаше да се люлее имаше друго дете и му казах,че на нея не може,а ще отидем на другата.Тази сутрин пак стана с рев и писъци,че не иска на ясла,но не позна.Не знам,но май скоро ще хвана гората или ще ми трябва билет за лудницата.

# 583
Яженце, браво! Hug Изчакай да мине малко време, въпросите в главата ти ще получат отговори. Crazy Сигурно е излишно да питам дали е планувано. Mr. Green

# 584
  • При моето слънце
Юхуууу, каква хубава новина! Яже, лека и безпроблемна до края  Hug Сега не му мисли изобщо, наслаждавай се, пък живот и здраве март ще му мислиш  Mr. Green
Аз съм страааашно изнервена тези дни  Tired Сестра ми са ни на гости и заради племенницата сме все навън, а на това малкото жегите не му понасят и е ужасно мрънкало. Днес си останахме вкъщи и за мое "щастие" Мишо ми е с разстройство  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт