Отговори
# 555
Абе Прахи, ти пак намери за какво да се притесняваш  Mr. Green Как точно ще помогне зъболекарят на реда на избиване на зъбите?

# 556
Ми не знам  Crazy Crazy все имат някакви познания, поне да прегледа  наличните зъбки и ако е притеснително да назначи снимка или нещо друго  newsm78 newsm78 много е странно с тоя долен резец. Аз имам една близка съученичка, добра зъболекарка, ама малко ме е срам да я занимавам......ама поне мога да подпитам/че практикува в Пловдив, няма как да я заведа само да я погледне/ дали има смисъл да я водя верно  newsm78

# 557
  • София
Ивейн е малка ...изчакайте...до 3г. трябва да са 20 зъбите. Има време.  Не винаги растат по схемата.

# 558
Аз предлагам да си седнеш на дупето и да оставиш Ивейн да си живее детството без излишни прегледи Simple Smile

# 559
  • shumen
Аз моето още не съм го водила на зъболекар,а и не мисля,че има нужда.
Поспаланче,и аз обяснявам и удрям,ако ме удари,но пак не чува.Сега като тръгне на градина се надявам,че няма да е със Сашко,който уж в яслата ги учел на глупости и ги биел,поне по приказките на моето.Веднъж питах госпожите дали е вярно и казаха,че не е,а уж Руменчо ги биел и хапел.

# 560
Ще си седя  Mr. Green Mr. Green просто се чудех и сега като отворихте дума , съвсем се замислих ....ама нека поизбият повечко и ако пак го няма, ще се почудя наново  Crazy

Ивейн днес ме ощипа/питах в градина- не се щипят или поне не ги е видяла жената, аз също не щипя/ От къде си го измисли това и как да реагирам най-вече се чудя  newsm78 . Признавам си -стреснах се и и се извиках и я ощипах и аз, ама това е за пръв път. Седяхме си с баща и на плота, рано сутринта и си говорехме и приготвяхме закуската и тя ме дърпаше нещо и мрънкаше и докато и кажа, че след малко ще и обърна внимание, че говоря с баща и , така ме щипна, на дребно ама със сила, че се и хили  Shocked  Не е вариант да я щипя и аз, че ще се научи, ама се стреснах/а и още пиех кафе и не се бях събудила/ и докато се усетя я бях овикала и ощипала вече  Laughing

# 561
  • shumen
Прахче,ако не е от градината,може и от детската площадка да е.
Аз и там срещам такива деца,които се бият,хапят,щипят,а майките не им пука.

# 562
  • София
Хапането и щипането е период и въобще не значи, че детето копира.
Жорко никога не е правил тези две нещА и елате вижте сестра му.....която никога не е била хапана и щипана. .хапе наред и щипе и вика :аууууууууу. Оууууууу

# 563
  • NE
Вилито също правише опити да щипе, а не ходи на ясла или да сме редовни по площадките. Според мен оформя се финната моторика и им е интересно какво могат да правят с тези връхчета на пръстите.
Зъбките не винаги излизат по ред. Все ще излязат всички. Това от педиатър в спешното ми е казвано.

# 564
  • София
да ви кажа Ема на разходка с майка ми е същото чудо, което и вие описвате .. щото знае, че тя е слабо звено и ще изпълни всичко, за което се затръшка .. елате да я видите с мен и баща й дали е така .. там има други циркове, но за носенето работата е съвсем друга .. особено когато й се постави цел .. обикновено тръгваме за някъде, където тя обича да ходи /обикновено е до магазина за вафла Mr. Green / .. в интерес на истината аз съм най-големия й кошмар, щото викам, карам се и тук там и шамари раздавам .. обикновено като кажа: броя до три и ако не си спряла идвам с големия шамар, първо Ема леко се затръшква с репликата: ти не!! /демек да не броя до три/, аз отговарям, че щом не иска да броя до три, следва да спре да капризничи .. мърморим още 30 секунди, идва да се гушне и следва някоя друга магария Mr. Green за да стигнем до този момент ми отне ужасно много нерви .. вчера излизахме на разходка с Мая и Ема се държа точно все едно е от гората хваната .. чак ме досрамя от нея и изяде два шамара по дупето, щото тръгна да хапе когото свари и ни броене до три я спря, ни нищо .. после беше наказана да седи сама в къщи .. номера е колкото и да ви е гадно, да сте строги, даже до прекаляване понякога .. Ема съм я научила, че чуе ли една точно определена интонация на гласа ми, е по-добре да бяга и да се крие, щото ме е изкарала вече извън предела на всякакви граници на търпение .. просто се надявам да го израсте и въпреки безобразното си държание сега, в един момент по-нататък да стане поносимо човече ..

Хахаха е това все едно аз съм го писала. Точно по същият начин действам и аз.

# 565
  • Германия
Добро утро, не съм ви чела и не съм писала скоро. Натрупаха ми се куп неща покрай Томи.
Влизам да ви почерпя, кой с каквото иска(нали е виртуално, щвдра съм Simple Smile ). Днес правим една година от сватбата.

# 566
  • Велико Търново
Точно за такова поведение говорех преди дни - мрънкане, тръшкане, реване, без ясна причина. И аз си мисля, че са зъби, защото текат сополи.

Момичета, вчера чух сърчицето на моето бъдещо мартенче!  Heart Eyes Ужасно съм развълнувана и щастлива, но и дваж по-тревожна. В главата ми са хиляди въпроси, но смятам, че всичко ще се решава в движение.  Crazy

# 567
  • В къщурката на хълма на феите
ЯЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 мноооого лека бременност ти желая и прекрасни мигове Hug Hug Hug Hug Hug

# 568
Я, каква новина  Mr. Green

Лека и до термин.

# 569
  • NE
Яже Честито! Я какво голяма новина. Лека и безкрайно спокойна и лесна до март. Hug
Зъбки са защото е същата и при нас. Crazy
Глухарче Честита първа годишнина като семейство! Пожелавам ви още много щастливи години като семейство.  bouquet

Аз бебета не обмислям в скоро време. Толкова зор не съм виждала скоро време. Tired

Простете, обаче защо така нагло ни затвориха темата в ИБ?

Общи условия

Активация на акаунт