На море или на планина, ЯНУАРЧЕ си расте на топлина – Тема 4

• 29 247
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
За смъкването - никакво сладко... само плодове, забравих да питам за мед дали може.

Главоболието доста често се появява при мен. Главно с масаж на главата се справям:
Скрит текст:
масажирам и натискам следните точки с палците си:

Чесънът смъква кръвното, ако сте с ниско кръвно е хубаво да го избягвате.

# 106
  • Варна
Добро утро!
Аз пък умирам за чесън, каквото и да готвя напоследък, все е с чесън. Засега киселини имах само една вечер и май беше от нещо друго. Пък и нали все ме е страх да не взема да вдигам кръвно... За мен чесъна си е ОК засега. Simple Smile
Като говорим за ядене, вчера си получих хранителния режим, изготвен от диетоложката. Стува ми се балансиран, но е сложила жената месо, пък на мен въобще не ми се яде месо напоследък. Карам я само на постни манджи, от друга страна пък трябва да ям месо заради ниския хемоглобин.  Tired Ще гледам да го спазвам горе-долу, ще видим. Продължавам да не мърдам на килограми, което си е супер.
На всичкото отгоре ни подлудиха с този антракс и ми е малко притеснено за децата. Баба им уж внимава жената, ама знае ли човек... Sad
За повръщането-аз съм от късметлийките, които не повръщат, а когато ми се гадеше гледах да хапвам нещо, да не ми е празен стомаха. Това отшумя преди седмици обаче, беше доста за кратко.
Главоболието го лекувам с почивка, гледам да не пия лекарства.
Стискам палци на преглеждащите се днес!
Хубав ден на всички!

# 107
Ха, здравейте

ще се опитам да наваксам Simple Smile

svetlita - никаква представа нямам колко е в км, може би около 7-8 от лифта до горе... около 3,5 часа ходене е от лифта до върха и още 2,5 слизане обратно до лифта. Но хубавото на онзи район е, че по пътя има две хижи където може да спре човек (х. Мусала и з. Ледено езеро), както и достатъчно езера. Т.е. дори и да не стигнете до върха - може да се направи ненатоварваща разходка. От лифта до х. Мусала е 1ч ходене по почти равен черен път. Ако тръгнете скоро - задължително шапки, вода, слънцезащитен крем и по възможност прогноза за някакви облаци, че там слънцето е много по-силно, отколкото на морето.

mama_3y3a - и моят брат се роди когато майка ми беше на 35, я е имала два ехграфски прегледа, я не... освен това наскоро разбрах, че до третия месец е продължавала да тренира усилено (беше професионален състезател), даже е имала прокървяване, което взела за цикъл - нейния си е бил оскъден и без това. Брат ми сега е на 25 - здрав, прав мъж. Рязко се почувствах по-спокойна след това признание .  Laughing Аз ставам на 34 след две седмици Wink

christiana_, същите усещаия с пишкането ги имам и аз от 2-3 дни, не постоянно, а обикновено вечер и през нощта, през деня си пишкам нормално. Не ме боли, тежест също нямам, просто е много по-малко отколкото очаквам. Също никога през живота си не съм имала цистит. Смятам, че е възможно матката да притиска мехура, но ако излезе нещо - ще го лекуваме, нямам против антибиотиците, стига да има основателна причина за приема им.
Ще пускам урина в понеделник или вторник заедно с кръвните, мислех още днес, но се събудих прегладняла и замина то точенето на кръв, а утре не знам дали ще имам време сутринта.

За дрехите - отгоре "дръпнах"с близо 2 размера - носех S (UK10), а сега ако искам да ми е по-свободно, направо L купувам. В панталоните все още съм си S, но трябва да са плитки, иначе не мога да ги закопчая, следващия размер обаче ми виси като торба  Tired Рокли, казах - ненавиждам.
Килограми - 62 и нещо, т.е. около 1.5 отгоре, спрямо май месец.

Магнезий на Джеймисън, 100мг таблетката - по колко на ден да пия (на опаковката пише по 2 на ден, но 200мг ми се струват страшно малко, пиех преди Магнерич, който беше 500 една таблетка), проблемът ми са мускулни крампи, които си имам от край време, а сега се върнаха... ще мога да питам док за доза чак на 4ти.

# 108
Момичета, днес сутринта доста притеснения имах и ми се е стегнал корема. Усещам напрежение и стегнатост SadМн се притеснявам Sad на някой случвало ли се е  Cry

# 109
Sun_Rose не се тревожи. И аз имах няколко пъти,в които нервите ми идваха в повече и тогава усещах дискомфорт в корема. Главоболието ми отмина след като се наспах и цяла вечер се наливах с вода. Момичета вие махате ли мъхчето по корема newsm78

# 110
  • Варна
Sun_Rose, пий Но-шпа и магнеий. Аз бях получила конракции в четвъртия месец със сина ми и така се оправих. И с почивка, разбира се. Peace

# 111
Момичета, днес сутринта доста притеснения имах и ми се е стегнал корема. Усещам напрежение и стегнатост SadМн се притеснявам Sad на някой случвало ли се е  Cry

Пий едно ношпа, ще отпусне корема. Принципно стягането на корема е вид контракция. Следващия път говори с лекаря и питай дали да включиш магнезий, той предпазва от контракции, спазми на краката и др.

# 112
  • София
Едно ношпа ще те отпусне, да  Hug
А мен ми се вие свят и ме боли главата нонстоп... събуждам се със световъртеж - как става така, не знам. Пия витамини, храня се, пия много вода и фрешове, не седя на жегата, а съм като парцал от момента на ставане - как да го боря това?

# 113
Благодаря ви мм момичета, ще взема но-шпа малко по-късно днес, защото не ме пускат от работа сега Sad дано да отшуми, мм е странно усещането Sad

# 114
  • Варна
Благодаря ви мм момичета, ще взема но-шпа малко по-късно днес, защото не ме пускат от работа сега Sad дано да отшуми, мм е странно усещането Sad
Е, как няма да те пуснат?! Не знаят ли, че си бременна? Да отидеш до най-близката аптека поне. Егати хората! Няма ли кой да ти донесе Но-шпа? Според мен трябва да и да почиваш. Що не се чуеш с доктора? Аз направо в спешното АГ отидох и си взех болничен по препоръка на лекаря. Недей се прави на герой да не стане по-зле. Оф, как ме е яд на такива работодатели! #Cussing out

# 115
Повлияна от последните постове - още като видяхме точицата на ехографа, моята АГ ми каза никъде, ама никъде да не излизам без малко шише вода и но шпа! Имайте го впредвид Simple Smile

# 116
Да, нервите и на мен не ми издържат, обмислям болничен мн скоро, просто няма как така да се кара, първа бременност ми е, непознати са ми чувствата и съм изключително притеснителна... Може би и това влияе Sad

# 117
  • Варна
Мен ако питаш си тръгвай веднага. Кажи, че не си добре и отиваш на лекар и отиди в спешен приемен кабинет, ако твоят лекар не е свободен. Да те видят, да ти дадат болничен и забрави за работата. Шега с това не бива. Naughty

# 118
Sun rose, бебето е най-важно. Помоли някого да ти купи но шпа. Даже направо при доктора, това не е шега.

# 119
Здравейте и от мен  Sad искам да ви се оплача какво ми се случи вчера!
След добрите новини от прегледа във вторник, реших да продължа да отмятам важни задачи, та вчера сутринта бях на зъболекар за едно "малко" кариесче, което в последствие се оказа много по-сериозно и дълбоко   Confused Почистиха го и сложиха лекарство с временна пломба, лекарството трябвало да умъртви нерв и най-вероятно щяло да ме боли 2 часа  Tired Какво да ви кажа, като се започна в 2 следобед та до 4 часа тази сутрин рев и болка, щях да откача, всички зъби ми бяха изтръпнали, главата, по едно време ми се подкосиха и краката Cry Не можех да мисля, а за  ядене и дума да не става. Към 9 вечерта вече не издържах и отидох до аптеката за парацетамол (зъболекарката ме посъветва, а и бях чела, че е едно от малкото лекарства, които можем да пием), който ме успокои малко за около час и после пак се почна, накрая опитах да махна временната пломба и се жабуриках със сандрин, за да се отмие лекарството, бях отчаяна и след още 4 часа и още половин хапче парацетамол съм заспала от изтощение към 4 сутринта  Tired Засега не ме боли, но съм на тръни и през цялото време ми беше в главата само бебчо, дали е добре и как го тормозя с неяденето, безсънието и лекарствата!  Sad
Съжалявам, стана много дълго, но имах нужда да си изплача болката, стискайте палци, че утре сутрин пак трябва да ходя и ако пак трябва да ми се слага такова лекарство няма да издържа!
Хубав ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт