Сладкарничка за книги - тема 49

• 25 409
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Пу, аз съм първа на стола тогава  Laughing Mr. Green

# 256
  • София
Вени, твоят задник никога не би могъл да заеме каквато и да е нетрадиционна форма, нямаш достатъчно скулпторен ма'триал  hahaha виж, моя...  Blush друга работа е това  Laughing
Ам, Мери, м'чи разсеяна съм си  Blush сега разбрах   Grinning Hug
Мария, ей, мафия сте начи, ни мое са скри човек от вас, слава Богу  Grinning Hug
Кали, бързо да се оправяш, тези летните вируса са гадост, особено когато ти крадат от почивката  Confused  Hug
Лотхен, като децата съм се оборудвала - по 36 цвята моливи меки и твърди и 24 флумастери, няколко цвята брокат и лепило, тънкописци. Развихрила съм се  Heart Eyes Голям е кеф, нямам думи - формата  я има дори за двулеворъки като мен, но има и много пространство, и оттам всичко е въпрос на старание и въображение, невероятно е  Heart Eyes направо не мога да си се нарадвам колко добър художник съм  Laughing  Joy hahaha
Точ, я кажи сега, взе ли пакета?  Flutter ЧакамИ та  Crazy Party

# 257
хахахахаха, скулпторен материал вика  Joy и при мен има. Ако някой иска, подарявам на драго сърце и не искам нищо в замяна  Joy

# 258
  • София
Честито,Мери!
Много добре се е справила Мимка.Бравос   bouquet
Ние миткахме с детето и една съседка до сега.Напекох се яко.
Хващам се да готвя,че няма нищо за вечерята.
Айде до после!

# 259
Ехей, докато търча по слънцето и жегата, тук започна да вали - валят подаръци и то много хубави Laughing

Честито на печелившите Hug

Ходих по книжарници, гледах, двоумих се и накрая купих две книги, за които не знам нищо. Доверих се на книжаря. Дали защото беше симпатяга или защото вече бях уморена, но се вслушах в неговите препоръки и взех за зетя Екзодус - Леон Юрис, а за сестра му, Жена - Такео Аришима. Моля ви, кажете, че са хубави, защото иначе ще ми падне реномето  hahaha Доволна съм, че момчето ми изнамери книга от японски автор, защото тя беше наскоро на специализация в Япония и от тогава е влюбена в тази страна. Дано само да е хубава Praynig

Обиколих и двата магазина на Промод, но нищо не си купих. Преди почивката си взех три блузки от там, но ми остана мерак за някоя рокля. Тогава имаше няколко модела, които бих носила с удоволствие, но сега ги нямаше...

# 260
  • ГОре на черешата...
Охоооо, имаме си вече оподарени Party! Мери, Точ, ха честито  bouquet!
Мери, страхотни красоти си имаш, браво на Мимка, как само те зарадва!
Точ, айде чакаме и от теб снимков матриял, макар както разбрахме, Венката е спестила едни 10 -тина лв Whistling...

# 261
  • Benelux / Varna
Ехее, супер! Втори оподарен! Точиии  Hug Айде чакаме да видим кви са тия ми ти сувенири толкоз скъпи  Thinking. Вени никак не си се издала, аз не подозирах на кого ще подаряваш. Аз май никого не подозирам, освен двойката Миж - Ули  и обратното Ули- Миж Hug

Маришчее, аз само да отбележа, че не съм давала никакви , ама никакви подвеждащи жокери! Blush Другарчето ми си пасва идеално на жокерчетата ми!
Днеска дадох ли жокер: На другарчето ми му е много жегаво! Затова го черпя едно разхлаждащо питие

# 262
Днес получих още един малък подарък и МП се прибира от работа, гледа всичко разпростряно из стаята и вика "абе ти много неща имаш, не щеш ли да ми дадеш нещо и на мен"  Joy

Еви, не съм чела тези книжки, за които питаш.

Точке, чак утре ли ще покажеш какво имаш от Вени?  Crazy #Crazy Laughing

# 263
  • София
Пропуснах да кажа на Точ, че чакам поФалата от Вени  Hug

Кали, извинявай,забравих да те отбележа.Знам какво ти е.Една година се случи на мен,а на ММ повръщане.Кошмар.
Пожелавам ти бързо да се оправиш и да се насладиш на почивката си.

# 264
  • Пловдив
Вени, да - ето това е лелята на Васко, всеки, който иска да съдейства с книжка докато тече лечението му, може да се свърже с нея   bouquet

Мери  #Crazy ти и склупторен материЯл  hahaha Joy

Еви, Жена и аз съм си я записала в списъка на книги, които желая да прочета...мисля, че някой я коментираше някога в В момента чета /но не съм сигурна/  newsm78

Аз отивам да се къпя, че съм мус-мундар. Ще хапнем в селската кръчма, за утре мисля да правя воденички в масло та ще търся рецепта из нета, ако някой има някоя елементарна да я сподели с мен  Crazy

# 265
  • София
Аз  Embarassed
Деска,просто ги сваряваш хубаво.Ама много хубаво,нарязваш сварените,слагаш масло и черно пиперче,сипваш бульонче прецедено през цедката и си готова.Ако имаш йена сложи ги там под капак.
На финала преди да извадиш може да сложиш кашкавал,пушено сиренце,ама не е задължително.
Това е.За йена фурната ти трябва да е студена.
Поне 30 мин се пекат и 10 с кашкавалчето.
Туй знам аз.

# 266
  • София
Еййй, много емоции днес тука бре  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мери, Мимката направо изби рибата, а  Mr. Green Всичко е върховнооооооооо!!!
Дракула взимай за Тюркиш  Heart Eyes

Точката, Точката, (пея го  Mr. Green#Shocked #Shocked #Shocked - с такива очи чакам да видя подаръкааа

Кали беее, как пък можа ... пиши как си, Тони как е?

На всички  Hug Hug Hug Hug

# 267
Вени страхотен дебют, благодаря за тази 'мръснишка" тема.
Изчервих се сто пъти докато ви четях Laughing

И викове от радост видях днес, радвам се и аз с вас. В Мимето не съм се съмнявала, още помня подаръка, който направи на Гигова Heart Eyes

Аз влизам да почерпя, че остарях и после изчезвам - ММ ще ме води на ресторант Heart Eyes
Всъщност нека е двойна почерпката, че голямото ми момиче онзи ден навърши 5.
Наздраве!

С бонбони няма да черпя, че да не си разваляме талията сега лятото Mr. Green
Изчезнах ... но преди това целувки на всички!

# 268
  • София

Жива и здрава да си Кости и ти и детенце!Само радост и прекрасни моменти!Много сила,кураж и любов!

# 269
  • София
Кости, мислех си за теб тези дни, а то имало защо! Честит празник, мило момиче, и на дъщеричката ти също. Желая ви от сърце всичко най-хубаво  Heart Eyes Hug!

Общи условия

Активация на акаунт