Re: Място за боси стоножки - 8

• 81 841
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
  • на малък остров в океана
Освен ако не е с пухкаво краче, ситуацията е поправима със спрей за разширяване на кожа.

# 661
На тези детски Hush Puppies не мога да им се нагледам, но номерата са до 12, а пише, че са умалени и не ми се рискува. Има и  други цветове.
Тa варианта ми е Kickers
от SD. някой ще ме ориентира ли за стелка към номер 30-31? По спомени са уголемени сравнение с Clarks.

# 662
В петък си взех http://www.amazon.co.uk/Joules-Nessie-Welly-Snake-Lining/dp/B00P … 530049&sr=1-9
Имам предубеждение към гумените ботуши, но тези са много приятна изненада - красиви, отговарят си на номера, меки и удобни, а и дойдоха тъкмо навреме за дъждовния сезон.   Laughing
Благодаря много на  irriska за споделения линк.   bouquet  
Радвам се, че са допаднали   bouquet
Сега се чудя дали и чорапки да не им поръчам Simple Smile
Иначе съм ги приготвила за употреба и само чакам удобен момент.

# 663
http://www.amazon.de/Playshoes-Aquaschuhe-Badeschuhe-Meerjungfra … p;keywords=schuhe
Аз за такива съм се чудела дали стават за градина, но пък нямат лепки.
Не стават. Имам такива за детето.

# 664
Здравейте,
Някой с впечатления от марката?
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00P7GWDES/ref=ox_sc_saved_image_1 … id=A3JWKAKR8XB7XF

# 665
Аз за такива съм се чудела дали стават за градина, но пък нямат лепки.
Не стават. Имам такива за детето.
Ясно Simple Smile

# 666
  • София
reni1111можеш ли да премериш стелка Praynig  bouquet
Получих тези Lurchi за дъщеря ми-№34.Не ги е мерила все още, че я няма в къщи.Но като ги гледам са за тясно краче и ми се реве яко.
Тъкмо реших ,че сме готови за есента откъм обувки. Sad
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00ORLF7JM?psc=1&redirect … etailpage_o00_s00

# 667
  • София/Варна
Тa варианта ми е Kickers
от SD. някой ще ме ориентира ли за стелка към номер 30-31? По спомени са уголемени сравнение с Clarks.
Kickers са умалени, щерката, която по принцип носи 28-29, се вмъкна в 30 от този модел.

И аз си получих пратките от превозвачите и сега се радвам на:
Гумени ботуши за първородния. По принцип имаме малки за бебе номер три и сме много доволни от марката и модела.
Clarks - пак за първородния, перфектна изработка и му лепват на тесния крак.
s.Oliver за мен - пролетта се разделих с мокасини от марката (разпаднаха се след почти 3 години непрестанна експлоатация) и исках отново да си имам нещо толкова удобно и ежедневно.
Primigi за дребната - исках малко да разчупим розово-лилавата хегемония при дрехите и обувките Simple Smile Отговарят си на номера, изработката е перфектна.
Pippo пак за дребната - за тясно краче са (и поради тази причина ѝ пасват перфектно)
отново Pippo, но за първородния - същото като за горните.

# 668
  • София
Тa варианта ми е Kickers
Kickers са умалени, щерката, която по принцип носи 28-29, се вмъкна в 30 от този модел.

И аз си получих пратките от превозвачите и сега се радвам на:
Гумени ботуши за първородния. По принцип имаме малки за бебе номер три и сме много доволни от марката и модела.
Clarks - пак за първородния, перфектна изработка и му лепват на тесния крак.
s.Oliver за мен - пролетта се разделих с мокасини от марката (разпаднаха се след почти 3 години непрестанна експлоатация) и исках отново да си имам нещо толкова удобно и ежедневно.
Primigi за дребната - исках малко да разчупим розово-лилавата хегемония при дрехите и обувките Simple Smile Отговарят си на номера, изработката е перфектна.
Pippo пак за дребната - за тясно краче са (и поради тази причина ѝ пасват перфектно)
отново Pippo, но за първородния - същото като за горните.

S.Oliver как са като размер?Отговарят ли си?

# 669
  • София/Варна
Отговарят си, може би една идейка уголемени. Аз съм 39,5 и 39 ми лепнаха перфектно. Предишните си ги бях взела първоначално 40 номер и се наложи да ги подменя с 39.

# 670
  • Popovo
Получих тези Lurchi за дъщеря ми-№34.Не ги е мерила все още, че я няма в къщи.Но като ги гледам са за тясно краче и ми се реве яко.
Тъкмо реших ,че сме готови за есента откъм обувки. Sad
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00ORLF7JM?psc=1&redirect … etailpage_o00_s00

Не ме излъга окото, тесни са за Ани. smile3518
Чак ми дожаля за детето, толкова ги хареса. Sad
Отиват в размените.Стелката е 22см.

# 671
Здравейте.
Доколкото си спомням Бъфало Лондон бяха умалени. От  тези на +1 ли да заложа?

# 672
  • София
Здравейте.

Имам три чифта ботущи на марката и си отговарят.Търсете кометари за модела обувки,дали отговаря или не.

# 673
  • София
Здравейте.

Съдейки по коментарите, да.

# 674
  • някъде по морето
Днес си получих пратката, всичко е супер...много съм доволна.... Hug

Общи условия

Активация на акаунт