Спрей-чорапогащи

• 6 851
  • 16
  •   1
Отговори
  • София
Ползвали ли сте спрей, имитиращ чорапогащи, за прикриване на вени и несъвършенства и изглаждане на тена на краката? Доволни ли сте, добре и естествено ли изглежда? Моля да препоръчате качествен такъв!

Търсих къде да задам въпроса си, но не открих обща тема. Моля, ако има такава, да ме насочите, а тази тема да бъде изтрита.

# 1
  • София
Пробвала съм този на Венус, ползвам и кремове/спрей за изкуствен тен и мисля, че изкуствения тен е по-добър. Но разширени вени не прикриват.

# 2
  • София
L'Agent, благодаря ти, че се включи.

# 3
  • София
За първи път чувам за такова нещо, ще ви следя.
Има един фдт на виши, който визуално заличава белези, татуси и др.несъвършенства. водоустойчив е, маха се САМО с лосион за водоустойчив грим и то не много лесно.

# 4
  • софия
Името на този фон дьо те на Виши?

# 5
  • София
va_ni, случайно ги видях в сайт за онлайн пазаруване, иначе и аз не бях чувала. На снимки изглежда доста добре, но на снимки, та реших да се допитам тук. Май не се ползват особено обаче.

# 6
  • Майнатаун
Такъв спрей не съм ползвала, но ако не се лъжа мисля че има в ДМ. Преди време ги видях и ако са в наличност ще ги пробвам, след което ще ви докладвам. Peace
Била съм с различни видове бронзанти и спрей тен, та ще е интересно да видя тези спрей-чорапогащи.
 smile3525

# 7
  • София
va_ni, случайно ги видях в сайт за онлайн пазаруване, иначе и аз не бях чувала. На снимки изглежда доста добре, но на снимки, та реших да се допитам тук. Май не се ползват особено обаче.

И аз попаднах случайно, има ги  в аптеки Ремедиум. Нанася се върху белега, влизаш  си се в морето, излизаш, всичко си е непокътнато, вземаш си душ, също не мърда. Когато решиш си го почистваш с нещо за водоустойчив грим, което ползваш в момента. Много е добро, проблемът му е, че тук се внася само цвят медиум, а много е важно да пасне цвета, тогава се получава супер, когато имаш нещо за прикриване.
Странното обаче е, че никъде по аптеките във Франция не го бяха нито чували, нито виждали и го разглеждаха с интерес. А аз търсих цвят, по-близък до моя.  newsm78

Тук не могат да се намерят тестерчета, ако някой иска пробичка, мога да му отсипя  Peace

# 8
  • София
Dermablend е вероятно, те преди бяха отделна марка, но сега са към Виши. Имат и супер покривни Фдт и коректори.

# 9
Да аз съм ползвала airbrush на Sally hensen . Ефект има . Преди време имах лосиона на Venus  от него по ме съм доволна . Та този спрей за който написах е много добър , ако разширените вени са ти изпъкнали естествено за това няма решение но поне ще ги оцвети и няма да са сини , лилави или там каквито са . Аз го използвах в комбинация с лосион за изкуств тен . Спрях защото в момента целия ми крак е в рани от инцидент който претърпях. След 1-2 години ще мога да споделя дали прикрива и белези . Не знам дали в България го има ,но ако искаш мога да ти го пратя от тук . http://www.amazon.com/Sally-Hansen-Airbrush-Makeup-Light/dp/B001R2IGEC. Този е който имам има няколко цвята в зависимост от цвета на кожата , но наистина е добър , такъв ползва и Ким Кардашиян Simple Smile опитай се да се снабдиш няма да съжаляваш

# 10
  • София
Да аз съм ползвала airbrush на Sally hensen . Ефект има . Преди време имах лосиона на Venus  от него по ме съм доволна . Та този спрей за който написах е много добър , ако разширените вени са ти изпъкнали естествено за това няма решение но поне ще ги оцвети и няма да са сини , лилави или там каквито са . Аз го използвах в комбинация с лосион за изкуств тен . Спрях защото в момента целия ми крак е в рани от инцидент който претърпях. След 1-2 години ще мога да споделя дали прикрива и белези . Не знам дали в България го има ,но ако искаш мога да ти го пратя от тук . http://www.amazon.com/Sally-Hansen-Airbrush-Makeup-Light/dp/B001R2IGEC. Този е който имам има няколко цвята в зависимост от цвета на кожата , но наистина е добър , такъв ползва и Ким Кардашиян Simple Smile опитай се да се снабдиш няма да съжаляваш

А би лисподелила от кой лосион за изкуствен тен си доволна?

# 11
Каква е цената в БГ на това чудо  Shocked

# 12
Ами аз гледам да ползвам по-натурална козметика , не си падам по химиите . Ето от този съм много доволна - Nature's Gate Glow Lotion Light, 16-Ounce Bottle https://www.amazon.com/dp/B003GLJ6PA/ref=cm_sw_r_awd_SOj8vbGH0PAX4

# 13
Някой ползвал ли е това? Отзиви?
http://www.enzo.bg/airstocking/premier-silk-chorapogasshi-v-sprej/

# 14
И аз ги видях в ензо, но не си поръчах...Как точно се пръска, няма ли опасност, ако пропуснеш някъде да остане все едно имаш дупка на чорапа? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт