Преминаване към нови сървъри. Възможни прекъсвания на достъпа до сайта.

• 24 636
  • 425
  •   1
Отговори
# 255
  • Телиш/Плевен
Никой не е писал скоро за този проблем и може всъщност да не е от форума, но все пак да попитам.
Има ли някакъв неотстранен проблем със синхронизацията на постовете или с известията (да показва по-малко непрочетени отговори, отколкото са в действителност)? Уж следя една тема от-до, а преди малко се оказа, че съм пропуснала цели два поста (поне засега толкова установих). Допускам, че може и да не е от форума, щом няма други оплаквания, но може другите да не са забелязали това, затова по-добре да пиша, пък нека е "фалшива тревога".
Другите проблеми като че ли изчезнаха при мен, само зареждането на началната страница е бавно (т.е. докато вляза), иначе подфорумите и темите ми ги зарежда бързо.

Едит: току-що в темата "Искам да кажа" и други потребители споделиха, че имат сходен на моя проблем със синхронизацията на постовете. Не знам дали ще пишат и тук, затова го отбелязвам. Вероятно има проблем. Peace

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 23:52 от Лале в дъжда

# 256
Предполагам, че в момента се работи, защото сега пък периодично получавам следните съобщения и грешки:

# 257
Едит: току-що в темата "Искам да кажа" и други потребители споделиха, че имат сходен на моя проблем със синхронизацията на постовете. Не знам дали ще пишат и тук, затова го отбелязвам. Вероятно има проблем. Peace

От доста време вече го има, но пък от днес следобед при мен няма никакви проблеми. Нито със синхронизацията, нито с отваряне на страници в сайта. Пу-пу, да не казвам голяма дума.  Laughing

# 258
  • София
При мен става по-зле, вместо да се оправя  hahaha hahaha hahaha чак от сайта ме изхвърля

# 259
И аз вчера не трябваше да се хваля, че всичко ми е наред. Днес цял ден зареждането на страниците е бавно и освен това сайтът постоянно ме изхвърля  Laughing и трябва да влизам наново.

# 260
Днес би трябвало да няма забавяния в зареждането и зареждане на страница донякъде или празна страница.
Специалистите от хостера ни засякоха нерегламентиран голям трафик по мрежата (не само към нас), който е изолиран и прекратен късно снощи.

Днес предстои включване на пореден допълнителен ресурс, като не се очакват проблеми, свързани с това. Ако въобще се наложи прекъсване или забавяне, то ще е съвсем краткотрайно.

Не е пренебрегнат проблемът с известията и се продължава работата по него.

# 261
  • София
Мамма, мобилната днес си върви идеално.

# 262
  • Euskal Herria
И при мен за момента няма никакви проблеми - отваря се нормално, бързо зарежда страниците. Днес съвсем добре работи. Дано няма повече сътресения.

# 263
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Днес и при мен е добре.

# 264
# 265
При мен също сайтът се зарежда за секунда-две. Благодарности!

# 266
  • София
Написах кратък отговор в тема, като цитирах последното видимо от мен мнение. Разликата между двата поста е 20 мин. В последствие при нов отговор в темата видях, че между цитирания от мен пост и моя се е появил още един с разлика 10 мин., но докато пишех и публикувах по никакъв начин не ми показа, че има ново мнение.  

Забелязах и нещо друго. Нова тема, която бях отваряла, без да пиша в списъка ми излиза без розовия надпис ново, а в нея има публикуван отговор.

# 267
Connection Problems
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.

# 268
  • София
Айде стига де, кво става, пак над  20 минути! Вземете най-накрая го оправете тоя форум. Кажете примерно една дата в която в определени часове няма да има достъп и вземете си оправете бъговете. Последните дни работата с форума е като да се бориш с мечки.

# 269
Какво става- близо половин час се опитвам да вляза във форума ,зареждането на дадена страница отнема доста време,а  за публикуване да не говорим -цяло чудо е ако успея да публикувам. Предполагаше се че към края  на юли всичко  щеше да е наред ,а то какво стана -от зле по зле става .

Общи условия

Активация на акаунт