Преминаване към нови сървъри. Възможни прекъсвания на достъпа до сайта.

• 24 637
  • 425
  •   1
Отговори
# 240
Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, root@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.
Apache/2.2.15 (CentOS) Server at www.bg-mamma.com Port 80

Добра нощ! Hug
Не мога да пусна нова тема ,тоест пуснах не една ,а три...постоянно ми дава тази грешка...не мога и да редактирам...
Моля Ви...да ми изтриете двете теми...на Завръщане...от 1.07часа и от 1.11часа Praynig
Благодаря !  bouquet

# 241
Цитат
Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, root@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.
Apache/2.2.15 (CentOS) Server at www.bg-mamma.com Port 80

Вчера и днес - отново.
Както и при други потребители, всяко мое мнение ме "известява" и се отчита като ново.

# 242
Докато опитвах да публикувам това мнение, още от сървърите
Цитат
Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

# 243
  • Телиш/Плевен
Много бавното зареждане на страници вече е налице и при мен. От тази сутрин е проблемът, преди това всичко си беше наред.
Едит: може и моментен проблем да е (било), защото сега например, пак зарежда бързо. Thinking
Последна редакция: Значи е на моменти при мен, защото досега пак зареждаше бавно.

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 09:34 от Лале в дъжда

# 244
  • София
От сутринта и аз съм с проблеми с мобилната версия-ако зареди е много бавно или въобще не зарежда и дава това съобщение: http://tzvety26.snimka.bg/other/214.863878.35829370

# 245
Ужасно бавно зарежда, която и да е страница. Много е досадно да се чака по 30-40 и повече секунди, докато се отвори.

# 246
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ужасно бавно зарежда, която и да е страница. Много е досадно да се чака по 30-40 и повече секунди, докато се отвори.
Секунди ли? От сутринта за пръв път въобще ме пуска до форума и отново си чакам с минути докато въобще захапе.

# 247
До днес нямах съществени проблеми, но от тази сутрин постоянно ми дава грешка. Или зарежда много бавно, или въобще няма достъп.

# 248
До днес нямах съществени проблеми, но от тази сутрин постоянно ми дава грешка. Или зарежда много бавно, или въобще няма достъп.
+1
и отново моите публикации са в нови отговори
В момента тази публикация също.

# 249
  • Телиш/Плевен
+1
и отново моите публикации са в нови отговори
В момента тази публикация също.
Това и при мен започна да се появява, а нямах такива проблеми... И другото - когато кликна на известието за нови отговори в някоя тема и прочета тези нови отговори, понякога това не се отразява (дотук се случи два пъти). Т.е. дава ми отново, че не съм прочела отговорите, които всъщност току-що съм прочела.

# 250
  • София
Ние хубаво си пишем в тази тема, но като гледам нито някой ни чете, нито пък мерки се взимат.

# 251
Секунди ли? От сутринта за пръв път въобще ме пуска до форума и отново си чакам с минути докато въобще захапе.

Мен до обед поне изобщо не ми се отвори началната страница. Сега изглежда наред всичко.

# 252

Мен до обед поне изобщо не ми се отвори началната страница. Сега изглежда наред всичко.

И на мен.

# 253
  • София
Тая вечер форума буквално си ... майката. Зарежда с часове една страница, пускането на мнение в някой моменти  е мисията невъзможно. Вместо да се оправи с новите сървъри то става все по-зле и по-зле.

# 254
  • Euskal Herria
До обяд изобщо не ми отваряше форума. После се появяваха странни страници - надписите не се четяха, буквите буквално бяха една върху друга; самите групи бяха изписани в средата на страницата, а ако исках да видя последните мнения в тема, беше невъзможно да се ориентирам. Някои теми, в които съм писала, не излизаха, когато има нови постове. Късно следобед вече отварям нормално и засега поне уж всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт