Преминаване към нови сървъри. Възможни прекъсвания на достъпа до сайта.

• 24 648
  • 425
  •   1
Отговори
# 225
На мен също ми се зарежда много бавно. Освен това рекламните материали като че ли удвоиха обема си. Заемат голяма част от екрана ми. Не зная дали е свързано или не.
О,да. И ми изкарва теми, където аз съм писала последно като "ново мнение". Преди не беше така.
И аз имах реклами, но сега съм ги блокирала и нямам проблем вече с тях. Peace

# 226
Вчера нямах проблеми с появяването на нови отговори, които са мои, днес обаче отново започнаха да се появяват.

+1
Тъкмо се бях зарадвала, че е оправено. ooooh!

# 227
Преди малко 3 пъти ми показва 2 непрочетени отговора, но при отваряне се оказва един.

При "скрит текст":
"Покажи" - отварям и вместо  "Скрий", е пак "Покажи"

# 228
  • София
Вчера нямах проблеми с появяването на нови отговори, които са мои, днес обаче отново започнаха да се появяват.

+1
Тъкмо се бях зарадвала, че е оправено. ooooh!

И при мен от днес е така.  Tired

# 229
  • София
От снощи и при мен се появи проблема с новите отговори - отбелязва моят отговор като нов. А от днес погледнах, че в Известията ми седи индикацията за 4 теми, а реално 3 са с нови отговори.
Едит: тази тема ми беше само в известия, след като писах в нея, ми изчезна. Трябваше пак да включа известията ръчно.

Последна редакция: сб, 01 авг 2015, 17:16 от Малко Сладко Коте

# 230
Mamma, отваряне на страница днес е равносилно на китайско мъчение  Sad
Не преувеличавам, че са необходими около 3-4 минути.
Изчистих кеш, бисквитки, няма подобрение.
Достъпът ми до други сайтове е нормален, може би има проблем за извън България?

# 231
Mamma, отваряне на страница днес е равносилно на китайско мъчение  Sad
Не преувеличавам, че са необходими около 3-4 минути.
Изчистих кеш, бисквитки, няма подобрение.
Достъпът ми до други сайтове е нормален, може би има проблем за извън България?
Не е само извън България. И при мен е така.

# 232
При мен няма проблем.

# 233
Аз също имам проблем със зареждането и опресняването на страниците.

На всички компютри: настолни и преносими.

На различни мрежи: мобилна, lan, wifi. От различни провайдери.

На настолните компютри сайтът се зарежда бавно, периодично дава бял екран и почти никога не опреснява коректно информацията.

На преносимите устройства зареждането е бавно и периодично получавам съобщение за грешка "cannot parse response."

Често бивам уведомявана за нови публикации, чиито автор съм аз.

При отваряне на браузъра началната страница на форума не е опреснена. Трябва да натисна бутона за refresh.

Чистих паметта на браузъра многократно. Нищо не помага.

На всички компютърни устройства ползвам Сафари.

# 234
На мен също постоянно ми се случва, като сърфирам из сайта, да ми зарежда интерфейс, все едно интернет връзката ми е много бавна, а то не е така. С Мозила.

# 235
  • София
Току-що мнение, което написах аз, ми излезе като ново.

# 236
  • София
От рано сутринта мобилната върви идеално. Всички проблеми от последните дни изчезнаха.  Peace

# 237
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Днес е по-зле от вчера, вчера беше по-зле от петък. Работи ли се въобще по сайта или това е окончателната ситуация? Не по две-три минути, по 10-15 не ми зарежда заглавна страница.

# 238
Последните два дни нямах никакви проблеми, днес отново получавам собствените си отговори като нови. Други оплаквания нямам, зареждането на страниците е бързо и безпроблемно.

# 239
Днес е по-зле от вчера, вчера беше по-зле от петък. Работи ли се въобще по сайта или това е окончателната ситуация? Не по две-три минути, по 10-15 не ми зарежда заглавна страница.

Същата работа. Да не би сървърите да създават проблем извън България? Както някои български сайтове?

Общи условия

Активация на акаунт