Преминаване към нови сървъри. Възможни прекъсвания на достъпа до сайта.

• 24 650
  • 425
  •   1
Отговори
# 210
На мен също ми се зарежда много бавно. Освен това рекламните материали като че ли удвоиха обема си. Заемат голяма част от екрана ми. Не зная дали е свързано или не.
О,да. И ми изкарва теми, където аз съм писала последно като "ново мнение". Преди не беше така.

# 211
sophiemmaspencer, това с рекламните материали означава, че най-вероятно имате вирус.
Рекламите не са увеличени. Въобще.
Моля, направете скрийншот и директно ще Ви кажа дали това са рекламни полета от сайта или Ви е заразен компютърът. Ако компютърът Ви е заразен и се зареждат заради вируса десетки полета, то това е причината за бавното зареждане.

Относно новото Ваше мнение, както вече писах по-горе, това е единственият в момента проблем със сайта.

# 212
  • Другата България
Това, което забелязвам от днес е, че вече прочетено мнение след напускането на темата продължава да стои като ново, тоест, няма публикувани нови отговори, а темата ми излиза като с такива и при отваряне "новото" е вече прочетеното.

# 213
Merri_An, извинявам се, явно съм била неточна в изказа по-горе.

Имах предвид, че проблемът с известяването за нов отговор в тема (свой или вече прочетен) е единственият.

# 214
  • Другата България
Благодаря, Мамма.
Други проблеми поне при мен няма.

# 215
sophiemmaspencer, това с рекламните материали означава, че най-вероятно имате вирус.
Рекламите не са увеличени. Въобще.
Моля, направете скрийншот и директно ще Ви кажа дали това са рекламни полета от сайта или Ви е заразен компютърът. Ако компютърът Ви е заразен и се зареждат заради вируса десетки полета, то това е причината за бавното зареждане.

Относно новото Ваше мнение, както вече писах по-горе, това е единственият в момента проблем със сайта.

Аз пиша от айпад. Не от компютър. Понякога (както в момента), няма реклами, но понякога са влудяващи. Ще ги заснема.

# 216
# 217
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Зарежда ми страницата дополовина и след това цикли десетки минути, ако не ми писне и не затворя прозореца. Без никога да зареди въобще.
(горното ми се случи два пъти в последния половин час, та не знам как да си го обясня след обясненията, че такива проблеми вече "няма")

Периодично ми замръзва екрана и нито една икона не е активна- нито "Отговори", нито горните за нови отговори, нито съобщенията, нито решетката на главното меню.

Като е в това състояние, не мога да дам рефреш и да тръгне да зарежда отново, че белким се активизира. Трябва да затворя таб-а и наново да отварям форума в нов такъв.

Проблеми от подобен род нямам с нито един друг сайт, нито днес, нито вчера. Ползвам активно такива с доста по-тежки функции от един форум (SciFinder например), не ми засичат, не ми правят проблем.

От вчера е просто отвратително мъчение ползването на форума. Нали щеше да е мед и рози досега? А то всъщност предишното беше меда и розите ...

# 218
  • София
sophiemmaspencer, Мамма ще ти отговори точно, но това май са си твой реклами. Тук няма причина да се рекламира Ottawa Athletic Club. Ние не бихме се възползвали от техните услуги. На това място в сайта аз не виждам нищо, а не ползвам програми за блокиране на изображения.

# 219
sophiemmaspencer, Мамма ще ти отговори точно, но това май са си твой реклами. Тук няма причина да се рекламира Ottawa Athletic Club. Ние не бихме се възползвали от техните услуги. На това място в сайта аз не виждам нищо, а не ползвам програми за блокиране на изображения.

Те рекламите са мои, но МЯСТОТО ИМ е от бг мамма. И това мога да снимам!

# 220
Изчистих кеша на браузера,но резултата е същия, зарежда много бавно  след рефрешване няколко пъти или изобщо не зарежда, а това ми излиза когато искам да редактирам пост или да напиша такъв,

Последна редакция: сб, 01 авг 2015, 03:10 от ЛейдитУ Ди(Жозефин- VIP НАРЦИС )

# 221
Зарежда ми страницата дополовина и след това цикли десетки минути, ако не ми писне и не затворя прозореца. Без никога да зареди въобще.

Като е в това състояние, не мога да дам рефреш и да тръгне да зарежда отново, че белким се активизира. Трябва да затворя таб-а и наново да отварям форума в нов такъв.

Проблеми от подобен род нямам с нито един друг сайт

Абсолютно същото се случва и при мен.

# 222
  • Ямбол
Вчера нямах проблеми с появяването на нови отговори, които са мои, днес обаче отново започнаха да се появяват.

# 223

Аз постоянно виждам реклами, които са или на местни магазини, или на стоки, за които съм отваряла други сайтове. Ясно, че бгмамма няма да рекламират новото работно време на супермаркет в Малта, но пък в други форуми/сайтове не ми излизат тези реклами.

Относно проблемите описани от останалите потребители, аз също ги имам от около седмица, но в интерес на истината доста намаляха, дори почти изчезнаха. Само на моменти не се зарежда цялата страница и трябва да презаредя, също и като напиша ново мнение в темата, след това в Отговори ми се появява известие за нов отговор, който обаче е моят.

# 224
Ето какво се вижда, когато кликна и скрия рекламата:

http://prikachi.com/images.php?images/335/8273335p.jpg

Общи условия

Активация на акаунт