Преминаване към нови сървъри. Възможни прекъсвания на достъпа до сайта.

• 25 117
  • 425
  •   1
Отговори
# 90
И при мен е така с ЛС, а от днес ми зарежда много бавно или изобщо не зарежда.
И лентичките на някои потребители не ми излизат.  Peace

# 91
Когато новото мнение все още не е излязло в темата, страницата не се превърта надолу, а остава застопорена на първото мнение от страницата.

Друг проблем при мен е, че много бавно зарежда.

# 92
Страницата при скролване, остава по средата и не се превърта до края
Бавно зареждане.

# 93
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
За мен по-голям проблем е, че в някои теми си излизат отговорите написани преди минути, а в други теми все още не се появяват отговори писани преди час и половина. newsm78 В списъците с теми излиза, вижда се кой потребител е написал последното мнение, но може да го прочете човек само в последните публикации на съответния поребител. Поне да беше еднакво за всички теми, а така ... ooooh!

# 94
а сега съм прочела всички ЛС но пак ми седи че имам 1 непрочетено  newsm78
а аз имам 2 непрочетени, които всъщност са прочетени

# 95
  • Mediterraneo
Маркирай като прочетено и спри следенето не ми работят.

# 96
Много бавно зарежда страниците на мобилната версия.

# 97
  • гр. София
Не само на мобилната.

# 98
Използването на форума с днешна дата е просто кошмарно. Знам, прочетох съобщението, че има причина поради която форума е в такова състояние, ама не го ли подобрихте най накрая това състояние на сървъри, техника и какво още беше. Все правите подобрения, все уж за добро, а то става от лошо, по лошо, та към кошмарно. Уф. ooooh!

ПП Едва ми зареждат страниците, мненията ми излизат с по половин час закъснение. Направо отврат.

# 99
И на мен ми дава ново мнение,но когато натисна да го прочета,не ми отчита новото.После гогато натиснА"Нои мнения" отново ми показва уж прочетенето,но всъщност аз не го виждам.
Сега ми изписва като ново мнение,моето.
Крайно време е да оправите нещата.

# 100
  • София
Днеска форума е в плачевно състояние, това да зареди страницата без рефрешване - шанс няма, мненията се показват след 100 века, трудно се редактира, половината функции не работят. И като натиснеш нови отговори ти излиза твоят. Освен това постоянно се появява сървър ерор грешка

# 101
 При мен няма нито един от всичките изредени проблеми, всичко си е нормално, че чак се зачудих възможно ли е. Чукам на дърво, за да не се появят и при мен.

# 102
  • София
Вчера и днес при публикуване на отговор, вместо връщане по подразбиране в темата след публикация, както е по зададени настройки, ми показва новите отговори в темите, в които съм писала.
Скрит текст:

# 103
При мен няма нито един от всичките изредени проблеми, всичко си е нормално, че чак се зачудих възможно ли е. Чукам на дърво, за да не се появят и при мен.

До вчера и при мен беше така, но днес е пълен кошмар.

# 104
Днеска форума е в плачевно състояние...

Копирам и тук:

От днес, 21 юли, стартира постепенното прехвърляне на сайта на нови сървърни конфигурации, които да осигурят безпроблемна и стабилна работа занапред.

В тази връзка в следващите няколко дни са възможни затруднения в достъпа до сайта, прекъсвания и други технически проблеми.

Моля имайте предвид и че ще се наложи да се логнете наново, дори ако сте указали на сайта да "запомни" потребителското Ви име и парола.

Предварително се извиняваме за причинените неудобства!

Общи условия

Активация на акаунт