Преминаване към нови сървъри. Възможни прекъсвания на достъпа до сайта.

• 25 115
  • 425
  •   1
Отговори
# 75
  • в морето до колене
И аз да кажа за разминаването във времето.
===
Забелязах и обратния вариант. Прочитам последно мнение на потребител Х. Излизам на обща страница, светва ми, че има ново мнение от У. Влизам да чета - ми не, няма го, последното си е пак на Х, което вече съм прочела.

Някакъв въпрос на синхронизация е, явно, но какво напразно цъкане настава, не е истина...

Току що и на мен ми се случи същото.
Според информацията от "Следени теми" У е писал преди половин час... обаче като влизам в темата аз виждам като последна публикацията на Х, която е от преди шест часа и съм я прочела отдавна.
За половин час рефрешнах темата 4 пъти.... и нищо - публикацията от У все още я няма...  ooooh!
Няма я в темата. В профила на У я има.  Crossing Arms Сега се сетих да проверя...

# 76
  • Варна
Не си виждам лентичката в подписа.
Предполагам, че е заради работата по сайта.
Ако не, да си я направя наново.

# 77
Като получавам лично съобщение го отварям и прочитам, но след това на всяко прелистване ми излиза прозорче за ново съобщение а всъщнос не е ново.
Днес цял ден е така.

# 78
И аз нямам нито едно известие, вече може ли 2-3 дена, а сега съм прочела всички ЛС но пак ми седи че имам 1 непрочетено  newsm78

# 79
  • Телиш/Плевен
Аз я виждам. Peace

# 80
Аз пък не я виждам. Определено има проблем в сайта.

# 81
  • Варна
Аз я виждам. Peace
Аз твоята не я виждам, а се вижда, че имаш.
Точно тези дни ми се искаше да си я виждам и радвам, ама какво да се прави.

# 82
Появява ми се нов отговор, поглеждам  - моя е, току - що написан.

# 83
  • София
Появява ми се нов отговор, поглеждам  - моя е, току - що написан.
И при мен! Няколко пъти вече

# 84
Постоянно ми изкачат прозорчета, че имам получено лично съобщение, но всъщност нямам. Затварям го и отивам на друга страница и пак изкача...и пак и пак постоянно та чак дразнещо.

# 85
  • София
Някой да има проблем с размера на шрифта?
Толкова е дребен и дори да го увелича, стои неестествено.
Трябва да ползвам лупа.

# 86
Постоянно ми изкачат прозорчета, че имам получено лично съобщение, но всъщност нямам. Затварям го и отивам на друга страница и пак изкача...и пак и пак постоянно та чак дразнещо.

Аз съм така също, нямам известя за ЛС горе долу 5 дена  Close

# 87
Новите отговори продължават да липсват в темата, като че ли се увеличи и времето, след което се появяват. Същото се получава и с редактираните публикации. Добавеният/редактираният текст просто липсва за известно време, което вчера беше 1-2 минути, днес е повече.

# 88
  • Euskal Herria
Когато натисна "Нови отговори", не зарежда последния нов пост, а началото на страницата. И при мен ги има същите проблеми, описани от другите потребители.

# 89
  • София
Става досадно вече това с неизлизането на отговорите и това когато цъкнеш на нови отговори да ти зарежда твоя

Общи условия

Активация на акаунт