Преминаване към нови сървъри. Възможни прекъсвания на достъпа до сайта.

• 25 205
  • 425
  •   1
Отговори
# 105
Като получавам лично съобщение го отварям и прочитам, но след това на всяко прелистване ми излиза прозорче за ново съобщение а всъщнос не е ново.
Днес цял ден е така.
И при мен е така от вчера. Peace

# 106
  • София
НСЧ - Наясно съм напълно, но днес форума се държи по-зле от предишните дни...

# 107
  • в Кошера
Не мога да се логна през лаптопа (рестартирах два пъти), през таблета и телефона нямам проблем (ползвам пълната версия на сайта). WiFi е един и същ... къде е проблемът?  newsm78

# 108
  • София
Вече 3 пъти ми се налага да си ресетвам паролата, иначе не мога да се логна. А съм сигурна, че я пиша правилно. Решение?

# 109
Не ми дава да се логна през компютъра. На таблета съм запаметена и нямам проблеми.

# 110
  • в морето до колене
Приказно  ooooh! - сега вече не виждам и собствената си последна публикация в темата, в която току що писах. Искам да редактирам, а не мога. В профила я има, но оттам не може да се редактира...
Това все още ли е част от по-големия проблем със синхронизацията?

# 111
  • Варна
От днес не мога да вляза в профила си - не приема потребител и парола. С Хром съм.
Смених браузъра и вече ги приема.
От телефона също няма проблеми с влизането в сайта.

Не ми е удобно само заради bg mamma да сменям браузъра / Опера/ и едновременно да ползвам два.

# 112
Пускам пост в една тема и хоп - няма го. Отивам си в моите публикации има го. Отивам в темата - ми няма го.  Mr. Green

# 113
  • в морето до колене
Мда, тази игра я играем от вчера.  Mr. Green
Вчера с чужди публикации, днес с мои (това после го компенсират с бонус, че ми предлагат да прочета собствените си публикации като нови в темата  Heart Eyes)... чакам да видя, как ще се променят правилата утре.  Wink

Извинявам се, не се сдържах - знам, че причината вероятно е в работата по сървърите... но някои от ипостасите на тези "неизбежни и очаквани проблеми, докато се работи по форума" ме забавляват.
Пък и нали молите периодично да докладваме, с какви проблеми се сблъскваме.  Close

# 114
Не само моите публикации се бавят.
Забелязах, че и други публикации се появяват след близо час.

# 115
  • Ямбол
Не ми дава да се логна през компютъра. На таблета съм запаметена и нямам проблеми.
Естел, натисни отговор в някоя тема и след като ти предложи да се логнеш, тогава опитай, може фда стане. Аз днес така влязох. Не ми признаваше паролата.

# 116
Разбрах, че има проблеми някакви по сървърите и се работи, но най ме дразни това, че не ще да ми маркира съобщението като прочетено и само мрънкоти на всяко влизане дали искам да го отворя в нов джам. А на смарта е още по-досадно и дразнещо.

# 117
Аз имам проблеми с отварянето на новите отговори. Дава ми "нов отговор", цъквам - а, то няма нов отговор. Или ми дава, че има над 10 нови отговора. Отварям ми директно на последния от тях и трябва да скролвам и да гледам датата и часа, за се ориентирам кое след кое е публикувано.

# 118
Синхронизацията постепенно ще навакса.
И в момента продължава работата и другите проблемчета ще бъдат оправени.
По отношение на проблема с логването - изчистете бисквитките (cookies) на браузера.

# 119
  • София
При мен се получава вече втори ден проблем, който не видях друг да има-при натискане на Нови отговори изведнъж сайта забива и трябва няколко пъти да рефрешна, за да зареди:
http://tzvety26.snimka.bg/other/214.863878.35791469

Общи условия

Активация на акаунт