Преминаване към нови сървъри. Възможни прекъсвания на достъпа до сайта.

• 25 203
  • 425
  •   1
Отговори
# 120
при мен проблема е че когато натисна да публикувам отговорът  се появява след 10-15мин. или безвъзвратно изчезва,също така в настройките за изгледа премахвам отметката за подписите т.е. искам да се виждат натискам промени профила и отново отметкат си е там 

# 121
  • София
При мен, каквото и да променя в настройките на профила->Настройки на изгледа, не се променя.

# 122
  • ту тук, ту там
Умолявам ви, направете нещо, за да спре да ми изскача прозорецът за ново ЛС. През 20-30 сек ми се появява, не като отворя нова страница, а както си чета настоящата, вече почти 24 часа се случва за едно и също отдавна прочетено ЛС! С мобилната съм!

# 123
Снощи редактирах пост, но така и не се появи добавката до днес, заради която реших да редактирам.
Иначе имаше съобщение в поста ми " Последна редакция.....

# 124
Пиша коментар по тема, публикувам, виждам го и след малко изчезва.

При всяка смяна на страничката ми се отватя прозорче ,че имам  ново съобщение а всъщност нямам.

Абонирам се за известия по теми и после се самоизключват известията.

Много бавно зарежда страници.
(с мобилен съм)

# 125
  • София
Умолявам ви, направете нещо, за да спре да ми изскача прозорецът за ново ЛС. През 20-30 сек ми се появява, не като отворя нова страница, а както си чета настоящата, вече почти 24 часа се случва за едно и също отдавна прочетено ЛС! С мобилната съм!

Оф същотото е и при мен, постоянно изкача, ако отворя пълната версия там седи писмо непрочетено

# 126
Най накрая получих известие за ЛС и то от днес както ими се махна известието за ново ЛС, като е прочетено , да видим дали предните получени ще ги получа като известия  Peace

# 127
  • гр. София
Не ми излизат новите постове в темите, когато ги напиша.
И този не знам дали ще излезе.

# 128
На някои теми искам да прекратя известията ,но те продължават да се появяват. Как да ги спра?

# 129

+1 когато е последен пост не излизат,
а при известията ми пуска Нов отговор с моите постове

# 130

+1 когато е последен пост не излизат,
а при известията ми пуска Нов отговор с моите постове

И при мен.
Постоянно ми излизат в Нови отговори моите последни такива. Crazy

# 131
Преди 10 минути публикувах мнение в една от темите в раздел Филми и Тв сериали. Проблемът е, че искам да редактирам поста си, но в темата той не съществува, а като кликна на последните си публикации присъства и е отчетен. Също така днес постоянно при всяко публикуване ми изкача нов отговор в известията, като кликна си е моят. За последното явно проблемът не е само при мен. Благодаря.

# 132
  • София
Приказно  ooooh! - сега вече не виждам и собствената си последна публикация в темата, в която току що писах. Искам да редактирам, а не мога. В профила я има, но оттам не може да се редактира...
Това все още ли е част от по-големия проблем със синхронизацията?

Същия проблем имам и аз. Отделно броячът на съобщенията не отчита правилно. Перманентно ми индикира 1 непрочетено лично, а такова няма, отдавна е отворено.

# 133
  • Ямбол
На всички ни се случва това или поне във всяка тема много хора се оплакват от същото.
Вероятно се работи по проблема, но днес е събота.

# 134
Продължава се работата и в момента. Нищо, че е събота срещу неделя.

Общи условия

Активация на акаунт