Преминаване към нови сървъри. Възможни прекъсвания на достъпа до сайта.

• 24 668
  • 425
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Мамма - Някаква представа кога ще приключите с работата по сървърите?

# 136
По план, ако не изскочи нещо непредвидено, до 30-ти.
Включват се постепенно нови сървъри, между които ще се разпредели натоварването.
Проблемът с непоявяването на нови отговори веднага очаквам да се реши до вторник.

# 137
при мен проблема е като при всички останали, когато натисна да публикувам отговорът  се появява след 10-15мин. или безвъзвратно изчезва,също така в настройките за изгледа премахвам отметката за подписите т.е. искам да се виждат натискам промени профила и отново отметката си е там

# 138
  • ту тук, ту там
Mamma, а изскачащият прозорец за ЛС кога ще бъде премахнат! Пречи! Почти 36 часа вече, през 20 сек.  Tired

# 139
Mamma, а изскачащият прозорец за ЛС кога ще бъде премахнат! Пречи! Почти 36 часа вече, през 20 сек.  Tired
+1  Tired
Постоянно ми излиза,че имам ново съобщение - и на мобилната версия,и през компютъра. Изтрила съм почти всички входящи и абсолютно всички изпратени и продължава да си стои  Confused

# 140
Аз пък нямам опция да отговоря на ЛС, по-точно да го изпратя?! Crazy
Трябва да пиша ново, не мога да изпратя отговор. Rolling Eyes

# 141
  • София
Днес форума е малко по-добре, да не повярва човек.

Но някой подписи и аватари изчезват.

# 142
  • Sofia
От днес и при мен така:

Вчера и днес при публикуване на отговор, вместо връщане по подразбиране в темата след публикация, както е по зададени настройки, ми показва новите отговори в темите, в които съм писала.
Скрит текст:

# 143
  • София
Отново почти през цели ден имам грешка 500 или фатал ерор  #Cussing out

# 144
  • ту тук, ту там
Кога ще коригирате непрекъснатото изскачане на прозореца за ново ЛС, което е прочетено преди 48 часа?! Пречи на нормалното ползване на форума! Побъркващо е, на има-няма 15-20 сек и ми цъфва на екрана...  Tired

# 145
При отваряне на следваща страница на някоя тема отказва да я зареди. Изписва Няма достъп до тази страница. Като натисна Повторно зареждане се отваря.

Като натисна Нови отговори, те не се появяват. Виждам само голямата препоръчана тема със снимка, надолу страницата е празна. С рефреш се показват.

# 146
  • София
И при мен има проблем с публикувани отговори - не се вижда моят отговор, но в в общия списък с теми той е преброен и изписва, че последният отговор е от мен.
Друг проблем от последните 3-4 дни - като публикувам нещо ми изписва, че има нов отговор в темата, а това всъщност е моят.

# 147
Здравейте, имам следния проблем от няколко дни като влизам във форума ми изписва, че имам ново съобщение и дали искам да го отворя и всеки път давам "да" отваря ми списъка със съобщения, но там няма ново и отивам в някоя тема, но горе продължава да ми седи, че имам ново съобщение и при следващо влизане отново ми излиза като известие. Проверих дали не ми се е препълнила пощата, но пише : "Запълване: 5.8%"

# 148
.....Друг проблем от последните 3-4 дни - като публикувам нещо ми изписва, че има нов отговор в темата, а това всъщност е моят.

При мен това е от вчера, а днес имах в списъка Отговори теми, в които не съм писала.

# 149
  • Варна
Тъкмо със същия проблем влизам и аз, успокоих се, че не съм единствената. Пиша отговор - няма го в темата. В Нови отговори излиза, че има нов отговор по темата - моят. Влизам пак - ми няма го! И сега последно другите виждат ли го или си го има само  в моя профил?

Общи условия

Активация на акаунт