Преминаване към нови сървъри. Възможни прекъсвания на достъпа до сайта.

• 24 661
  • 425
  •   1
Отговори
# 150
Точно последният постинг го виждам. Peace

# 151
  • Варна
Кой? В темата Любители на котки виждаш ли мой пост?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=858620.msg31289714#msg31289714
Че ми е важно, егати, веднъж имам спешно питане и то изчезва Twisted Evil

# 152
Кой? В темата Любители на котки виждаш ли мой пост?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=858620.msg31289714#msg31289714
Че ми е важно, егати, веднъж имам спешно питане и то изчезва Twisted Evil

Не, в темата го няма, а в последните ти съобщения го има - за намереното от свекървата котенце. newsm78 Копирай и пак го пусни, може да стане. Peace

# 153
  • в морето до колене
Месечинке, не се вижда публикацията ти в темата... все още.
Моят опит с този проблем показа, че понякога закъснението е от 30-40 мин. до няколко часа...
Но аз имах такъм проблем само два пъти досега - веднъж с моя и веднъж с чужда публикация.

Изчакай. Щом я има в профила ти, надявам се ще се появи и в темата.  Peace
Или публикувай пак, както те съветва labrex.

# 154
Не, не публикувайте втори път. Постът ще се появи, но малко по-късно. Има проблем със синхронизацията:

Проблемът с непоявяването на нови отговори веднага очаквам да се реши до вторник.

# 155
  • Варна
Благодаря ви.

# 156
Постовете се появяват в темата с минути закъснение.
Не мога да редактирам, по-точно да допълня нещо в мой пост. Поне последно като погледнах редакцията я нямаше.
Всъщност, от няколко дни е така, затова си позволявам да го пиша тук.
С мобилната версия проблема поне се оправи.

# 157
Отговорът на Мамма:

Проблемът с непоявяването на нови отговори веднага очаквам да се реши до вторник.

# 158
  • ту тук, ту там
bubanka, а проблемът с прозореца за ЛС кога ще се реши? Вече изгубих надежда, някой да реагира...

# 159
До утре вечер и проблемът с лс-тата ще бъде решен. Но другият наистина е по-важен.

# 160
Бубанка, благодаря.
Иначе ми излиза, че има нова публикация в темата и показва, че това е моята публикация, което преди го нямаше. Постът ми го има и в  "последни публикации", но в самата тема го няма. Не че нещо много съществено пиша, но...

# 161
Постът се появява след време. При много потребители, вкл. и при мен, съществува тази проблем.
Това, което намерих като решение за себе си, е да не отварям веднага след като видя нов пост в дадена тема, а след десетина минути.

# 162
  • София
Постът се появява след време. При много потребители, вкл. и при мен, съществува тази проблем.
Това, което намерих като решение за себе си, е да не отварям веднага след като видя нов пост в дадена тема, а след десетина минути.
Аз намерих и друго решение: когато има нов отговор, а той не се вижда в темата, натискам бутона за "Отговор" и тогава излиза прозорецът за писане на нов отговор и се вижда и червеният надпис, че в темата има нов отговор и той/те вече е видим.

# 163
Аз намерих и друго решение: когато има нов отговор, а той не се вижда в темата, натискам бутона за "Отговор" и тогава излиза прозорецът за писане на нов отговор и се вижда и червеният надпис, че в темата има нов отговор и той/те вече е видим.
Благодаря, че сподели!
Ох, дано успеят да синхронизират тези неизправности, че тук станахме специалисти по форумни гимнастики.

# 164
  • Ямбол
Она, и аз така си чета новите отговори.

Общи условия

Активация на акаунт