Преминаване към нови сървъри. Възможни прекъсвания на достъпа до сайта.

• 24 657
  • 425
  •   1
Отговори
# 165
Защо когато публикувам нов отговор, ми го изписва като нов отговор на моя публикация?

# 166
Защо когато публикувам нов отговор, ми го изписва като нов отговор на моя публикация?

Всички се оплакваме от това.

# 167
Това е малък проблем и ще бъде решен утре. Големият, със забавянето на постовете, беше отстранен преди около три часа.

# 168
Преди 2 дена писах че има проблем също и с настройките на изгледа - невъзможно е да се премахне която и да е било  от отметките ,логнах се отново,премахнах  бисквитките и т.н но резултът е същия

# 169
Все още на моменти ми се появява моята публикация като нов отговор.

# 170
  • ту тук, ту там
До утре вечер и проблемът с лс-тата ще бъде решен. Но другият наистина е по-важен.
Да, добре. Ще чакам с нетърпение!  Peace

# 171
  • София
А проблема с постоянно изкачащите лични съообщения кога ще бъде отстранен?   Wink

# 172
  • ту тук, ту там
В другата тема bubanka отговори, че до края на деня днес ще го отстранят и този проблем! И аз горя от нетърпение!  Praynig

# 173
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не мога да маркирам тема като харесвана.

# 174
Имам проблем със зареждането на Нови Отговори,
трябва да рефрешна поне 2-3 пъти, докато зареди

# 175
Често получавам това:

Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[HY000]: General error: 1040 Too many connections' in /var/www/bg-mamma/public_html/vis/lib/DBH_BASE.ext.php:466 Stack trace: #0 /var/www/bg-mamma/public_html/vis/lib/DBH_BASE.ext.php(466): PDOStatement->execute(Array) #1 /var/www/bg-mamma/public_html/vis/lib/DBH_BASE.ext.php(320): DBHStatement->execute(Array) #2 /var/www/bg-mamma/public_html/vis/classes/GroupMembers.class.php(254): DBH_BASE::fetchColumns('\tSELECT \n\t\t\t\trg...', Array) #3 /var/www/bg-mamma/public_html/Sources/Load.php(579): Vis_GroupMembers->getGroupsIdsForMember('485951') #4 /var/www/bg-mamma/public_html/index.php(200): loadUserSettings() #5 /var/www/bg-mamma/public_html/index.php(171): smf_main() #6 {main} thrown in /var/www/bg-mamma/public_html/vis/lib/DBH_BASE.ext.php on line 466

Предполагам, че на сис админа ще му е от полза. Peace

# 176
Интересно! Не разбирам каква е причината брояча да не отчита присъствието ми в темата. Shocked
А Вие? newsm78

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 29 юли 2015, 01:00 от shaane

# 177
Здравейте,от около седмица ми стои известие за ново лично съобщение,но нямам такова непрочетено.Как да го махна,че леко ме дразни? Blush

# 178
  • ту тук, ту там
До снощи трябваше да го коригират това с ЛС, ама явно с него ще си караме... Tired

# 179
Продължава да ми се появява нов отговор в темите който всъщност е мой.

Общи условия

Активация на акаунт