Преминаване към нови сървъри. Възможни прекъсвания на достъпа до сайта.

• 24 654
  • 425
  •   1
Отговори
# 180
Вече окончателно са синхронизирани базите по отношение на новите публикации - няма забавяне при появяването на новите отговори в темите.

Стартирана е синхронизацията за прочетени/непрочетени лични съобщения.
Постепенно този проблем до няколко часа ще бъде решен за всички потребители.

Веднага след това се преминава на този с появяването на собствения отговор в известията.

След това, днес вечерта или утре се очаква временно краткотрайно спиране за добавяне на още един сървър към системата.

# 181
Страниците се зареждат отчайващо бавно... Вече не знам какво правите, но е безумно и става мега зле! Tired

# 182
Страниците се зареждат отчайващо бавно... Вече не знам какво правите, но е безумно и става мега зле! Tired
Ако изобщо зареди... но се надявам след 30-ти всичко да се оправи.

# 183
При мен си се зареждат нормално.
Вчера имаше проблем, но в момента нямам проблеми.

# 184
  • Испания
Темата е за проблеми, а не за непроблеми.

И при мен зареждат бавно и получавам съобщение за моя нова публикация.

Досега не мрънках, но вече се надявам, че прехвърлянето е приключило.

# 185
  • Другата България
Темата е за въпроси към и отговори от модератори, не за разсъждения на потребители.

Проблемът с отчитането на собственото ми мнение като непрочетено и като последно публикувано си стои, дори и след отварянето на страницата отново, продължава докато някой не публикува след мен.

# 186
Зарежда много бавно.
Някои страници не се зареждат целите, стигат до средата на някой пост.

# 187
  • Варна
Аз сефте получих съобщение за нов отговор заради мой постинг.
При мен най-големия проблем е, че след презареждане, страницата става неактивна и трябва да я затворя, да вляза в сайта пак, да отворя нов таб и така да продължа.

# 188
Зарежда ми само първия пост на страницата и спира.

# 189
Аз сефте получих съобщение за нов отговор заради мой постинг.
При мен най-големия проблем е, че след презареждане, страницата става неактивна и трябва да я затворя, да вляза в сайта пак, да отворя нов таб и така да продължа.

И при мен има такъв проблем от време на време, но ми мислих, че проблемът е в моя компютър  Crazy Laughing

Аз имам и още един проблем. Разположението на някои букви непрекъснато се мени, но това не е от сега, а от доста време Crazy Не знам защо така става.

# 190
  • Ямбол
При мен започнаха да се появяват освен моите отговори като нови, а и вече четени отговори да ми излизат нови.

# 191
  • ту тук, ту там
В мобилната версия прозорецът за ново ЛС отново изскача непрекъснато. След няколкочасово прекъсване.  Tired

# 192
  • София
Сигурна знаете, ама и аз да кажа - продължава проблема с отбелязване на собствените ми мнения като непрочетени нови мнения  Peace

# 193
Зарежда ми страницата наполовина и спира.

# 194
  • София
А при мен сега се появиха така новите отговори, уж има нови, а пише 0

Общи условия

Активация на акаунт