Преминаване към нови сървъри. Възможни прекъсвания на достъпа до сайта.

• 24 632
  • 425
  •   1
Отговори
# 270
  • София
При мен преди малко изобщо не поиска да зареди - Internal Server Error. Около 10 минути ми показваше това при опит да заредя страницата.

# 271
  • София
Един и същ пост се появява като нов много пъти.

# 272
  • София
Забелязах и нещо друго. Нова тема, която бях отваряла, без да пиша в списъка ми излиза без розовия надпис ново, а в нея има публикуван отговор.

В темата има още две публикации и отново не ми маркира, че има непрочетено от мен.
Не че темата е важна, но в нея има общо 3 отговора и затова забелязах това несъответствие. Това е темата
Същото се случва и с още две теми. Сигурно има и други, но повече няма да гледам. Явно ще е каквото прочела, прочела... щом не съм маркирала за следене.

Последна редакция: ср, 05 авг 2015, 11:15 от Mrs Jan

# 273
  • ту тук, ту там
Този последният проблем съществуваше още преди преместването. И при мен редовно се случва, писала съм за това поне три пъти в модераторската. Маркирането за следене не помага, в определени теми пак не се отчита новият отговор. За мен такава тема е "Искам да кажа" например.   Peace

# 274
  • Телиш/Плевен
Да споделя една грешка от днес. Една-единствена е до момента, но нали казахте да пишем:
Скрит текст:

# 275
Mamma, не зная завършихте ли работата по прехвърлянето, но вчера и днес е от трудно към невъзможно зареждането на страниците в сайта.
Ужасно ми е неудобно да пиша само с оплаквания, разчитах, че постепенно нещата ще се нормализират.

# 276
Да се запиша и аз с оплакване от зареждането на форума. В последните дни е ужасно бавно и почти невъзможно през повечето време. Дано да се оправи пробленът, защото е много изнервящо.

# 277
Непрекъснати проблеми със сайта имам всеки ден, не зарежда, бави, спира зареждане по средата и т.н. В чужбина съм и май това има значение. Rolling Eyes

# 278
  • Euskal Herria
И при мен е същото положение както при Даун и Негативна.

# 279
И при мен страшно бавно се зареждат страниците, ако въобще се случи. На моменти се оправя и след това почти спира.

# 280
Понякога не ми работи "Маркирай като прочетено". Отбелязвам темите в списъка, кликам на бутона "Маркирай като прочетено", започва да се върти кръгчето, след рефреша си стоят. На втори опит се получава.

# 281
  • Sofia
Моля за впечатления за работата на системата от този момент.
Скорост на зареждане, грешки, недозареждане?
Благодаря.

# 282
  • София
Преди малко ми се случи да ми излезе мой отговор като нов. Не съм сигурна дали не е било минути преди Вашия пост. Случи се в тема, за която имах включени известия и след като съм писала не съм ги изключила, ако има значение и това.

П.П. Досега не ми се беше случвало.

# 283
  • София
Моля за впечатления за работата на системата от този момент.
Скорост на зареждане, грешки, недозареждане?
Благодаря.
Продължава да не ми отбелязва (розов надпис Ново), че има нови отговори в теми, които съм отваряла без да пиша. Съответно ако искам да продължа да преглеждам трябва да се сетя колко отговора е имало и да търся до къде съм чела.

# 284
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Към момента е добре. Сутринта отново ми зареждаше само донякъде страницата и спираше.

Общи условия

Активация на акаунт