Преминаване към нови сървъри. Възможни прекъсвания на достъпа до сайта.

• 24 605
  • 425
  •   1
Отговори
# 360
Преди минути публикувах пост, който не се вижда, поне от мен. Виждам го само в последните си публикации. Наскоро пак имаше същия проблем.

# 361
  • Телиш/Плевен
Здравейте,

Направил съм малки конфигурационни промени. Може ли да проверите отново за проблемът?
При мен всичко е наред. Peace

# 362
Преди малко - ново мнение - авторът съм аз.

Сутринта грешка 503.

Понякога не работи означаването на теми като прочетени/спиране на следене.

# 363
  • в морето до колене
Аз отдавна не бях имала проблеми, но днес се случи:
В тази тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=855196.0 - ми е обозначена последна публикация от Б. в 12:54 днес. При натискането на бутона НОВО днес около 13:00 часа, темата ми се отвори на първи пост от последната изписана страница и публикацията на Б. липсваше.
Проверих след около час - още я нямаше...
После забравих.
И сега се сетих отново да проверя - все още не виждам публикацията. Намерих я в профила на потребителката, но в темата (за мен поне) все още я няма.  newsm78

# 364
  • Ямбол
Скоро не ми се беше случвало, но току що и при мен излезе последен нов отговор, който е мой.

# 365
  • Телиш/Плевен
Някои опции и промени в настройките на профила не се запаметяват веднага, а се налага втори или дори трети опит.
Примери:
- опцията Добавяне в списък с приятели
- настройки на лични съобщения - избрах опция от падащо меню и не я запамети от първия, а от втория път

# 366
Грешка 503 от време на време.

Съобщение "Dns probe finished no internet" в Хром - само към вашия сайт, автоматично презарежда след това.

# 367
Грешка 503 от време на време.
Днес около 10.30 се наложи рестарт на единия сървър и от това бе последната такава.

Съобщение "Dns probe finished no internet" в Хром - само към вашия сайт, автоматично презарежда след това.
Това не е сървърна грешка, а от компютъра/браузера Ви.
Включително има възможност и вирус/троянец да го предизвиква.
Потърсете "Dns probe finished no internet" в Гугъл - има доста информация и съвети за действия.

# 368
Това не е сървърна грешка, а от компютъра/браузера Ви.
Включително има възможност и вирус/троянец да го предизвиква.
Потърсете "Dns probe finished no internet" в Гугъл - има доста информация и съвети за действия.

Ще го проверя, благодаря.

Помислих, че е от сайта, защото ми се появява само тук.

# 369
  • София
През мобилната версия ми отваря в началото на страницата, а не на първия непрочетен отговор.
Също така при нея продължава да ми изчезва текста при писане на отговор и пиша на сляпо. Виждам  бутоните, но на мястото, където трябва да е моя текст е бяло поле.
И още няколко пъти при зареждане на страница ми остава бял екран и се зарежда след рефреш.
Използвам мобилната версия през ИЕ и ОС Windows

# 370
Не намирам логика и нужда от ползването на мобилна версия с Windows и IE.

Превключете на пълната версия и вижте дали ще имате същите проблеми и с нея.
Не пишете каква е версията на IE.

# 371
  • София
Не намирам логика и нужда от ползването на мобилна версия с Windows и IE.

Превключете на пълната версия и вижте дали ще имате същите проблеми и с нея.
Не пишете каква е версията на IE.
Ползвам я през телефона и пълната не ми е удобна на по-малкия екран.
Този отговор го пиша през пълната версия и всичко се вижда.
През телефона с пълната версия имам друг проблем. На най-горния ред след полето за търсене не ми зарежда нищо, т.е. нямам бутоните за нов отговор, следени и т.н. и за да стигна до тях трябва да мина през няколко стъпки, а не директно.

Последна редакция: сб, 22 авг 2015, 19:37 от Mrs Jan

# 372
  • Телиш/Плевен
Да ви покажа настройката си за известия по имейл за лични съобщения:

Въпреки това получавам имейл за всяко получено лично съобщение, без значение дали подателят е в списъка ми с приятели или не.

Не знам дали е от сървърите и се чудех къде да пиша. И двете опции (известяване по имейл и добавяне на хора в списък с приятели) ги ползвам съвсем отскоро. Първоначално настройката ми беше за всякакви съобщения да получавам имейл, впоследствие реших да избера другата опция, но не виждам разлика.

# 373
  • Sofia
Опцията "Приятели" ще претърпи промяна.
Благодаря за сигнала.

# 374
  • София
Отново не отчита веднага прочетените теми.

Общи условия

Активация на акаунт