и той се шегува с нея: "ай, ма, Марийке, кАжи къв ти е зора" (и представете си ме мен отзаде падам от смях
) и тя му вика "душааа идвам да ти купя страОтни чъндраи"
Съответно само дето не се напикавам от смях, а моя познат я почва: "кАжи ма, Марийке, кво е тва чъндраи и за к'во ще ми го купуваш" и Марийка вика "не ма, душаа, ти ще купуваш, чеСНа дума, много хубави чъндраи"

Хапва вече почти сам- с ръце, с вилица, с лъжица- зависи от настроението- не от храната в паничката
и всичко е мазало, но пък той е доволен и с пълно тумбаче. Имам обаче въпросче- вашите бебоци нахвърлят ли се върху храната- Бобо като си види паничката и докато седнем ние покрай него и той вече награбил прибора и направо изв. за думата, но тъпче в устата и лапа, лапа доста бързо?
на всички! Лека и спокойна нощ!

. Тук от 2 дена пак реши да казва МАМА, иначе е само "куде", НИЕЕ, кога се обърка казва ДА и не знам защо не иска да каже ТАТИ и това е . 

Иначе вино-терапията си я правя само вечер. Не, че не сме имали дни, в които направо се чудиш дали да не почнеш от обяд... Ама поемаш дълбоко дъх и... Продължаваш напред...
, и съмърсби няма да ми помогне май, ще взема я някое патронче да си нося
или направо ще мина на мента с глог и валериан 

.Препоръчани теми