Тичане по плажа и усмивка - Февруарчето е на почивка - Тема 15

• 37 464
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Гери, повтаряй - и това ще мине!... На нас ни трябваха около 2 месеца, а скоро стават 3, откакто е без дневен памперс. Казва си, когато има пиш... Силно се надявам да остане така и в яслата, както и след идването на новото бебе.
Книгата дойде, ще видим кога я почвам...

# 601
  • София
айде пак аз, дребното спи и попрочетах тук едни много хубави идеи за игри.

Тези с волейбола, баскетбола ,кутиите и боулинга са много добри. Ние нещо не се вълнуваме грам от ритане на топката, винаги ги хвърляме, явно футбола няма да е нашия спорт, но пък и по добре, аз и без туй предпочитам волейбол и баскетбол. Та ще ги пробвам тези варианти.

# 602
Гери, много интересно. Нашата любима игра е със стълбата Mr. Green

Феичка, все по-добре да е Вилито Hug

# 603
  • София
Здравейте!
Днес Алекс падна два пъти от люлката, при мен и при баща си, страшни родители сме. Слава Богу нищо му няма.
FrauSt, това със спането е от няколко месеца. Не знам дали е свързано с новото бебе, според мен дори не осъзнава, че го има.
guerry, пробвай да носиш гърнето навън, може така първо да поиска. Аз видях това от няколко майки тук при нас и първите ден-два го прилагах, после Алекс свикна да полива тревичките.
Лека вечер!

# 604
  • NE
Уф проклятието на похвалата ни застигна. Отключи лека кашлица. Цял ден е супер мрънкащ и полудява само да го оставя. Не знам как ще се оправяме. В петък пак на изследвания и преглед ... Tired
Аз последно останах доволна от синята серия на А-дерма, но той няма особен проблем с кожата ако е нежен шампоана, иначе му излизат крусти.
Топките са му мега любими. Отдавна рита и подава.

# 605
Здравейте, момичета. Вече си имаме официално християнски дом. Мамини дойдоха, свекъра и свекървата и зълва ми и нейното семейство. Изкарахме добре. Имам си вече и килимче в хола и в на Мони стаята - много съм доволна  Laughing Още снощи си ошетах, днес изпратих мамини иииии сме свободни с Мони за игри.
Минахме снощи и почерпихме и съседите, хванахме ги всички до един по домовете, добре, че не са много - 10на апартамента сме само. Радвам се, че си оправихме и изяснихме отношенията с едната съседка, която ни правеше проблеми докато бяхме в ремонт, но... и тя се извини и ние се извинихме и се надявам от тук насетне с всички да сме 6+
Благодаря на всички, които ми пожелавахте тази моя мечта да се сбъдне, вече съм щастлива Hug

Да кажа аз, че снощи Отчето (същия, който ми четеше молитва повреме на раждането, на Мони на 40дни, на кръщенето и освещаването на стария апартамент) снощи му споменах, че малкия е много неспокоен и ми каза, че ще му прочете после една молитва за успокоение и премахване на уроки. Искам да ви кажа, че съм шокирана от резултата Shocked от снощи до сега си имам ново дете, пу пу, дано да се задържи така. Чете му една молитвичка в детската стая - искаше да съм само аз с детето. Снощи цяла нощ е спал без да се пробуди, а това ни е сефте от... може би 3-4месеца. Сутринта за моя изненада се събудих наспана в 8,30 Shocked чак се уплаших - той по принцип ме буди още в 7 - 7,30 МАКС. А днес се събудих преди него. Ако искате може да пробвате, в църквата се казвало името на детето и се чете молитва против уроки и за успокоение. Има резултат определено, дано да е за дълго.
 Peace

# 606
  • София
Привет,
Къти честито ви освещаване.
Аз не съм по тази част и при мен нищо не съм освещавала. Имам си вяра, но нещо изгубих вярата в нашата църква, много вече го докараха до бизнес всичкото това с вярата и само ни пълнят главите с някакви простотии кое е забранено и кое не, защото виждаш ли така пишело някъде си.
Радвам се че молитвата ви е помогнала, но това си е и до вас. За Мони местенето си е стрес, зъби му никнат и тн. Снощи и ти си се поуспокоила и според мен повече това му е повлияло.
Аз не съм по тези неща като уроки, баячки и тем подобни.

Ние тази сутрин прогрес, в къщи не е пишкал извън гърнето , сам си сяда и ходи, без покана от моя страна даже. А на вън излязохме за близо 2 часа и не пожела пак да пишка, но не се и напишка. Като се прибрахме веднага го сложих на гърнето и се изпишка. Дали е възможно да се опитва да стиска вече .
princessd това ще го пробвам , но на вилата, че тук само гърне ми остава да  помъкна. Не излизаме вече с количката, а редовно сме с камиончето и по някое време и него и камион мъкна и гърнето освен на главата да си го сложа , не знам иначе как  Joy. Но мерси за идеята, има логика и ще го пробвам.

Феичка от сополите почти винаги после идва кашлицата. Нали те не могат да издухат и изхрачат таз гадост и всичко слиза на доло. При нас е постоянно таз серия- сопол и на 2 ден се започва с кашлицата. Добре че вече си му хванах цаката и почвам веднага чай, хомеопатия за суха кашлица и после сменям с тази за влажна и за нула време се оправя. До сега сироп при нас не е дал действие.
Дано се оправите по бързо, че много неприятно това  Hug

# 607
Къти, честито!;) С много любов, здраве и уют да е пълен домът ти!

Тук е драма голяма. Приспиване 20 минути, накрая стана и тръгна да се разхожда. Сложих я в леглото, аз на спалнята. Рева 7 минути и заспа. Да видим за колко време. Вторият горен кучешки също е пробил. Непрекъснато ме хапе и нерви нямам...

Гери, поздравления! Ще има още много такива дни... Ще има и още инциденти навън, докато съвсем забравите за тях. Ще е скоро, растат децата...

Флауър, не знам за теб, ама преди бях машина на работата, а след майчиството си мисля, че направо съм безсмъртна станала... Пиши как е. Още не мога да си го представя този момент.

# 608
  • NE
Фрау Аз отложих за понеделник ходенето на работа. Нямаше как да го оставя с Т дори и на баща му.
Гери Баш така стана, но в обратен ред - първо кашлица и избиха видимо сополките. Кажи какво даваш? Аз сега давам Алиум цепа с Виброцил за носа и Синекод за кашлицата.
Къти Важното е че сте спокойни вече. Hug

Аз зъбите вече не ги гледам. Избиха два предкътника и един се насландисва още.

# 609
  • София
флаърче аз правя чай от подбел,живовляк и салвия.
Скрит текст:
точната рецепта е : 1част салвия,1 част техноолист живовляк,1част подбел. 2чл от сместа се заливат с 1/4 вряща вода, киснат 10 минути и се прецежда. Щом се охлади се добавя мед и лимон. за деца по 1чаша 3-4 пъти дневно.
Аз подслаждам със захар или слагам сок от боровинки или бъзак. Мед и лимон не слагам, че мед не ядем още, а лимони той не обича.
Сока от боровинки си го направих така - в един буркан слагам боровинки 1 или 2ч, после захар 1 или 2 чаши, тоест колкото боровинки , толкова и захар и така редиш до горе. Оставяш да престой седмица -две да пусне сок и после цедиш и взимах сока. Боровинките може на сладко или компот да си ги направиш. Същото може да се направи и с бъзака.Те са силни имуностимулатори и за това му слагам от тях по малко в чая.
А от хомеопатията давам - IPECA 9ch за влажна кашлица за да ги прокара на доло и да ги изхвърли. За сухата кашлица Drosera 30ch. По 5 , 3 пъти на ден.
Аз лично почвам с чай, инхалации и Drosera, че при нас винаги се почва с една много суха. След два дена горе доло става една влажна давеща и продължавам с Ipeca още ден два докато затихне. Алиум цепа също давам.
Четах и го правя, че при сополи е най добре да се правят най вече инхалации, промивки с ФР и алиум цепа, да не се прибягва веднага към капки, че повечето дразнят там нещо си и нали по добре така.
Ако искаш пробвай. За чая пише, че замествал сиропите. Аз преди правех само от подбел, но с тази комбинация се оправи по бързо.

# 610
Здравейте на всички Simple Smile Ние вече сме си в София.Оф изперкала съм тотално и нищо не помня от това което прочетох ама...За гърнето да кажа,че Гери го ползва за пишкане само,за акото не...е има и пропуски де.Нашите кучешки избиха и 4-те миналата седмица наведнъж.Каката пък влиза в пубертет и май ме свари неподготвена Уф...Гери пък стана много палава нещо и може да се каже че нямам сили.Къти честито освещаване,много здраве и смях да пълнят новия дом Simple Smile Флаурче желая ви бързо оздравяване.Аз да ви питам вашите деца заиграват ли се навън с други деца...защото Гери(хем блока е пълен с деца) не се заиграва много...поседи малко и започва да обикаля на някъде..чудя се нормално ли е за тази възраст?С каката не е било така,тя винаги пък седеше до мен(тъй де,да не ме открадне някой) Забравих другото...лека и спокойна нощ ви желая

# 611
Привет, Мусе!;)
Ами заиграва се с на другите деца играчките. Със самите деца е по-скоро "вземи-дай ми"... Ако има по-големи, ходи след тях и гледа какво правят, подражава им. С по-големи пак играе на гоненица и това е.

# 612
  • София
Привет,
ние си играем с децата. Редовно се гонят или състезават с камиончетата, на пясъчника също си играят, но ние тук си имаме приятелчета, с едни беше и в яслата, с други пък е всеки ден в градинката и си ги познава. Сега се надяваме, че ще са и в една група в яслата, защото с повечето е в една и съща ясла.

Ние най накрая снощи се изпишкахме на вън. Та вчерашния ден мина само с един чифт напикани дрехи  newsm44, а даже ходихме до майка с колата.
Фрауст ти слагаш ли нещо на седалката на колата, че аз много смело го слагам така без пампа и кога ли ще ми опикае едно хубаво. Чудя се да си взема ли от онези еднократните дето са за предпазване.
В къщи вече дори не го подсещам. Дори залисан в игра изведнъж става и отива да си седне на гърнето сам. Остава сега да започна да го уча да си сваля гащите, че грам не иска да казва, а в яслата няма как да си ходи по дупе  Laughing

Мусе трябва да вземе да се организираме един ден и да се видим на по кафенце с децата Simple Smile

Цветенце кажи как сте днес с Вили  Hug

# 613
  • NE
Гери Благодаря, че ни мислиш. Бяхме на преглед, но при другата лекарка, че беше на смяна. Аз нея повече я харесвам. За нея сме натръшкани от вирус с Т, кашлица, хрема и гърло и тримата с баща му, а сестра ми дето беше с нас също я почнало. Вече е с обрив и минаваме на виброцил, фенистил, проспан и АБ. С последното и аз виждам, че няма да стане защото шести ден се мъчи и се влошава. Ние с баща му сме на хапчета, коластра и витамини.

# 614
Фея, ама че серия се заформи у вашта къща. Вилит най-много го тресе. Дано скоро сте добре всички Hug ама че и вируси, не се спряха...

Не се заиграва с други дечица, само ходи след тях - големи, малки, бързо му доскучава всичко. Даже снощи както обикаля из площадката, изведнъж отиде до количката и вдигна ръчички  #Crazy това за първи път ми се случва. Та набързо си прибрахме чукалаците, разб. камиончета, топки и разни дрънкащи топчилъци и обикаляхме алейките Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт