Тичане по плажа и усмивка - Февруарчето е на почивка - Тема 15

• 37 463
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • NE
Вилито също не играе с други деца, не са му интересни. Гледа ги подозрително и не ги разбира. Досега само на една кака на 4 г. го видях да я закача и да си показва играчките, но тя много му обръщаше внимание.

# 616
Флауър, наистина сте в серия... Cry
Гери, за кратък път е по гащи. Ето с този протектор е на седалката, но още не сме имали инцидент в колата, за да ти кажа дали е добър. На дълъг път е с памперс-гащи, които обикновено са сухи. Стиска, а като спрем я изпишкваме.
http://www.bebemarket.bg/bg/item/За-път-и-разходка/Протектор-за-столче-за-кола---Close-Parent-15046.html
От сравнително скоро ми казва, че има аки/пиш. А когато е по голо дупе не ми казва нищо, директно си отива. На вън също си казва. Търпение, вино и си казвай, че и това ще мине. В крайна сметка, нито на ръка пера, нито простирам, та няма какво да го мисля с преобличането по мнайсе пъти...

# 617
  • София
добра вечер, макар че пак зачезнахте всички  Sad, но аз да си се разпиша, да не ви за липсват ферманите ми   Rolling Eyes.
Фрауст много мерси за линка, ще взема и аз един протектор, че не ми се иска да слагам пампа, че и без това е сложно, а като знам при вас как едното слагане объркваше всичко после и ми се иска да свиква така да стиска. Отделно нали няколко дена е без и ела да видиш сега не иска да му го обувам (ние нали денем сме с памперс гащи). Едно че свикна в къщи да е гол и ми е трудно да го облека за да излезем, а като види и памперс и става по зле.
В къщи вече дори не го следя и подсещам, дори улисан в игра скача и си ходи сам. Но на вън е едно лудо дебнене, защото грам не казва, но леко показва. Питам постоянно и кога казва, кога не за това тръгвам да го пишкам и като каже НЕ , разбрах че  няма, но като не се възпротиви значи има и понякога пиша, понякога не. Важното е че започна да пиша и на вън.
Едно ме притеснява ако до края на месеца не реши да си казва, което много силно ме съмнява, после как ще е в яслата. Страх ме е че целия ми труд и нерви де изхабих ще идат по дяволите и ще му сложат пампата  Sad.
Сигурно ви е скучно да ми четете писанията с пикото (аз тъй му викам), но и аз като фрауст имам нужда да споделя  Embarassed
Иначе нещо уж вкарва нови думи. Казваме ЧАО най накрая, че до сега беше само с ръчичка, но сега вика ТАО. Казва и КО, което не мога да хвана дали е КОФА или боклук, защото като вземе нещо и му кажа - това е боклук и той започва да казва КО и търси кофа за да го изхвърли. Та живея с надеждата да го науча да казва ПИ ПИ или Пико и АКо до яслата.

Иначе ние сме пак не ядащи, за сефте  ooooh!. Сега не иска грам да го храниш, той сам да си яде иска. То лошо няма, но изсипва яденето на таблата на стола и почва едно мазане, чудо. Ни яде , ни нищо, само прави мазало. Ако му дам така хляб, бисквитка или друго хапва 2-3 хапки и почва едно ронене и мазано по килима  ooooh!. И аз нали съм си мама терористка и само се карам, прибирам веднага яденето и е рев и тръшкане, чудо. Дано е заради последния гаден кучешки дето ни избива сега и отмине после, че лудвам да се разправям с него  и да чистя мазалата след него.
Ох днес и от яслата така ме "зарадваха" с това че някъде през октомври  може и да тръгне на ясла, ама не се знае. Трудно си е и с него и с работата, а сега ще ми се увеличи работата и ще се видя в чудо ако не тръгнем на ясла поне от началото на октомври  ooooh!

Спирам, изписах сума нещо пак та тамън да отсрамя тези де не пишат. Дучето трайно нещо се загуби, ако не се яви скоро ще я преслушам аз на фейса, не бива тъй  Naughty

Лека и спокойна нощ от мен.
Флаърче да кажеш утре как е Вили, че ви мислим  Hug

# 618
  • NE
Гери Вилито е добре засега. Кашля, но вече доста рядко, а и хремата се изчисти. Вчера ми скъса нервите защото ме дърпаше и не слизаше от ръцете ми. Оставихме го с баща му малко вкъщи за да отида да си взема картата от банката, че ми я перфорира със зъбите си още в болницата. Нямаше ни за 20 минути и постоянно ме търсил, а не е го правил досега. Баба му вика, че ми взимал блузата и я мъкнел из коридорите. Sad В понеделник трябва да съм на работа. ooooh!
Иначе му давам илачите, но вчера много силен обрив направи и спря докторката имуностимуланта, а аз на своя глава фенистила. Поне почна да се повлиява обрива.
Вечерта бяхме много зле с баща му. Прикотках го да заспи и като кукна в 12:00 до 4:00 Полудях! Иска да го нося, а краката не ме държат. Нямаше такъв кошмар. Накрая бръкнах със сила в устата и 4 прекрътника избиват, като последния е още на фаза избиване, а останалите 3 са с по два върха. Черпахме се насила с Панадола и поспахме няколко часа, ама все е нещо.
Сори за мрън. Hug

# 619
Здравейте мами Simple Smile
Изпращаме ви солени,слънчеви целувки от Приморско.Тук е прекрасно,стоим по цял ден на плажа,ровим се в пясъка,плицикаме се в басейнчето,че морето и вълните са страшни.Учудващо спим непробудно по цяла нощ,което не чи се беше случвало от месеци.Дано и в София продължим така.Вече имаме 2ри кътник отляво и чакаме 3 резци да се появят.Зъбките са ни 9,появяват се по 2 на месец и яденето в този период е мъка.Все още сме на гърне,понякога ицкарваме с 1 пампи по цял ден.Мисля следващото лято да махаме пампа.Навън се заиграваме с по-големите дечица,но за кратко.
Цветенце,голям ужас сте преживели с Вили.Дано по-бързо се оправяте всички и да тръгнеш спокойна на работа.Пожелавам ти да си спокойна,Вили ще бъде в сигурни ръце.
Къти,честито нанасяне в новия дом. Нека го изпълните с прекрасни мигове и много детски смях.
Много целувки за всички

# 620
Маги, поздрави на моренцето!;) Весело изкарване и леко пробиване на останалите зъбки.
Гери, само да не те подведа с този протектор. Не го е напикавала още. На дълъг път като днес е с памперс гащи. Наистина се объркват децата и като махаш - махаш. По-кратък е периодът на приучване.
Бяхме днес в София на кръщене на детенце на наши близки. Спря ми тока... А има още три месеца до раждането... Ще е интересно.Wink

# 621
Хей, момичета, привет  bouquet

Феичка, по вода да ти е от утре на работа, Вили да е здрав,весел и игрив, да нямате ядове и всичко да е мир и любов Hug

Маги  Hug радвам се отново да те прочета

Моля, отново и с извинение за повторенията, да споделите какво вземате в аптечката на път? Да си сверя моята...благодарско   bouquet може да обобщим и го "заковем" на първа страница  Embarassed

# 622
Добро утро,мами  bouquet
Флауър,наистина голяма мъка с това болно дете ти е,дано да се излекува скоро напълно Hug Hug Hug
При нас няма нищо ново,малката беснее по площадките,у дома,при баба си и въобще -навсякъде. Хубавото е,че все още проявява общителност,доброжелателност и желание за споделяне на играчките с другите деца. Предполагам,че догодина като почне яслата,ще развие по-силно чувство за собственост и агресия.Поне моите наблюдения са такива върху останалите деца на нейната възраст-тези,които още са гледани в домашни условия са по-кротки–ако може да се употреби тази дума за кипящи от енергия дребосъци като моето,де Mr. Green Като плюс от яслата май е приучването на по-бърза самостоятелност и повече дисциплина,но....ще видим как ще е при нас след около половин година. За сега има голяма свобода на действие,особено в часовете,когато е с баба си Crossing Arms
От днес започнах подготовка за студения период-по малко да зареждам със занимателни играчки-пъзели,музикални и други. Предполагам,че активния сезон на игрите навън ще е още месец,после вече-зависи от времето. Особено продължителните дъждове ще ги изтърпяваме трудно. Та за това от сега да се запася със средства за такива дни,че на веднъж са си сериозна цифра #Crazy
Поръчах от store.bg- до сега от там поръчвах само книги,но видях,че имат доста богат асортимент от играчки-който иска да погледне и там-мисля,че цените са като навсякъде.Като ми пристигне поръчката ще споделя как са приети нещата Peace
Другата седмица ще поръчвам и дрехите от next. Не бързам,че все още се радваме на истинско лято тук PraynigДано продължи по-дълго Praynig
Изпратихме сестра ми и семейството и вчера,сега ни е доста тъжно,а и малката свикна да играе всеки ден с племенниците,да и обръщат внимание и да я глезят. Сега ще ги търси известно време,но няма как Sad
и да помрънкам малко тук:
Скрит текст:
в събота вечерта ставам да пия вода и гледам-пералнята спряла по средата на програмата,всички светлинки изгаснали и дрехите си стоят вътре във вода и прах #Cussing out #Cussing out Включвах и изключвах около 20-30пъти ,но напразно-тъмнина и тишина отвсякъде #2gunfire А като се  сетя,че пералнята е на 4г и преди 1г и смениха целия кожух-т.е. барабана с обвивката с чисто нов,направо #Cussing out Сега чакам майстор утре,да видим дали ще може да се ремонтира,ако не-направо нова. Някой ако е купувал скоро и е доволен-моля да препоръча.Определено вече няма да давам големи суми за уж прехвалени марки-явно всичко е с кратък живот. Така че повече от 400до 500лв не смятам да дам,поне ако излезе пак боклук да не ме е яд #Crazy
Толкова от нас,хубав ден на всички и бързо оздравяване на болните Hug

# 623
  • София
Здравейте,
ние определено напредваме с пишкането, макар че на вилата ми прави номера, които вече не прави, но явно там на различна почва нещо се объркваше ли не знам  newsm78, щом се прибрах ме тук и пак нямаше проблеми и инциденти. Тази сутрин сто пъти го питах, а той все казваше НЕ и накрая ми показа когато му се допишка и се изпишкахме успешно  Simple Smile.

И аз се надявам да се позадържи още малко топло, че и с това пишкане сега не ми е добре ако застудее.

Бизи ето и моя списък : за температура нося панадол и нурофен. За разтроиство ентерол и хидрасек. Задължитело имам био гая на хапченца с вкус на ягодка. За повръщане свещички вомитусхил. Ръчната помпичка и ФР. Нося си и изкуствена сълза за промиване на очичките , е ние си имаме проблем с това. Нося си термометри 2 вида. Камилия и разни други хомеопатични за кашлицата, за сополите, нося си сиропа за алергиите и фенистил. Всичко нужно за рани- кислородна вода, стерилни марли, арнигел и арника. Хустагил балсам, шуслерова сол номер 3 , оксилококцинум, нещо за ухапване от комари, за изгаряне фенистил гел. Има един голям несесер и винаги е зареден и като тръгна на някъде той е първи в сака. Като цяло си се разнасям с половин аптека. Лошото е че имам илачи само за дребния и сега като бяхме и аз го закъсах нямах и един нурофен за мен, та ще взема да сложа малко лекарства и за нас, че си трябват.

Нели аз съм от 7-8г само с Whirpool 6то чувство и не сменям с друго. Старата я дадах на майка , а аз преди година си взех по нов модел. Старата не е имала нито един ремонт а е вече на 7 или8г. В момента си работи екстра и при майка. Аз лично гледах Бекото, но те са на същите цени и си взех пак Whirpool , за мен това е най доброто за пералня.

И аз взех вчера 2 игри, че с това лошо време дето идва да има какво да правим. Едната е дървена и много интересна- има цифрите и кръгчета в различни цветове и ги реди според броя и цифрата дето му е. Интересна му е , лошото е че доста ги разхвърля из нас , а те не са малко, та кога той, кога аз само ги събираме. Взех му и едни карти с буквите, но с тях по натам. Като не става на вън ще му спретна тук на терасата един вид волейбол, добре че имам огромна тераса та поне на нея може и колело и кънки и какво ли не да прави Simple Smile.

Флаърче пиши като можеш да кажеш как сте  Hug

# 624
Гери,точно тази имаме-същата,която се развали първия път 1г след като я купихме.Може би си хванала последната пратка с качествени перални,чух и от други места,че също давали доста дефекти. Ние бяхме преди с Zerowatt,работи неуморно 15г,майка ми,има Indesit-ползва я вече поне 8-9г,също няма проблеми.Ще видим,може пък да я оправят newsm78
Ето и моя "лекарствен куфар"-нурофен,панадол,ентерол,линекс-прахчета,2бр.помпи за нос,Стеримар-морска вода,лейкопласт,няколко гела за зъби и венци,слънчезащитния крем,спрей с пантенол при евентуално изгаряне,спрей против комари,кърлеж и пр.,гривна против комари,термометъра за ухо и чело и още един дигитален -май това е всичко задължително newsm78 .На морето носех и един мехлем уж за възпалени клепачи,но той се оказа поредния боклук и за това не си правя труда да му споменавам името/дори не го помня/.

# 625
  • София
ми знам ли дали е до късмет . НЕли виж пък Бекото , много ги хвалят. Аз за вилата взех халдилник БЕКО и съм много доволна, вече 2г работи без грешка и определено е по хубав от Електролукса ми в нас дето имам.

# 626
Здравейте
Нели и ние сме с 6то чувство но и аз не съм доволна. Нашата е с горно зареждане и непрекъснато при центрофуга иска да ходя нанякъде а е нивелирана идеално а и пода е идеално равен, а и наскоро нещо си на барабана го смениха,  започна да пуска по малко вода от някъде и сама спря, та честно казано не мисля да повторим с марката още по- малко пък да е с горно зареждане.
Ние утре отиваме на Сандански и вече нямам търпение.
Хубав ден от нас 😊

# 627
  • София
между другото за пералните знам едно от майка- от доло трябва да имат килимче. Независимо дали е добре нивелирана, аз винаги слагам едно малко килимче, намирам си някакво малко от магазините за килими , което да е колкото нея и го слагам под нея. Така нито ми се движи, нито имам проблем с нивелиране и тн.

Да ви кажа ако помните чудех се на едно якенце от NEXT и не го поръчах , че ми се струва че не е толкова дебело. Онзи ден бях до мола и магазина на Next  вече е изцяло само с детско, което е супер , защото така има много повече детски. Та бяха докарали и от това якенце и да ви кажа тъничко си е, не става за студената зима. Ако някой го е харесал да знае, че е за по топла зима.

# 628
Их, страхотни сте, благодаря за "аптечките". И нашата е първа в куфара, тръгнем ли на път. Ще допълня с още нещица.

Пералнята ни е AEG - много съм доволна. Старата ни беше Candy с горно зареждане - бях много доволна, но трябваше да оборудваме една гарсониерка и я мушнахме там, а си взехме вкъщи новичко Flutter

Гери, браво на Влади и гърне-напредъка. То си е за отбелязване, представям си какви са нерви и търпение.

Ако трябваше да се борим и с това специално днес, щях да бръкна в контакта вече - нощес ми спретна диско 2 часа. И днес е невъзможно киселче. За всяко нещо реве и нервничи. Нито може да си играем, нито да хапнем, нито на разходка успяхме да идем - всичко на тръни, на нокти, както му кажете, все за нас ще е .

Феичка, как сте днес?

# 629
  • NE
Благодаря, че ни мислите. Сутринта се изнизахме докато се заигра и почти не е плакал, ял е малко и е пил доста вода. Много хубаво са се разхождали с баба си. Щом се върнах се готвише да спи. Сега го гушкам и усещам, че ми е пораснало момчето. На работа е тотална лудница, а работата ме емна все едно не съм била 2 години вкъщи. Поне ми падна камък от сърцето. А кърменето не ми създава проблеми и гърдите ми са спокойни. Вкъщи си му давам, не ми пречи.

Общи условия

Активация на акаунт