, но аз да си се разпиша, да не ви за липсват ферманите ми
.
. Сега не иска грам да го храниш, той сам да си яде иска. То лошо няма, но изсипва яденето на таблата на стола и почва едно мазане, чудо. Ни яде , ни нищо, само прави мазало. Ако му дам така хляб, бисквитка или друго хапва 2-3 хапки и почва едно ронене и мазано по килима
. И аз нали съм си мама терористка и само се карам, прибирам веднага яденето и е рев и тръшкане, чудо. Дано е заради последния гаден кучешки дето ни избива сега и отмине после, че лудвам да се разправям с него и да чистя мазалата след него. 

В понеделник трябва да съм на работа. 

радвам се отново да те прочета
може да обобщим и го "заковем" на първа страница 

Дано продължи по-дълго 

Включвах и изключвах около 20-30пъти ,но напразно-тъмнина и тишина отвсякъде
А като се сетя,че пералнята е на 4г и преди 1г и смениха целия кожух-т.е. барабана с обвивката с чисто нов,направо
Сега чакам майстор утре,да видим дали ще може да се ремонтира,ако не-направо нова. Някой ако е купувал скоро и е доволен-моля да препоръча.Определено вече няма да давам големи суми за уж прехвалени марки-явно всичко е с кратък живот. Така че повече от 400до 500лв не смятам да дам,поне ако излезе пак боклук да не ме е яд 
, щом се прибрах ме тук и пак нямаше проблеми и инциденти. Тази сутрин сто пъти го питах, а той все казваше НЕ и накрая ми показа когато му се допишка и се изпишкахме успешно
.
.

.На морето носех и един мехлем уж за възпалени клепачи,но той се оказа поредния боклук и за това не си правя труда да му споменавам името/дори не го помня/.
Препоръчани теми