Аз последно четох "Да убиеш присмехулник" изтеглих я от chitanka.info , че напоследък чета повече от телефона. Много бързо се чете, лека и приятна. Сега чета "Жената в бяло" и започва обещаващо.
Безпроблемно и леко и нататък!
Много се радвам, че успяхме да осъществим срещата с Тачи и Нели. 

. Направихме няколко кръгчета из нас, хареса му
, чак се чудех дали ще иска да ги свали за да излезем или ще ходим с тях на вън, но се съгласи да ги свалим
. Ще се учим първо тук и по натам или на пролет ще излезем с тях. Хубавото им е че нали се регулират като размер и дълго ще можем да си ги караме. Мислех че ще са му голями, но се оказа че не са въобще, даже ги отпускам за да може да ги обуе, че те се обуват с обувки. 
, хубаво сте направили. Ще се радвам и аз да видя снимки ако сте има направили
.

Допада ми много методът и идеите... Има поле за изява - да се адаптира според детето и родителите.
и нашия татко няма да може да приспива...по обясними причини. Мен също ме притеснява този вид "особено наказание" от страна на малчовците. Самата аз ще се чувствам виновна, гузна, съответно малкото ще усети и съвсем ще се зарина...споделям личното си усещане просто и страхове...
ще се появи ли да поразкаже за приключенията из Парижките потайности
Отгледано, колко да е отгледано... И на две ми се струва малко за ясла вече като ги гледам тук...Препоръчани теми