Тичане по плажа и усмивка - Февруарчето е на почивка - Тема 15

• 37 461
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Здравейте    food010,
мина лекаря, като цяло положението не е розово, но не ми пречи да изкарам още една бременност. Лекарката каза да реша или сега една лапароскопия или едно бебе и при раждането махат каквото трябва. Ще го обмисля сега и ще реша какво да правя  в близките месеци Simple Smile.

Мойто маймуне е голямо мрънкало като всички други, но поне това му е една много хубава черта, че е много общителен и няма проблем с други хора. Може всеки да го нахрани, приспи и тн. Това може и да е, защото тръгна рано на ясла и свикна с чужди хора, но пък до тогава никой друг не го беше гледал освен мен.  А и на обед като му се доспи просто умира, може и прав да заспи  Joy, дойде ли му съня хич не му дреме с кой е и къде, изключва и до там  Joy
Флаърче дано свикне Вилито с тати и да започне да спинка. Не мога да си представя ако моето не спи цял ден, ще е някакъв ужас.

Безобидничка и аз я чакам да си дойде да разкаже. Тя голямо летуване тази година (да я изклюкаря аз  Joy). От френско замина на море в гръдско и направо ни изостави тук.

Аз нали взех едни карти с буквите и животните. Хубави са да ви кажа и се занимаваме по малко с тях. Лошото е че има животни дето не мога да разпозная  Joy, малко шантаво са ги нарисували.

Изчезвам да се оправвям , че после чакаме лекарката хомеопат да дойде да му прави профил или там нещо подобно. Ще разкажа после какво и що е.

Къти загуби се и ти.  Thinking

Хубав ден на всички.

# 646
  • NE
Добро утро!

Гери Ако си имаш замразени човечета не го мисли. По-голямо злато от децата няма. Hug
Фрау Почивай, че сега ти е най-тежко и тези киселини е хубаво да ги видите с док защото аз накрая бях с много тежки и накрая се оказа, че жлъчката ми дава фира.

Вчера Вилито заспа в 17:00 и стана с мен в 7:00 като в периода 22-7 е ритал и висял на цицата нон стоп. Знам, че ме наказва, но в неговия свят нещата са обърнаха на 360 градуса. А баща му ще се научи да го приспива, няма избор.
Сутринта си извадил гърнето и седна на него и ми се хили. hahaha Обаче аз хич не го пробвам сега и се оказа, че ако има в пампата. Такава бомба беше пуснал, че се преобличах наново за работа. Joy

# 647
Ехооо, добро утро и от нас.
Геринце, тук съм. Какво го мислиш, правете братче/сестриче  Hug
Тези дни малко пообикалях да накупя дрешки на Мони за есента, че захладня времето и няма какво да му облека. Вчера се сдоби и с още едно спално комплектче за леглото, че имаше само едно. Взехме някой друг чифт анцузи и блузки, малко чорапки и така... Мислех да пускам поръчка от некста (нещата, които бях харесала миналата седмица), но ще я отложа малко, че може да не оправя финансите тоя месец  Rolling Eyes
И така, сега като се застудее пак ще се заформи тук дружинката.
Много мами липсват. Някой писал ли си е със Стасито-Елефтерия и Стелето-Ируканджи? Много време не са писали и много ми домъчня за тях, надявам се да са добре и те и децата. Ама не са само те дето липсват...
Хайде момичета, ако четете драснете 2-3реда Hug

# 648
  • София
Здравейте!
Гадно е, че застудя, а тук повечето деца тръгнаха на ясла и запустяха площадките и вече и вън само ми досажда. Алекс окончателно не го приеха на ясла и ми е много тъпо и притеснено, че няма да има шанс и за детска.
И аз трябва да попазарувам дрешки, че и при нас се оказа, че няма подходящи.
Алекс с нищо не се заиграва сам, постоянно ме търси да ми показва нещо или да играя с него.
FrauSt, аз рядко имам киселини, но когато се появят нищо не ми помага. С Алекс не съм имала нито веднъж киселини или други оплаквания, но с девойката е друго Simple Smile.
Весел ден!

# 649
  • София
минахме срещата с лекарката . Като цяло беше среща за да опознае детето, за всичко ме пита. Доволна беше че съм успяла да го опазя от антибиотици и каза че добре го лекувам с чай и тези които давам като хомеопатия. Сега ще му довърши така да се каже профила и ще ми даде някакво негово индивидуално лекарство, което да пием сега за засилване на имунитета и после при всички първи симптоми на разболяване.

После се разходихме до яслата да видим кое до къде е и се оказа че Влади е сложен в старите групи и като им казах че до 31/08 е бил на ясла ми казаха да го давам, че да не правим после нови изследвания, а и да не одвикне от режима на яслата. Та от понеделник ако всичко ни е ОК заминаваме на новата ясла. Сега ще се юрна да му направя аз един преглед при ЛЛ, една ПКК за всеки случай и ако всичко е наред да му сложа последната ваксина утре или другиден. Не се бях подготвила да го давам толкова рано, но от 2 седмици си зарязах тотално работата и сериозно изоставам с доста неща, та реших да си ходи при децата.

Къти, флаърче ами май не го мислих много. Имам едни замразени и може би ще се пробваме. Ако стане стане, ако не ще видим по натам. Simple Smile

princessd - по принцип още не е свършило всичко, мисля че и по късно може. Ти защо не отидеш да поговориш с директорката на някоя ясла, може да се съгласи да го вземат. Друго което можеш е да искаш бележка от лекарката и да го приемат пак. Например атопичния дерматит се приема като причина ако не се лъжа и ги приемат така много от децата. Виж има варианти  Hug

# 650
  • София
Цитат
princessd - по принцип още не е свършило всичко, мисля че и по късно може. Ти защо не отидеш да поговориш с директорката на някоя ясла, може да се съгласи да го вземат. Друго което можеш е да искаш бележка от лекарката и да го приемат пак. Например атопичния дерматит се приема като причина ако не се лъжа и ги приемат така много от децата. Виж има варианти  Hug
guerry, мисля, че всичко е свършило, защото на третото класиране на 5септември не го приеха.
А иначе за шансове една позната ми каза, че срещу 2000лв си решавам проблема.
Така или иначе сега ще съм по майчинство и ще си го гледам, повече ме притеснява, че догодина нямал шанс за детска, но тогава ще го мисля.

# 651
  • Varna
Здравейте, момичета!Аз пак набързо, но все пак - да се явим и ние с Бобо на хоризонта.
Най-напред да си кажем, че много ни хареса срещата с момичетата, но за съжаление аз като една видна  Joy Joy Joy работеща мама набързо се изпарих, за което много съжелявам. Надявам се наистина на реванш и нова среща- децата тъкмо се заиграха и ние с Бобо , хайде обратно. Та ето ни и нас- http://prikachi.com/images.php?images/136/8348136h.jpg
и децата http://prikachi.com/images.php?images/297/8348297w.jpg Редактирах се-надявам се, че тук вече ще видите двете принцеси и малкия принц
Иначе Бобо е добре. И ние тихо и кратко напредваме с гърнето- вече за ако си казва - уж де и тичаме за гърнето- но понякога казва като приключи, но поне все пак знае какво се случва. Хахха. Трябва да ни видите - като отряд за бързо реагиране сме - голям смях.
Надявам се да се отворят снимките и да видите варненсике мами и бебоци в цялата им прелест.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2015, 22:38 от ta4i74

# 652
  • гр.София
Привет!
Ние погостувахме за 3дни при роднините на мм и нервите ми се изпилиха до н-та степен(най/вече от дядото,който видимо и очеизвадно правеше неща спрямо детето,само и само да дразни)
Иначе и ние започнахме да пазаруваме на малчо малко по малко за есента и зимата! Взех му супер готина грейка от НМ за 36лв,и дебела и гъзарска! Аз от там предимно долнища и бодита взимам,но тази мн ми хареса! Взех му 3 долнища,2 блузки,2 пуловера,5 бодита и 1пижамка от OVS . А от утре в Лидл ще има много хубави суитчъри и елеци за по 17лв. Също така и бельо и пижами.
Гери много ще ми е интересно да разкажеш дали ще си доволна от хомеопата и какво ви препоръча. Радвам се че мислиш за второ детенце. А как вървят нещата с мм? Сподели ако искаш,ако не извини ме за любопитството.   bouquet  Hug
При моето звяр тръшкането е в страшна фаза. У дома съм му намерила цаката, оставям го в др стая сам и за секунди спира. Но навън не помага,защото публика има постоянно ,дори и да се отделеча от него. Само си повтарям че е момент и броя до десет,че ако се отпусна такъв ще му завъртя по г*за,че няма да може да седне. Направо страшна картинка.  Whistling
Редактирам се: Тачиии ПУ пуу,ама страхотни сте,а дечицата- приказка  Heart Eyes  Hug Но и двата линка са с една и съща снимка.

# 653
Страхотни са варненските февруарчета!;)
Направо една национална среща да направим догодина на морето - какво ще кажете?Wink
Със смесени чувства съм към хомеопатите. Изключвам онази в бутилката с вино.Wink А защо мислиш, че е необходима? Храните се с качествена и хубава храна, редовно купуваш или имаш от градината... Навън сте непрекъснато, калено е детето... Струва ми се, че това е достатъчно и няма нужда да се приемат добавки при положение, че детето е здраво. Или?...

ММ ще има участие с групата, в която свири. Аматьори са, събират се за удоволствие, всеки има друга основна работа. Това им е втора изява и репетират цяла седмица. Не знам да се оплаквам ли. Играе с детето докато стане време за сън, извежда я, а аз готвя или почивам... Ама пък после не мога да му видя очите и ми е залипсвал. Яко са ме треснали хормоните.

# 654
  • София
добра вечер.

Леле тези варненски мамита и бебета са мнооооого готени бре   newsm51. Много хубаво сте направили да се видите, много сте сладки и бебчетата са прекрасни. Аз отворих 2 различни снимки Simple Smile. Явно съм хванала след редакция Simple Smile.

мария13 ми какво с ММ, едно нищо.
Скрит текст:
Уж си търси квартира и само ми се подмазва. То вече до болка са ми писнали номерата му, но си го търпя, не мога да го изхвърля на улицата. Уж много ще му липсваме, ама грам не иска да се промени, ама то нали аз за всичко винаги съм виновна...мъже, май всички са едил дол дренки. Та да ви кажа по добре свек*рва идиотка, отколкото един такъв като моя  Joy. Казах му че няма да седна да изхвърля ембрионите, това за мен е все едно да убия две дечица. Ще видя по натам да ги сложа и ако е писано ще стане нещо. Така или иначе на него не разчитам за нищо, тъй че все ми е тая дали ще помага или не. Иначе той е ЗА да има още деца, макар шантавата ни ситуация.

За хомеопатията честно казано я предпочитам пред антибиотиците.
Скрит текст:
Имала съм си ядове от антибиотици , заради неправилно лечение с антибиотици сега съм на ин витро, а да не говорим тогава какво чудо и болка съм изпитала в период от една година, та ми се иска да не се хвърлям на по драстични лечения.
Децата сега изграждат имунитет и тъй като те го изграждат бавно , изпиването на един антибиотик срива всичко. Ако пък е и неправилно изписан, което е в повечето случай, защото лекарите трябва да се застраховат, това хептен може да скапе всичко и после редовно боледуване с много високи температури и усложнения. Това са мой наблюдения и проучвания и за това съм решила този начин. Няма начин дете да не боледува, освен ако не е изолирано от всички и всичко, но в един момент няма как ще тръгне на ясла, училище и тн и тогава ще почне купона. Въпроса е как изкарва всеки гаден вирус. Ако го докарва до едни сополи и там някоя и друга кашлица и лека температура е супер. Така изгражда имунитет към вируса и ако мине леко и без антибиотик и много лекарства значи организма сам се е преборил, а това е целта.
Олях се пак с писания, за което се извинпвам. Пак казвам това са си мои проучвания , наблюдения и мое решение да се обърна към хомеопат и до сега да пазя така малчо от антибиотици.  Слагам го в скрит текст че е дълго и на който не му се чете да не се отегчава с моите поеми   Simple Smile

Днес дребното какъв цирк ми спретна  ooooh!. Нали застудя и обличането е един ад. Та обличам го аз с един тон пазарлъци, гоненици и разправии. Та успях да сложа блуза, гащи и стигам до чорапите и какво не им хареса и като започна едно дърпане. Айде обух ги , после панталон с голяма борба, обувки, попотих се  #Crazy и той обаче ядосан на чорапите и като се мъчи да си събуе маратонките , ама не може и като легна и рита като луд и реве като на заколение  ooooh!. Да сменя чорапите няма смисъл, той просто не иска чорапи и въобще да го обличам. Оставих го да се нареве в стаята, след малко се върнах и го питам до кога ще реве, а той ме гледа , почуди се и айде пак рев. След малко реши да се откаже и все едно нищо не е било. Стана и ми мрънка нещо там, залепи си лепките на обувките, че си ги разлепи и тръгна да излизаме.
Последния кучешки ни избива и според мен от това са тези циркове , отделно пак почна да налага децата и хапе като луд  #Crazy. Дано избие по бързо, че вече и на мен ми иде да бръкна в контакта  #2gunfire

Айде лека от мен, имате си моя ферман за четене ако ви е скучно. 

# 655
Страхотни бебешоци видяяяяях Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes А пък младеж Бобо в компанията на две момиченца, сладуриии, да ги нацелувате от нас Hug

Гери, прибирай си сладоледчетата, само да си здрава и дано поне едното стане човеченце Peace ще стискам палци силно Praynig а този цирк с обличането на дългите ръкави и крачоли и чорапите и аз го гледам всеки ден откак застудя Crazy луда калинка ме прави, ама и малкия е една калинкаааа ooooh! не търпи досега като е бил гол и бос да си щъка "по природни дадености", изведнъж да го връщам с тези дрехи в цивилизацията и дърпа всич-ко. Придружено с ритане, рев, ама РЕВ, и надуване да гъгне и се зачервява. Кошмар #Crazy

# 656
Еййййй, че прекрасни варненчета си имаме, ама и варненките хич не отстъпват Laughing Много сте готини, момичета, благородно ви завиждам, че имате възможност да се събирате Hug
Аз съм навита за национален сбор Laughing ако кажете и утре хуквам на някъде за да се видим. Хубаво ще е, дано да имаме възможност някой ден да се видим Heart Eyes
Аз днес ходих до Лидл с такива очаквания, а нищо не харесах. Много ми ги хвалеха дрехите им, но нищо не ми хареса. Да, загледах се и аз по пухените горнища, но ние имаме подобно от миналата година, което сега му става идеално, та.. само огледах и се прибрахме.
Тук духа отвратителен вятър ooooh! само вее прахоляк и днес за сефте от ... сигурно от 6месеца пуснах сушилнята, че то иначе ще се набие с прахоляк прането (въпреки, че терасите са остъклени) Rolling Eyes
Мончо заспа рано рано днес - още в 12,15 беше в леглото Laughing а на мен ми е едно скучно такова...  ooooh!

# 657
  • гр.София
Охх Гери,  Hug  Но виждам че ти гледаш смело напред,въпреки ситуацията и май си приела нещата такива каквито са с вдигната глава. Възхищавам ти се,че искаш второ дете въпреки вероятността да си ги гледаш сама( е поне докато не срещнеш някой истински Мъж)   bouquet
Аз взех едно елече и един суитчър от Лидл,точно от такива имаше нужда детето. Но ви казвам беше някакъв кошмар. Пълна лудница, отидохме по дъжда и мислех че няма да има толкова хора,а то фраш. Всичко дърпа,разхвърля, е като отвориш дрешката прибери я пак. Уж жени,а никаква култура. Аз не обичам да взимам разпечатани дрехи,пипани и въргаляни там и събирали прашуляк. Все пак това не е магазин за дрехи,за да е наредено и по закачалки,та мисълта ми е че опаковката все пак предпазва дрехата. А да не ви кажа колко пъти ми издърпаха дрехи от ръката  #2gunfire
Иначе тук е страшен студ! Твърде ми е рано за студения сезон  ooooh!

# 658
Привет-мривет,
аз не съм ви залипсвала, ама да се разпиша.

Изчетох 4 стр и ми е каша в главата...

Фрауст, за киселини пробвай РЕНИЕ (Rennie) - безопасно е за бременни, мен ме спаси докато бях бременна.

Цветенце, дано се оправите скоро. Аз 2-3 смени имах в аптеката и колко ми беше хубаво и виновно...

Много готино, че сте се срещнали  Hug а колко са порастнали децата вече  Flutter пу пу пу

За книгите за методите, аз много се запалих по Монтесори, но друго си мисля, то хубаво нали ще ги научим да четат и пишат на 4 год. ама нали нашта образовалетна система е от преди 200 год. и в първи и втори клас пак това ще учат - няма ли да им е скучно на децата? После защо ги мислят за хиперактивни и имат проблеми в училище... newsm78
И аз се чудя какво ще правим сега като се развали времето - купих риболов, заиграва се, имаме магнитна дъска, на нея много се кефи да рисува. Дървените пъзели не ги реди мноог,а ги разхвърля и е ужас. Тези книжките на ФЮТ ги хареса...

Прогрес с гърнето няма, защото аз не се занимавам, за акото казва, за другото съм решила другото лято, сега вече ми се струва хладно да пишаме навън. А мисля като махна да е генерално.

Ние бяхме една седмица в София, майка ми я приспиваше няколко вечери, та и аз малко поживях, ама свърши. Сега сме хремави и съответно не яде. А и избиват последните кътници и лигави и е  #Cussing out При нас обличането е драма, слагането на капки е драма, много реве и се тръшка и пищи. Ама като е свиклана по боди и сега изведнъж на дълги ръкави, е не става и я разбирам.
Главно живее на АМ, наваксва си за миналата година. Ама и аз нямам угодия - като не пие, защото не пие, като пие, защо пие.

Хубава и спокойна вечер  Hug

# 659
  • София
Здравейте!
Алекс също много се дразни, когато го обличам. Беше му много добре гол в нас, но се надявам другата седмица да се пооправи пак времето, много му е рано още да е такъв студ. Чакам д пробият двата кучешки, голямо тръшкане е за всичко и само иска да го нося, а вече ми е трудничко.
Аз пък бях на ЖК днес и доктора ми каза, че водите ми били намалели, после пък че уж били добре. Малко ми е притеснено сега, но поне бебето е ок, а и тоновете и бяха супер. Явно трябва повече да си почивам, но с малкия ми е невъзможно.
Всички бебоци и мами сте прекрасни, браво за срещата.
Весел ден!

Общи условия

Активация на акаунт