,мина лекаря, като цяло положението не е розово, но не ми пречи да изкарам още една бременност. Лекарката каза да реша или сега една лапароскопия или едно бебе и при раждането махат каквото трябва. Ще го обмисля сега и ще реша какво да правя в близките месеци
.Мойто маймуне е голямо мрънкало като всички други, но поне това му е една много хубава черта, че е много общителен и няма проблем с други хора. Може всеки да го нахрани, приспи и тн. Това може и да е, защото тръгна рано на ясла и свикна с чужди хора, но пък до тогава никой друг не го беше гледал освен мен. А и на обед като му се доспи просто умира, може и прав да заспи
, дойде ли му съня хич не му дреме с кой е и къде, изключва и до там 
Флаърче дано свикне Вилито с тати и да започне да спинка. Не мога да си представя ако моето не спи цял ден, ще е някакъв ужас.
Безобидничка и аз я чакам да си дойде да разкаже. Тя голямо летуване тази година (да я изклюкаря аз
). От френско замина на море в гръдско и направо ни изостави тук. Аз нали взех едни карти с буквите и животните. Хубави са да ви кажа и се занимаваме по малко с тях. Лошото е че има животни дето не мога да разпозная
, малко шантаво са ги нарисували. Изчезвам да се оправвям , че после чакаме лекарката хомеопат да дойде да му прави профил или там нещо подобно. Ще разкажа после какво и що е.
Къти загуби се и ти.

Хубав ден на всички.

Обаче аз хич не го пробвам сега и се оказа, че ако има в пампата. Такава бомба беше пуснал, че се преобличах наново за работа.

. Много хубаво сте направили да се видите, много сте сладки и бебчетата са прекрасни. Аз отворих 2 различни снимки
. Нали застудя и обличането е един ад. Та обличам го аз с един тон пазарлъци, гоненици и разправии. Та успях да сложа блуза, гащи и стигам до чорапите и какво не им хареса и като започна едно дърпане. Айде обух ги , после панталон с голяма борба, обувки, попотих се
и той обаче ядосан на чорапите и като се мъчи да си събуе маратонките , ама не може и като легна и рита като луд и реве като на заколение 
ще стискам палци силно
а този цирк с обличането на дългите ръкави и крачоли и чорапите и аз го гледам всеки ден откак застудя
луда калинка ме прави, ама и малкия е една калинкаааа
пу пу пу
При нас обличането е драма, слагането на капки е драма, много реве и се тръшка и пищи. Ама като е свиклана по боди и сега изведнъж на дълги ръкави, е не става и я разбирам.