Давам АМ два пъти на ден по 120мл, а на събуждане - каша 180мл. Детето го пие с желание и търси. Удари 11 кг на кантара онзи ден, а апетит в други манджи не липсва, но е малко на приливи и отливи...
Опитва 3-тото от ДК и ми казва - дуг кем... Еми, няма друг крем... И мръщи се, яде избирателно.

Принцес, не се тревожи, всичко ще е наред. Съчувствам ти много. Моята само иска да я гушам, доста е буйна и едвам опазвам корема. Не ми се мисли. Ще се оправим някак си.
Тели, тестът на панталоните е направен. Малко са й дълги, навивам крачолите. Недостатък е, че няма връзки да се регулира на кръста. Обаче от 17-20 часа навън, дупето е сухо. Няма грижи да се люлее на мокри люлки и да сяда по тревата. Утре ще дойде и горнище, което го избрах по-голямо. Ще пиша как е. Дано да стане. Гумените ботуши не ще да ги види, реве... А на всичкото отгоре са й големи. Пък няма номер под 24 в БГ... Поне не намерих.

Взех днес Монтесори книгата и се надявам да не ме разочарова. Почвам да чета...
Пф, имаше и друго, но...
Нещо са ме треснали хормоните, някаква депресия. Постригах малко косата за махане на отр. енергия, но май не се получи...

не знам дали и от мен толкова е смукала, съмнявам се. Аз затова още й давам с най-малката дупка
даже мисля нощем да започна да й го разреждам, че бая ми натежава вече. 
Та за сега съм доволна-по-безшумна е от предната и има повече кратки програми,което за пране на работните ми дрехи е идеално
,мазане на храната по таблата,ядене на ориз с ръце и други такива забавления. Аз обаче не я гоня никога с лъжичката/освен в случая с уртикарията/,оставям я да определя сама количеството на храната,няма гладно останало дете
А и като и огладенее гъза сама отива да се качва на стола и да тропа по масата 
Благодаря, че споделихте с нас спомени от тази среща, страхотно изглеждате!
хайде както е казала Гери, дано да повлечеш крак
Та аз едва се справям с това. От др страна неискам детето да остава само без братче или сестриче,а и неискам да раждам на 35г например(все неискам до 40г да сменям памперси)и да имат такава голяма разлика. А и искам да си направя една операция на гърдите,немога да се гледам повече така обезобразена. И въпреки че уж казват че с импланти вече може и да се кърми, незнам дали си струва да ги сложа сега пък после да правя корекции.?!