Моето предложение е "Есента е тук и застудя,и едни се готвят за градина,други за игри в дъжда"- Февруари 2014
Може и да е дългичко,и на Ана.ана ми харесва
.
. Явно ще му се отдава плуването
, за това ще продължа да ходим. Басейна е с доста топла вода и е супер приятно. По малките бебета даже започнаха да заспиват във водата
. 

Толкова се развълнувах,пожелавам ти нераположенията бързо да отминат и да се наслаждаваш на спокойна и щастлива бременност с пухкав финал накрая
Значи Рали ще става кака,браво 

Някой да има подобно преживяване. Като изключим тази новост в храненето- добре хапва човечето, но предпочита от нашата храна- овкусена, с подправки, както си му е реда. Ааааааааааа, и да ви кажа- вече хапваме червено цвекло сурово- настъргано на салатка с моркови- много се радвам, че засега го яде така- надявам се и за в бъдеще да продължи.

от нас с Бобо!

в изповедалнята 

Френско с голямата, Гръцко със средната ... само малката си постоя месец и половина при бабата ... То една смяна на деца, пътища ... Изкарахме приказно, но ще трябва да се поосвободя, за да напиша по-подробно ...
Мисля си през това време да изкарам и две следдипломни квалификации, но трябва да се събере група за всяка ..., та не е много сигурно ... Смятам да си пусна неплатен отпуск до юни, за да си изкарам плануваните неща ... Дано да не ми препъне плановете шефката ... 
, слага си ги отпред, сяда и пишка , После пак си ги взима и се връща на масата. Никога не разсипва, но е смешна картинка