забравих да пожелая успех на учениците и учителите
. При нас първия градински ден
е минал екстра . Играл, папал е, спинкал си е и не се давал на децата Копче напоследък започва да става по добър, но и той си прави неговите щуротии, но аз нали съм лоша мама и не се давам. Повтарям, уча, като се лигави грам не му се връзвам. Това да му дам нещо защото се е разсърдил няма начин. Като се тръшка - да си се тръшка , не ми пречи. Като ме вбеси за да не избухна и да го "отрепа", че това ми идва, излизам да се успокоя, че да броя има да си броя до 1110
Сега го е подхванало едно лудо смеене и кискане и как ни издържат комшиите не знам. Ама се смее едно супер силно, все се каня да го запиша , че е много сладко.
Днес в Кауфланд видях че има някакви кутии за спомени и си взех една. Много са приятни и ми е удобна да си наслагам доста неща, които искам да му ги запазя за спомен. Решила съм да му прибера обувките, с които проходи, имам първата му косичка, пазя и пъпчето (което така и не хвърлих никъде, че така и не го измислих къде) и доста други неща.
Копче за разтройство виж да не се е пресекла нещо. Пробвай да й затоплиш коремчето. Аз на Влади му правя ориз с банан и двете запичат . Друго което ми казваха и съм правила е картофи с джоджен и пиле и между другото става много вкусно и даже сега редовно си слагам джоджен на картофите.
Чай от дренки, май и боровинките действаха запичащо. Ми май само за това се сещам.
За супите - леле като ми минаха гаденията само това ядех
. Готвех всеки ден супи, какви ли не и ги ядех с яко люти чушлета
, а аз люто не ям, сега пак не го ям лютото, но тогава беше чудо 
Спокойна нощ от мен

ще предложа вече АМ, пък ще видим ефекта. Подозирам че просто променя режим, но понеже вече е големичък и прилага манипулативни техники за игри до късно, особено вечер. Но вчера през деня не заспа грам - приспивах от 14 до 16 на пресекулки, което днес отчитам като грешка, но ми се правеше че му се доспива. Вечерта излизаме за разходка - заспа в количката и не стигнахме изобщо до парка...прибрах го и оставих да спи - от 19 до 21.30 и после купонясвахме и се нервирахме до 2.30. Сега още дреме. И историята ще се повтори, влоши и задълбочи.