Нараства ли социопатията сред българската младеж ?

• 75 373
  • 1 926
  •   1
Отговори
# 315

Това е най - важното  - детето да се оправи.

# 316
  • София
Magnificent, тя е имала уговорка с детегледачка, но в последния момент е отказала ангажиментът. Не е имала време да намери друг.

Аз разбрах, че детегледачката се е разболяла.

Много противоречива информация.

Това е най - важното  - детето да се оправи.

Да! Дано поне тази информация да е вярна.

# 317
Чудесна новина за детето! Дано се възстанови бързо!

За такива случаи е създадена поговорката - Като се обърне колата, пътища много....

Дам...

# 318
И аз се моля детенцето някак си да се справи и дано пускат майка му при него.

Много удобно мога да осъдя и аз майката, но няма да го направя. Първо, обсоятелствата изобщо не са ясни. Второ, аз в нейното положение не съм била.

Какви агенции, какви 5 лв. Пак ще кажа, моето дете (по принцип дете, което не създава никакви проблеми в нормална ситуация) беше бито от учителка в държавна детска градина - със съответните образование, опит и стаж. Как съм могла да го дам в ДГ? И аз това се чудя, но не виждам как предварително можех да зная какво се случва.

# 319
Дано детенцето се оправи....Толко ми е мъчно за малката душичка  Praynig

# 320
''От последния момент!
Днес най-хубавата новина в тази бързо създадена група е, че малкият Христо, нашият Еци, е доста по-добре. Майка му се е видяла с него, той е комуникативен и е карал майка си да му пее.
Има Господ за нашите деца и въпреки ужаса, в който живеем, нека всички продължим да се молим за напълното възстановяване на Еци.''

от страницата на защитниците на майката във Фейсбук!

# 321

Браво! Милото детенце! Дано се оправи и то и майка му и дано си възвърнат нормалния начин на живот!

Аз мисля, че ако майката обича детето си , което по всичко си личи, то това чее по различна и има по-разлижен начин на живот може да се окаже плюс за детето. То също може да израстне като различна и оправна личност.
Еднаквостта и посредствеността не са също много добър пример .
Ужасно лош инцидент и мног онещастна случайност. Дано и двамата се възстановят!

# 322

Мисля си, че родителите на 18 годишните младежи са в потрес и просто отказват да коментират....
Снощи в новините на една от националните телевизии разговаряха по телефона с бащата на Александър. Спокоен беше и каза, че синът му не е виновен.

# 323
И аз се моля детенцето някак си да се справи и дано пускат майка му при него.

Много удобно мога да осъдя и аз майката, но няма да го направя. Първо, обсоятелствата изобщо не са ясни. Второ, аз в нейното положение не съм била.

Какви агенции, какви 5 лв. Пак ще кажа, моето дете (по принцип дете, което не създава никакви проблеми в нормална ситуация) беше бито от учителка в държавна детска градина - със съответните образование, опит и стаж. Как съм могла да го дам в ДГ? И аз това се чудя, но не виждам как предварително можех да зная какво се случва.

Това вече го повтаряме десетки пъти. Някой  да е казал, че не съществува абсолютно никакъв риск и при стандартни ситуации или решения? Windekind (ex Aludra *), ти си постъпила правилно и е нямало как да подозираш, че може да се случи подобно нещо. Не си експериментирала с детето си, не си взела нелогично и рисково решение.

Дано детето се оправи, да няма никакви физически последствия и предвид възрастта му, да може напълно да забрави този ужас.

O, Меган, в нашата мила родина, лично аз, един път не съм видяла някой да признае, да се извини, да поиска прошка при подобни случаи. Тук виновните винаги обясняват за какви прекрасни хора говорим, как това не е възможно, как има световна конспирация, как самите те или децата им са най-милите, добри, съвестни хора.
А по чужди новини, с очите си съм виждала и то не веднъж, как родител търси извинение и прошка пред цялата страна, както и близките на жертвите, за това, което е извършило детето му. И не го оправдава!

Последна редакция: чт, 23 юли 2015, 15:26 от Magnificent

# 324
дано да се оправи детенцето и да няма трайни последици от побоя  Praynig
гледаха ли им мерките на изродите? съдът произнесе ли се вече?

# 325
Защо публикуват снимките им със скрити лица, а на майката снимките са необработени?

# 326
  • в кукувиче гнездо
Защо публикуват снимките им със скрити лица, а на майката снимките са необработени?
[/quote

А де...
Сега очаквам да се появи един дебел адвокат, дето оправдава всички убийци, изнасилвачи и престъпници и да докаже, че и тия лайна не са виновни. И те така. Само за детето се моля да е добре. От все сърце.

# 327
...тъй като и детската градина е въпрос на повече или по-малко късмет...
За нея детската градина не е късмет, ами й се дават точки за графата "баща неизвестен" в акта за раждане. Не си запозната явно с материята.
Аз като бях самотна майка, понеже бях разведена, и това даже не ми се полагаше, та Невена е доста по-облагодетелствана от мен лично.
Добре де, ако не се направи анализ на грешките, как ще се предотвратят бъдещи такива случаи бе хора.
Целта е не да плюем някого, а да се изнамери точно кой и къде е сбъркал, за да не се тиражира грешката, пък белким повече хора вземат, че прочетат, и се поучат.
Според мен артист къща не храни, това е поприще за несемейни, сори, историята го показва. Отсъствия, алкохол, изневери, манджа с грозде.
Моята цел е да изнамеря грешката и да се направят правилните изводи след  това, че доста хора четат темата, един да си вземе поука, има смисъл фермана.

Слава богу, Христо е буден и добре.

п.п. "шарена" ме разби просто.

# 328

O, Меган, в нашата мила родина, лично аз, един път не съм видяла някой да признае, да се извини, да поиска прошка при подобни случаи. Тук виновните винаги обясняват за какви прекрасни хора говорим, как това не е възможно, как има световна конспирация, как самите те или децата им са най-милите, добри, съвестни хора.
А по чужди новини, с очите си съм виждала и то не веднъж, как родител търси извинение и прошка пред цялата страна, както и близките на жертвите, за това, което е извършило детето му. И не го оправдава!

Това е точно така. Напълно съм съгласна с теб.

# 329
  • София

Мисля си, че родителите на 18 годишните младежи са в потрес и просто отказват да коментират....
Снощи в новините на една от националните телевизии разговаряха по телефона с бащата на Александър. Спокоен беше и каза, че синът му не е виновен.

Естествено, че така ще каже, нали ще има съд! Ако сега признае и се извини, това е признание и ще го използват срещу тях. а те ще настояват, че момчето няма нищо общо.

Общи условия

Активация на акаунт