Нараства ли социопатията сред българската младеж ?

• 75 178
  • 1 926
  •   1
Отговори
# 810
това да бъдеш физически до детето си е първото условие за нормален родител.

Ами то си го пише в Семейния кодекс, макар и за нормалните хора да не е нужно да го прочетат за да го знаят.

# 811
това да бъдеш физически до детето си е първото условие за нормален родител.Човек,който се оправдава с работа изоставяйки детето си нищо не струва. Точка по въпроса.

Трябваше ли 55 страници да се изпишат, за да открие някой топлата вода  Rolling Eyes
Майката е за бой, преносно, разбира се, няма да тръгна никого да налагам  Stop
Пълна безотговорност е да харижеш детето си така.
Не съм чела всичко Peace

# 812
а да ти разкажа ли за класическия експеримент с малките маймунки с млякото и меката козина? Според теб кое е са избирали маймунките - шишето с мляко или меката козина?

Не знам за този експеримент, но съм сигурна, че ако дълго време избират меката козина и не получават храна няма да живеят дълго. А аз не бих искала детето ми да умре щастливо от глад и студ в моите прегръдки.

Ей ,голяма забава B & C
Успяла е жената ,не ти се вярва че може с 500 лв. да си храни детето ,мислиш че лъже или просто не ти пука и се лигавиш с нея  ?
Ами аз лично не бих успяла да се справя с 500лв и затова питам. А дали лъже или не - не знам.
Всъщност от кога чистачките взимат по 500лв заплати?
Преди 1-2 години чух, че касиерките в нашия магазин са с 500лв заплати, а едва ли заплатата на касиерките и чистачки са еднакви  newsm78

# 813
  • София
ами, не, то има и човешки такъв гаден експеримент, провеждан май около някоя от световните войни. На една група бебета са им давали мляко, но не са ги гушкали. Познай! Умряли са, просто в един момент са престанали да ядат.

Не се безпокой, няма как да умре щастливо в прегръдките ти. ако майчинският ти инстинкт е достатъчно силен, ще му дадеш няколко залъка от тези, които ти ще изядеш. Защото ти себе си няма да оставиш на гладна смърт. Зная, че е краен пример, но хората в концлагерите са раждали и са успявали да им оцелеят децата.

# 814
а да ти разкажа ли за класическия експеримент с малките маймунки с млякото и меката козина? Според теб кое е са избирали маймунките - шишето с мляко или меката козина?

Не знам за този експеримент, но съм сигурна, че ако дълго време избират меката козина и не получават храна няма да живеят дълго. А аз не бих искала детето ми да умре щастливо от глад и студ в моите прегръдки.

Ей ,голяма забава B & C
Успяла е жената ,не ти се вярва че може с 500 лв. да си храни детето ,мислиш че лъже или просто не ти пука и се лигавиш с нея  ?
Ами аз лично не бих успяла да се справя с 500лв и затова питам. А дали лъже или не - не знам.
Преди 1-2 години чух, че касиерките в нашия магазин са с 500лв заплати, а едва ли заплатата на касиерките и чистачки са еднакви  newsm78

експериментът:

'....Малки докосвания. Инстинктивна нужда.

Изследователите са вярвали, че привързаността на новородените животни към майките им е свързана единствено с храната, че малките формират връзка, защото се нуждаят от храна. През 60-те години, Хари Харлоу, американски психолог и бихевиорист, доказва, че тази теория е погрешна. Той направил проучване сред бебета маймунки в прозрачна клетка. За тях се грижели добре по всякакъв начин, освен един – били лишени от докосването. Нямали контакт с други маймуни, а само ограничен контакт с човешките изследователи. След това били поставени в клетки с две фалшиви майки маймуни. Едната била направена от метална мрежа, но имала бутилка, от която да пият бебетата маймунки. Другата била мека и покрита с козина, като истинска майка маймуна. Когато малките маймунки били поставени в тази странна среда, те веднага прегърнали меката майка маймуна за часове, доказвайки, че нуждата от докосване е по-голяма от нуждата от храна.'

Не си ли чувала, че децата прегръщат нощниците на майката, възглавниците им, за да  и им мирише на мама Peace

# 815
Това ли е баща му със сигурност? Познавам Патрик и ми е казвал, че баща му е в затвора Thinking

# 816
  • София
Това ли е баща му със сигурност? Познавам Патрик и ми е казвал, че баща му е в затвора Thinking

Това със сигурност не е баща му, кой умник го изтипоса.  ooooh!
Познавам Първев, не е женен и няма никакви деца.

# 817
Абе утре може и министър да е баща му.  Tired И да е доцент обаче, не разбрах защо ще се отървава, и то гарантирано.

# 818
Aма какви са тези експерименти?
На всички ни е ясно, че децата имат нужда от родители и любов. Но ако не получават храна и вода ще умрат. Защо си мислите, че умират децата в Африка? Едва ли е понеже не ги гушкат.  Rolling Eyes

# 819
  • София
Ами, такива! Що, ти не ги ли признаваш? България определено не е Африка. Или нещо бъркам географията?  newsm78

В случая едва ли чужбината е само за хляба. Това пътуване е било планирано отдавна, тя просто не е искала да го изпусне и е решила да остави детето просто на някого, ако наистина бавачката е била болна. Рискувала е с мисълта, че всичко ще е ОК. а ако е вярна версията, че уговорката с това момче е била още преди това, и то е живяло седмица там, то очевидно не се е случило от днес за утре да няма кой да гледа детето.  Това ходене в чужбина за седмици и месеци е системно поведение на майката, не е като да е бил някакъв изключителен шанс, който не е бил за изпускане.

# 820
  • София

Чистачките могат да вземат много повече от 500 лв. Живея в 18 ет. блок като майката на Христо. Нашата чистачка взема 250 лв - един път седмично мие стълбите, 2 пъти мете. Отнема и около 2 ч. бавна работа. По същия начин е взела още 2 съседни блока. Отделно работи на 4 ч. на рецепция в кварталната поликлиника за 300 лв.
Жената на мой близък работи като чистачка към специализирана фирма. Те и осигуряват работа, чисти апартаменти на заможни хора, по график. Работи не повече от 5 ч. дневно, през другото време си гледа внучките. Взема около 1000 лв. По образование е счетоводителка, но не иска да го работи - трудно и било.

# 821
тези двамата юнаци някой също ги е оставял за дълго без надзор.Това е то -нищо нормално няма в цялата история.Майка без брак,без мъж-не и пука грам,оставя го за месеци на психопати,които са такива пак благодарение на родителите си.Капка нормално няма.

# 822
  • Ямбол
тези двамата юнаци някой също ги е оставял за дълго без надзор.Това е то -нищо нормално няма в цялата история.Майка без брак,без мъж-не и пука грам,оставя го за месеци на психопати,които са такива пак благодарение на родителите си.Капка нормално няма.
И следващият психопат в схемата се сещаме кой ще е, ако тази майка продължава така да се грижи за това дете.

# 823
И следващият психопат в схемата се сещаме кой ще е, ако тази майка продължава така да се грижи за това дете.

То и аз това намекнах доста по-рано.
Нейното поведение си е систематично безотговорно. Чист късмет е как това дете все пак е станало на 3 години.

# 824
И отгоре на цялата трагедия скучаещи, неуспели врачки се упражняват  . Добре, че има изградена система и съдбата на хората не се решва по форумите.

Общи условия

Активация на акаунт