Нараства ли социопатията сред българската младеж ?

• 75 410
  • 1 926
  •   1
Отговори
# 120
И пак тия 1200 лева ми се въртят в главата. Ми тя можеше спокойно да си гледа детето един месец и да не работи с тия пари!
Не е така сметката. Ако не е отишла да свири, е нямало изобщо да получи такава сума и е нямало с какво да си гледа дететето цал месец. Освен това тя е работела само през лятото, а с изкараните пари са се гледали през останалите 9 месеца от годината.

Дано детето да оцелее, но предвид травмите не е ясно дали ще може да се възстанови до степен да бъде пълноценен човек  Confused

Много се надявам изродите да получат максимална присъда, но за съжаление знам, че няма да стане така. Ще си признаят и ще получат 20% под минимума, който нищо чудно да е нещо като 5 години, значи около 3 най-много да им даде великото ни правосъдие.

# 121
  • София
Общото между двата случая е, че биячите са скинарчета, но аз съм много по-потресена от бруталната агресия към дядото в парка. За 3-годишното, вината е до голяма степен на майката, която сигурно е напълно лишена от акъл, за да си остави детето на 24-часовите грижи на 18-годишно момче.

# 122
Има ли отделна тема за дядото ?
До колкото четох, въпросните скинарчета са закачали внучето му, като са го карали да махне някаква превръзка ( с обвинението,че е ромче и тази превръзка използва под претекст да проси ???!!! ) . Тогава дядото отишъл да си вземе детето и те го нападнали . Когато са го откарали в болница,децата са оставени на произволни минувачи,които явно не са подминали бездушно. Но какво е станало по-нататък не съм видяла да е излязло ифно  Thinking

# 123
  • София
За мен вината на майката е в изключително лошия избор на детегледачка и не говоря за възрастта, а за личността. Не знам обстоятелствата, довели до толкова крайно решение да замине за месеци без детето си, така че това не мога да го коментирам. Аз не бих наела баба да се грижи за 3-годишно, защото тя не би имала физическите сили за това.
Дано детенцето оцелее и дано да е без сериозни поражения.

# 124
Аз имам много лошо мнение за всички родители, които си оставят децата тук и отиват да работят в чужбина. Между другото, баш от такива "семейства" се пръкват социопатчетата!
+ 1
но моето мнение не е много меродавно, аз имам и много лошо мнение за родители, които си оставят децата лятото на село.
Абе повече от 3-4 дни на 2 седмици и то само лятото през ваканции ми идва свръх, па ако ще на папата да го оставя, но нейсе....
А три месеца... бррррррр, при това не на роднина, 2 пъти брррррррррр
Жената има сериозен проблем, незнам дали коментирахте, дали ще й бъде оставено детето изобщо незнам. Тя психически не ми се вижда годна просто. Това си е за социални отвсякъде.

А за издръжката - простете, но в София и продавачка да се хване, верно, мизерия ще й е, но ще си изгледа детето до известно време, жилище гледам има. Така да почне, пък после второ, трето , варианти. Жилище се продава /за 3 години - предостатъчно време/, взима се по-малко, останалите пари се ползват през следващите 5-7-8 години за попълване на дупки, моля ви се, зор сега на кораба да се ходи, простете!

Последна редакция: ср, 22 юли 2015, 17:49 от Анонимен

# 125
  • зад кестените
Виж какво пише в темата Да подаря ли наргиле на дъщера си (14)  , защото съседското дете (12) си пуши редовно ... После ми кажи кое е вярно и кое не.
Аз при тези условия намирам българските младежи реагиращи според очакванията към тях.
Да попушим да понатупаме някого ...

Да. Прочетете я. Цяла една майка е на мнение, че е нормално.
И никой не е виждал друга, която да е купила на детето си и да пушат заедно.
С една дума - изключения.
Всички други не го приемат за нормално.

А аз лично  с очите си видях моя колежка да дава на малолетния си син( 14  год ), цигара.На наивния ми въпрос защо го прави,съвсем спокоино ми обесни.,,Ами той си пуши от отдавна Shocked
да не го е срам детето от приятелчета и да си иска от тях". Е кой е в случая за бой!

Преди минути по бтв новините споменаха нещо за случая, май че нещо едното от момчетата не е било добре психически, или нещо подобно.Бях в кухнята и не чух добре

Последна редакция: ср, 22 юли 2015, 19:29 от цурето66

# 126
Къде се е появила снимка на майката?

# 127
Тия май и двамата не са добре психически,но не с тоя номер!

# 128
Къде се е появила снимка на майката?

Навсякъде. И по новините на Нова я даваха. Тя е достатъчно публична личност, за да може всеки да я открие, в нета е пълно с нейни снимки.
Но това ли е най-важното?

# 129
И аз изпуснах новините. Има ли подобрение детето? Иначе, всяко нещо си има цена и в повечето случаи избор винаги има. Но нека не съдим майката, сигурна съм, че и е достатъчно тежко, а да се надяваме , че детето ще се оправи. После компетентните органи имат думата

# 130
И както винаги, майката е била всеотдайна и правела всичко за детето си, но приятелите ѝ не могат да си обяснят как се е случило това нещо.

"Всички приятели на Невена я определят като всеотдаен човек и родител, който дава всичко за детето си. „Детето е много желано. Той е разкошен и кротък. Не мога да разбера какво се е случило, за да му посегнат”, заяви Юлияна, приятелка на майката, пред Нова телевизия."

# 131
Тия май и двамата не са добре психически,но не с тоя номер!

И майката е малко като 6 часа на въртележката newsm78.
Изключително глупава и  безотговорна постъпка от нейна страна да остави 3 годишно на 18-19 годишни. Дано има разумно  обяснение, въпреки че вече мотивите и за наемането нямат никакво значение.

пс. аз не бих се доверила и на миловидна баба/жена. откъде да я знам каква е в действителност.

# 132
Те и момчетата, както винаги, били много добри, не биха направили нещо подобно и въобще е невъзможно да са те.

Ако си представите за миг, че сте сам-сами на света, без нито един близък, може би няма да съдите толкова строго майката и погрешните й решения.

# 133

Ако си представите за миг, че сте сам-сами на света, без нито един близък, може би няма да съдите толкова строго майката и погрешните й решения.

Сериозно? Ами да го беше дала на хора, които ще се грижат адекватно за него, а не на скинари-аматьори. Или да беше бачкала нещо друго в София, плюс страничните музикални занимания, от които се вадят нелоши пари, и да си беше гледала детето.
Тази трябваше да я арестуват на летището, не да ѝ вземат интервюта.

# 134
Видяхме доста приятели на майката пред Пирогов. Не е имала роднини, но пък е имала близки приятели

Общи условия

Активация на акаунт