Нараства ли социопатията сред българската младеж ?

• 75 428
  • 1 926
  •   1
Отговори
# 105
Винаги има решение детето да е с майката, ако това е важно за нея. И аз познавам самотни майки, които са си организирали работата според детето, по принцип не е лесно човек да е и майка и баща, но решение винаги има

# 106
  • София
От друга страна, страшно уважавам самотни родители, които виждам, че полагат усилия и се справят и с работата, и с децата.
И пак тия 1200 лева ми се въртят в главата. Ми тя можеше спокойно да си гледа детето един месец и да не работи с тия пари!

# 107
Има нещо гнило в цялата работа или по-скоро журналистите ни поднасят разни теории-самоделки. От къде излезе информацията за тези 1200 лева?

# 108
От друга страна, страшно уважавам самотни родители, които виждам, че полагат усилия и се справят и с работата, и с децата.
И пак тия 1200 лева ми се въртят в главата. Ми тя можеше спокойно да си гледа детето един месец и да не работи с тия пари!

Е то тия 1200 може да са  част от заплатата и на кораба
Иначе ако не е така и има възможност да плаща по толкова не ми е ясно какво търси по корабите

# 109
Ми това са го казали съседите, че плащала толкова.
Като че ли повечето информация е все от тези услужливи съседи.

# 110
Да, на корабите се вземат добри хонорари. Много музиканти после с месеци си живеят с припечеленото, до следващия контракт.
В нета четох, че тук е имала участия по заведения. Според мене и тогава на детето му е била необходима гледачка.
1200 лв за 1 месец - за мене даже е малко. Все пак детето трябва и да яде, гледачката да е 24/7 с него.
Затова предполагам, че е решила да спести и се е доверила на изродчетата.
Дано ги тикнат в затвора - там много се радват на насилници над деца.

# 111
По новините в 16:00 часа казаха че състоянието на детето е непроменено
Майката е наела Александър за да го гледа и потвърдиха за сумата от 1200 лв
Александър  е навършил пълнолетие преди месеци и учи / учил вечерно училище от 9 клас

Другия му е бил приятел

# 112
Винаги има решение детето да е с майката, ако това е важно за нея. И аз познавам самотни майки, които са си организирали работата според детето, по принцип не е лесно човек да е и майка и баща, но решение винаги има
Така е, винаги има решение и детето може да е с майка си!
По фериботите и корабите е пълно с майки, които хем работят, хем са си взели децата с тях и си ги гледат!  Crazy

Трябвало е да си седи на задника в къщи, да чака социалните да и вземат детето, след това да точи сополи по телевизията и да се моли по форумите, хората да и съберат пари, да и платят сметката за тока и социалните да и върнат детето
Вместо това
Майката отишла да си вее ... по корабите и не я оневинявам.

Който от вас е без грях, нека пръв хвърли камък върху нея!

# 113
Искала е да не се води по предразсъдъци. Да даде шанс на момчетата. Кой я знае.
Сега тя си чука главата в стената, няма нужда и ние да намиламе.

# 114
# 115
  • софия
Видях им профилите на извергите, от километри им личи, че не са ок камоли да си поверя детето на тях, направих асоциация с побойниците на дядото в Борисовата, има една точно такава "прослойка" младежи дето ми настръхва косата и умирам от страх за децата ми, че е възможно да се срещнат в живота си с такива..........

# 116
Който от вас е без грях, нека пръв хвърли камък върху нея!

Абе от грях до грях има разлика. Грях от мащабите на "детето ми е лежало в Пирогов с опасност за живота заради моята безотговорност" нямам. Не осъждам факта, че работи в чужбина и е оставила детето си на други хора да го гледат. Осъждам абсурдната ѝ преценка на детегледачи.

# 117
има решение детето да е с майката, винаги. въпросът е в цената на това решение.  Peace
дори и в крайния пример - да се избира между отнемане от социалните и ходене да се работи по кораби - тъжният отговор е: по-добре да го вземат социалните, отколкото изродите да се гаврят с детето.  Rolling Eyes

# 118
има решение детето да е с майката, винаги. въпросът е в цената на това решение...

На някои деца и това не помага. Има достатъчно ненормални, които причиняват същото на собствените си деца.

# 119
НСЧ, така е. но в случая говорим за майка, която (според близките ѝ) няма психически дефицити и се е грижила много добре за детето. до фаталното решение да го повери на изродите.

Общи условия

Активация на акаунт