Нараства ли социопатията сред българската младеж ?

• 75 400
  • 1 926
  •   1
Отговори
# 375
На мен ми е интересно повече това, за което е първия пост- защо зачестиха случаите на подобна агресия от младежи, и то тази агресия избива все към деца, старци...що за мода...не знам...
Разбираемо, няма как един младеж да си избие комплексите върху някой атлетичен мъж. Къде другаде да я насочи, ако не към беззащитни деца и възрастни хора.
не е мода, просто няма как да си го мериш в твоя полза с някой по-голям или равностоен.
по същата тази причина скинарите се разхождат из борисовата градина, но не и в западен парк.
няма как да блеснеш, ако ти размажат физиономията.

# 376
Moni, не знам защо се гневиш толкова. обществото не търпи различните. уж се учим на толерантност и т.н., но първичната реакция си остава при всяка конфликтна ситуация.

# 377
  • София
това, на което ти му казваш "отговорни роботи" всъщност е порастването, ставането на възрастен и родител. Няма нищо общо с търпенето или нетърпенето към различните. Всяка възраст има своите житейски задачи, които трябва да се изпълнят, и за възрастните хора това е да съзреят, за да може поколението да има повече шансове за оцеляване.

# 378
Нищо против различните, стига различието им да не е вредно за околните и най-вече за децата.

# 379
  • Germany
И аз не знам Силвиана... Рядко участвам в подобни спорове и дискусии, но този път ми дойде в повече...Не мисля да продължавам. Моля се детето да се възстанови напълно  Praynig

# 380
  • в кукувиче гнездо
какво означава да си "шарен", моля да ми разяснят привържениците на пъстротата. това някакво извинение на нехайството и безотговорността ли е, някакво опрощение ли може да получи човек като се изтипоса за "шарен". обяснете ми, моля.
Принципно на човек с ограничени възможности в мисленето не може да се обясни.

# 381
Нищо против различните, стига различието им да не е вредно за околните и най-вече за децата.

Peace

# 382
какво означава да си "шарен", моля да ми разяснят привържениците на пъстротата. това някакво извинение на нехайството и безотговорността ли е, някакво опрощение ли може да получи човек като се изтипоса за "шарен". обяснете ми, моля.
Защо обишдаш хората без да ги познаваш?

# 383
  • в кукувиче гнездо
То лошо няма човек да е шарен, но когато преобладаващата ти боичка те влече към егото, а не към детето ти, тогаз става безцветна помия. Слава Богу, че в този случай няма да е черна.
[/quote

Ти ли определи кой на къде го влече повече? Кви са тия генерални изводи само не мога да разбера. И то за човек, когото изобщо не познаваш?!

# 384
http://dnes.dir.bg/news/poboy-dete-sofiyski-gradski-sad-hristo-19598431?nt=4
Хм, почнаха адвокатските глупости...средна телесна повреда друг път...

# 385
  • в кукувиче гнездо

[/quote]

[/quote]

От няколко часа и аз това се чудя. Защо тук нападат и обиждат човек, когото не познават...

# 386

Ти ли определи кой на къде го влече повече? Кви са тия генерални изводи само не мога да разбера. И то за човек, когото изобщо не познаваш?!

Само че няма как да си сигурна дали я познавам или не. Ако попрочетеш мненията ми в тази тема, ще се светнеш.
Не бе, тя сама си е определила къде я влече и за съжаление стана достояние на всички. Ако не беше нещастието, щеше да продължи да си пътува и детето да живее всеки месец с различни хора, докато започне да си задава въпроси само. Ти как  мислиш, накъде я влече, към детето й или към корабчето?
И също би ли спомнила за друга твоя позната, която пътува по корабите и не оставя детето на майка си(баба му), пак за самотна майка те питам.

# 387

[/quote]

От няколко часа и аз това се чудя. Защо тук нападат и обиждат човек, когото не познават...
[/quote]

Като толкова се чудиш - кажи някоя добра дума за двете момчета  ooooh!

# 388
  • в кукувиче гнездо

Само че няма как да си сигурна дали я познавам или не. Ако попрочетеш мненията ми в тази тема, ще се светнеш.
Изобщо не ми се светка.

# 389
  • в кукувиче гнездо

[/quote]

[/quote]

Като толкова се чудиш - кажи някоя добра дума за двете момчета   ooooh!
[/quote]

Това, че защитавам майката, какво общо има с момчетата? Нещо май трябва да се научим да четем вниквайки в темата, а..

Общи условия

Активация на акаунт